Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/X. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna Cigándon

X. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna Cigándon

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

U9 -es és U11-es korosztályunk továbbra is rendszeresen vesz rész különböző tornánkon. Az imént ermlített két utánpótlás csapatunk ezúttal X. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Tornán szerepelt sikeresen.


U9

U9-es korosztályunk ismét jól szerepelt, hiszen még a dobogóért is küzdhettek volna a tornán. A csapat mérlege két győzelem, egy döntetlen és két vereség volt Cigándon, ahol Söregi Noel két, Viszalai Viktor és Tóth Gellért pedig egy-egy gólt jegyeztek. 

A csapat összeállítása: Bàràny Kristóf, Labanc Anna Iringó, Pàpai Lilla Ilona, Sőregi Noel, Szegedi Norbert, Takàcs Zsombor, Tóth Gellért Endre, Vàradi Milàn, Viszlai Viktor
Edző: Kazvisznki Jácint, Szopkó Roland

"Színvonalas, jó rendezésű tornán sikerült a 8. helyet megszereznünk. Szoros mérkőzéseket játszottunk, egy kis szerencsével, akár a dobogóért is küzdhettünk volna! Szép gólokat szereztünk tetszetős támadások után. Szép volt Fiúk!"

U11

Döntetlennel kezdett Cigándon az U11, amit egy győzelem, majd ismét egy döntetlen követett. Csapatunk mindössze egyszer nem szerzett pontot mérkőzésein, hiszen az utolsó, Debrecen elleni összecsapáson fegyelmezett játékuk ellenére sem sikerült felülkerekedniük igazán felkészült ellenfelünkön.

A csapat összeállítása: Ludánszki Zsombor, Lévai Kristóf, Viszóczki Olivér, Bárány Kristóf, Sőregi Noel, Lempochner Botond. Bálint Nimród, Watt-Taylor John
Edző: Pálkutas József, Asszony Béla

"Kiváló ellenfelek ellen, nagyszerű mérkőzéseket játszottunk. végig egységesen, lelkesen, fegyelmezetten játszottak labdarúgóink, amiért dicséret illeti őket! Köszönjük a szülők buzdítását, akik elkísértek és támogatták szurkolásukkal csapatunkat!"

 

 

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk