Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/X. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna Cigándon

X. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna Cigándon

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

U9 -es és U11-es korosztályunk továbbra is rendszeresen vesz rész különböző tornánkon. Az imént ermlített két utánpótlás csapatunk ezúttal X. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Tornán szerepelt sikeresen.


U9

U9-es korosztályunk ismét jól szerepelt, hiszen még a dobogóért is küzdhettek volna a tornán. A csapat mérlege két győzelem, egy döntetlen és két vereség volt Cigándon, ahol Söregi Noel két, Viszalai Viktor és Tóth Gellért pedig egy-egy gólt jegyeztek. 

A csapat összeállítása: Bàràny Kristóf, Labanc Anna Iringó, Pàpai Lilla Ilona, Sőregi Noel, Szegedi Norbert, Takàcs Zsombor, Tóth Gellért Endre, Vàradi Milàn, Viszlai Viktor
Edző: Kazvisznki Jácint, Szopkó Roland

"Színvonalas, jó rendezésű tornán sikerült a 8. helyet megszereznünk. Szoros mérkőzéseket játszottunk, egy kis szerencsével, akár a dobogóért is küzdhettünk volna! Szép gólokat szereztünk tetszetős támadások után. Szép volt Fiúk!"

U11

Döntetlennel kezdett Cigándon az U11, amit egy győzelem, majd ismét egy döntetlen követett. Csapatunk mindössze egyszer nem szerzett pontot mérkőzésein, hiszen az utolsó, Debrecen elleni összecsapáson fegyelmezett játékuk ellenére sem sikerült felülkerekedniük igazán felkészült ellenfelünkön.

A csapat összeállítása: Ludánszki Zsombor, Lévai Kristóf, Viszóczki Olivér, Bárány Kristóf, Sőregi Noel, Lempochner Botond. Bálint Nimród, Watt-Taylor John
Edző: Pálkutas József, Asszony Béla

"Kiváló ellenfelek ellen, nagyszerű mérkőzéseket játszottunk. végig egységesen, lelkesen, fegyelmezetten játszottak labdarúgóink, amiért dicséret illeti őket! Köszönjük a szülők buzdítását, akik elkísértek és támogatták szurkolásukkal csapatunkat!"

 

 

További híreink

EDZÉSPROGRAM JÚNIUS 1-5.

Dátum: 2020. jún 03. 15:47

A KBSC heti programja

FOLYAMATOSAN ZAJLIK AZ UTÁNPÓTLÁS JÁTÉKOSOK TOBORZÁSA

Dátum: 2020. jún 03. 15:14

A KBSC FC várja egészen óvodás kortól 19 éves korig lányok és fiúk jelentkezését utánpótlás csapataiba

ELSŐ KÖRBEN KAPTUK MEG A MÁSODOSZTÁLYÚ KLUBLICENCET

Dátum: 2020. máj 23. 13:30

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága elfogadta a KBSC FC Kft. másodosztályú licenckérelmét.

FINISBEN A STADION

Dátum: 2020. ápr 21. 19:00

A Kazincbarcika pályájának építési és területrendezési munkálatai lassan befejeződni látszanak és reményeink szerint a szünet után már végleg haza költözhetünk.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk