Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

TÖLTSÜK MEG SZOMBATON IS A KOLORCITY ARÉNÁT!

Mint azt szukolóink is tudják, nagyon sűrű hete van csapatunknak, hiszen a tegnapi MOL Magyar Kupa mérkőzést követően szombaton is pályára lépünk. A Merkantil Bank Liga tizenharmadik fordulójában a Tiszakécske érkezik a Kolorcity Arénába!

BÚCSÚZTUNK A MOL MAGYAR KUPÁTÓL: EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

A MOL Magyar Kupa idei sorozatában nem sikerült megismételnünk a tavalyi menetelést, tegnap a legjobb harminckét csapat közül búcsúztunk a Zalaegerszeg ellen.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - ZTE FC

A MOL Magyar Kupa mai negyedik fordulójában hazai pályán a ZTE FC ellen vívhatjuk ki a legjobb tizenhat közé jutást.

MOL MAGYAR KUPA : ÉRKEZIK A ZALAEGERSZEG

A MOL Magyar Kupa holnapi, negyedik fordulójában az NB1-es ZTE FC ellen vívhatjuk ki a sorozat legjobb tizenhat csapata közé jutást. Szurkoljunk együtt a Kolorcity Arénában!

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : NAGY JÁNOS

Ugyan csapatunk már gőzerővel készül a holnapi ZTE elleni kupameccsre, viszont nem feledkeztünk meg a vasárnapi mérkőzés legjobbjáról sem. A Soroksár elleni bajnokit követően sportigazgatónk, Koszta Péter Nagy Jánost nevezte meg a meccs embereként.

Egy döntetlen és egy vereség a hétvégi mérleg

A KBSC NB2-es felnőtt női csapata a Nyíregyháza Spartacust fogadta a hétvégén, U14-es leány együttesünk pedig a DVTK-t látta vendégül.

Hétvégi utánpótlás eredmények

A KBSC minden utánpótlás csapata pályára lépett a korosztályos bajnokságok soron követkető fordulóiban.

PONT NÉLKÜL MARADT A BÁNHORVÁTI

Fiókcsapatunk tegnap a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság tizedik fordulójában a Felsőzsolca csapatát fogadta. A mérkőzésen a vendégek egy gólos győzelemmel szerezték meg a három pontot.

VERESÉG SOROKSÁRON - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma kora délután a Soroksár vendégeként lépett pályára a Merkantil Bank Liga tizenkettedik fordulójában. A mérkőzésen a hazaiak 3-1-es összesítéssel tartották otthon a három pontot.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: SOROKSÁR SC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk ma 13:00-tól a Soroksár SC vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga tizenkettedik fordulójában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk