Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/EGYÉNI KÉPZÉSEK AZ UTÁNPÓTLÁSNÁL

EGYÉNI KÉPZÉSEK AZ UTÁNPÓTLÁSNÁL

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A KBSC kiemelt figyelmet szentel utánpótlás játékosai nevelésére, hiszen nem titkolt célunk, hogy a későbbiekben olyan barcikai nevelésű labdarúgóval gazdagodjon egyesületünk, aki akár a felnőtt csapatban is helyt tud állni. A fiatal futballisták rendszeres edzései nemrégiben egyéni képzésekkel egészültek ki, melyet a korábban a DVTK-nál több fronton is bizonyító Szentiványi József tartja.

A korosztályos csapataink labdarúgói közül az egyéni képzéseken alkalmanként 8-10 játékos vesz részt, melyek közül lehetőség szerint ketten kapus poszton játszanak,az edző  itt természetesen külön foglalkozik a védő, valamint a támadó típusú játékosokkal. Az egyéni készségeket fejlesztő tréningeken a KBSC U11-U19-es együtteseinek tagjai vesznek részt, tehát a 2001-es korosztálytól egészen a 2008-as születésű labdarúgókkal is foglalkozik Szentiványi József. A edzések gyakorlatai minden esetben a korosztályokhoz vannak igazítva, így az egyéni képzések programja a következőképpen alakul: a heti négy alkalomból, egyszer az U11-U13 csapat, egyszer pedig az U14-U15-ös korosztály vesz rész ezeken, valamint az U17-U19 védő és támadó típusú játékosai is külön edzéseken gyakorolhatnak. A képzések kiemelt összetevői a labdatartó játékok, a mérkőzés szituációk modellezése, a különböző játékhelyzetek megoldása nyomás alatt, valamint az átmenetek gyakorlása.

A KBSC tehetséggondozó programjának célja, a megfelelő technikai képzés megteremtése, a taktikai alapelvek oktatása, a magas labdaérintési szám elérése, illetve a posztspecifikus képzés egyaránt.

További híreink

JÓTÉKONYSÁGI FIFA-BAJNOKSÁG: A KAZINCBARCIKA JÁTÉKOSAI MÉG MINDIG VERSENYBEN

Dátum: 2020. ápr 06. 10:00

Hegedűs Márk és Oldal Tibor a március 24-én indult FIFA-bajnokság mezőnyében.

SZURKOLÓI GYŰJTÉS A KAZINCBARCIKAI MENTŐSÖKÉRT

Dátum: 2020. márc 28. 12:00

A kazincbarcikai Yellow Angels szurkolói csoport tagjai az OMSZ helyi munkatársait támogatják akciójukkal.

IDEIGLENESEN BEZÁR A SPORTTELEP

Dátum: 2020. márc 20. 12:00

Újabb intézkedéseket vezetünk be a rendkívüli helyzetre való tekintettel.

FELFÜGGESZTVE : A BAJNOKSÁG

Dátum: 2020. márc 16. 14:15

A Magyar Labdarúgó Szövetség mai döntése értelmében az utánpótlás után a felnőtt bajnokságokat is felfüggeszti.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk