Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

HAZAI PÁLYÁN GYŐZÖTT BÁNHORVÁTI

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság kilencedik fordulójában a Bőcs csapata ellen aratott diadalt a Bánhorváti.

VERESÉG A SIÓFOK ELLEN - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Tegnap egy nagyon hosszú hazai pályán tartó veretlenségi sorozatunk szakadt meg, hiszen a Merkantil Bank Liga tizenegyedik fordulójában megszerezte a három pontot a Siófok Kazincbarcikán.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - BFC SIÓFOK

Idei hatodik hazai mérkőzésünket rendezzük ma meg a Kolorcity Arénában. A Kolorcity Kazincbarcika SC ma 17:00-tól a BFC Siófok csapata ellen lép pályára.

A SIÓFOKOT FOGADJUK

A Merkantil Bank Liga mai tizenegyedik fordulójában ismét hazai pályán bizonyíthat a Kolorcity Kazincbarcika SC. Csapatunk 17:00-tól a BFC Siófok együttesét fogadja a Kolorcity Arénában.

NEM SIKERÜLT A PONTSZERZÉS SZOMBATHELYEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Csapatunk tegnap a Merkantil Bank Liga tizedik fordulójában a Szombathelyi Haladás venedége volt, a találkozón Csilus Tamás gólja döntött a pontokról, melyek ezúttal a hazaiaknál maradtak.

HÉTKÖZI FORDULÓ SZOMBATHELYEN

A Merkantil Banjk Liga mai hétközi, tizedik fordulójában a Szombatehelyi Haladás otthonában lép pályára 18:00-tól a Kolorcity Kazincbarcika SC.

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA: CSATÁRI GERGŐ

Az ETO FC Győr elleni mérkőzést követeőn sportigazgatónk, Koszta Péter Csatári Gergőt nevezte meg a mérkőzés legjobbjaként. Vele készült interjúnkat olvashatják.

VASÁRNAP ÉRKEZIK A SIÓFOK - SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

A Merkantil Bank Liga 2022/2023-as szezonjának tizenegyedik fordulójában ismét hazai pályán bizonyíthatunk, hiszen vasárnap a Siófok csapata érkezik Kazincbarcikára. A mérkőzésre már online és személyesen is megvásárolhatják belépőiket!

Két csapat játszott a hétvégén

A KBSC női NB2-es csapata és az U14-es korosztályos együttesünk lépett pályára hétvégén a bajnokságban.

Hétvégi utánpótlás eredmények

A hétvégén a KBSC három utánpótlás csapata lépett pályára a korosztályos bajnokságokban.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk