Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/X. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna Cigándon

X. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna Cigándon

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

U9 -es és U11-es korosztályunk továbbra is rendszeresen vesz rész különböző tornánkon. Az imént ermlített két utánpótlás csapatunk ezúttal X. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Tornán szerepelt sikeresen.


U9

U9-es korosztályunk ismét jól szerepelt, hiszen még a dobogóért is küzdhettek volna a tornán. A csapat mérlege két győzelem, egy döntetlen és két vereség volt Cigándon, ahol Söregi Noel két, Viszalai Viktor és Tóth Gellért pedig egy-egy gólt jegyeztek. 

A csapat összeállítása: Bàràny Kristóf, Labanc Anna Iringó, Pàpai Lilla Ilona, Sőregi Noel, Szegedi Norbert, Takàcs Zsombor, Tóth Gellért Endre, Vàradi Milàn, Viszlai Viktor
Edző: Kazvisznki Jácint, Szopkó Roland

"Színvonalas, jó rendezésű tornán sikerült a 8. helyet megszereznünk. Szoros mérkőzéseket játszottunk, egy kis szerencsével, akár a dobogóért is küzdhettünk volna! Szép gólokat szereztünk tetszetős támadások után. Szép volt Fiúk!"

U11

Döntetlennel kezdett Cigándon az U11, amit egy győzelem, majd ismét egy döntetlen követett. Csapatunk mindössze egyszer nem szerzett pontot mérkőzésein, hiszen az utolsó, Debrecen elleni összecsapáson fegyelmezett játékuk ellenére sem sikerült felülkerekedniük igazán felkészült ellenfelünkön.

A csapat összeállítása: Ludánszki Zsombor, Lévai Kristóf, Viszóczki Olivér, Bárány Kristóf, Sőregi Noel, Lempochner Botond. Bálint Nimród, Watt-Taylor John
Edző: Pálkutas József, Asszony Béla

"Kiváló ellenfelek ellen, nagyszerű mérkőzéseket játszottunk. végig egységesen, lelkesen, fegyelmezetten játszottak labdarúgóink, amiért dicséret illeti őket! Köszönjük a szülők buzdítását, akik elkísértek és támogatták szurkolásukkal csapatunkat!"

 

 

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk