Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/EGYÉNI KÉPZÉSEK AZ UTÁNPÓTLÁSNÁL

EGYÉNI KÉPZÉSEK AZ UTÁNPÓTLÁSNÁL

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A KBSC kiemelt figyelmet szentel utánpótlás játékosai nevelésére, hiszen nem titkolt célunk, hogy a későbbiekben olyan barcikai nevelésű labdarúgóval gazdagodjon egyesületünk, aki akár a felnőtt csapatban is helyt tud állni. A fiatal futballisták rendszeres edzései nemrégiben egyéni képzésekkel egészültek ki, melyet a korábban a DVTK-nál több fronton is bizonyító Szentiványi József tartja.

A korosztályos csapataink labdarúgói közül az egyéni képzéseken alkalmanként 8-10 játékos vesz részt, melyek közül lehetőség szerint ketten kapus poszton játszanak,az edző  itt természetesen külön foglalkozik a védő, valamint a támadó típusú játékosokkal. Az egyéni készségeket fejlesztő tréningeken a KBSC U11-U19-es együtteseinek tagjai vesznek részt, tehát a 2001-es korosztálytól egészen a 2008-as születésű labdarúgókkal is foglalkozik Szentiványi József. A edzések gyakorlatai minden esetben a korosztályokhoz vannak igazítva, így az egyéni képzések programja a következőképpen alakul: a heti négy alkalomból, egyszer az U11-U13 csapat, egyszer pedig az U14-U15-ös korosztály vesz rész ezeken, valamint az U17-U19 védő és támadó típusú játékosai is külön edzéseken gyakorolhatnak. A képzések kiemelt összetevői a labdatartó játékok, a mérkőzés szituációk modellezése, a különböző játékhelyzetek megoldása nyomás alatt, valamint az átmenetek gyakorlása.

A KBSC tehetséggondozó programjának célja, a megfelelő technikai képzés megteremtése, a taktikai alapelvek oktatása, a magas labdaérintési szám elérése, illetve a posztspecifikus képzés egyaránt.

További híreink

EDZÉSPROGRAM JÚNIUS 1-5.

Dátum: 2020. jún 03. 15:47

A KBSC heti programja

FOLYAMATOSAN ZAJLIK AZ UTÁNPÓTLÁS JÁTÉKOSOK TOBORZÁSA

Dátum: 2020. jún 03. 15:14

A KBSC FC várja egészen óvodás kortól 19 éves korig lányok és fiúk jelentkezését utánpótlás csapataiba

ELSŐ KÖRBEN KAPTUK MEG A MÁSODOSZTÁLYÚ KLUBLICENCET

Dátum: 2020. máj 23. 13:30

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága elfogadta a KBSC FC Kft. másodosztályú licenckérelmét.

FINISBEN A STADION

Dátum: 2020. ápr 21. 19:00

A Kazincbarcika pályájának építési és területrendezési munkálatai lassan befejeződni látszanak és reményeink szerint a szünet után már végleg haza költözhetünk.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk