Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Utánpótlás csapataink a gödöllői Sátor Kupán vettek részt

Utánpótlás csapataink a gödöllői Sátor Kupán vettek részt

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Utánpótlás csapataink napjai sem a pihenésről szólnak, hiszen a téli szünet ellenére számos teremtornán vesznek részt. Előző hétvégén 2009-es és 2010-es korosztályunk, azaz a U9-es és U10-es csapatok méretették meg magukat. A Gödöllőn megredezett Sátor Kupán csapataink jól szerepeltek, melyet edzőik  a következőképpen értékeltek.

2009-es korosztály
 

Edzők: Asszony Béla, Pálkutas József 
 

"Rendkívül színvonalas tornán 18 csapatból a középmezőnyben végeztünk. Rendkívül sok tapasztalatot szereztünk, látni lehetetett, hogy jó úton járunk, és biztosak vagyunk abban, hogy lesz ez még sokkal jobb is. A torna egyik legszebb gólját szereztük, harcosan játszottunk, az összjáték is egyértelmű fejlődést mutat."
 

2010-es korosztály
 

Edzők: Asszony Béla, Pálkutas József
 

"Kiélezett, izgalmas mérkőzéseket sikerült játszanunk. A kapusunk kiváló teljesítményt nyújtott a torna egésze alatt. Dícséret illeti a csapatot, mert végig nagy akarattal, lelkesen és fegyelmezetten játszottak. Ezúton is köszönjük a szülők biztatását!"   

j

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk