Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Egyéni képzések az utánpótlásnál

Egyéni képzések az utánpótlásnál

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A KBSC kiemelt figyelmet szentel utánpótlás játékosai nevelésére, hiszen nem titkolt célunk, hogy a későbbiekben olyan barcikai nevelésű labdarúgóval gazdagodjon egyesületünk, aki akár a felnőtt csapatban is helyt tud állni. A fiatal futballisták rendszeres edzései nemrégiben egyéni képzésekkel egészültek ki, melyet a korábban a DVTK-nál több fronton is bizonyító Szentiványi József tartja.

A korosztályos csapataink labdarúgói közül az egyéni képzéseken alkalmanként 8-10 játékos vesz részt, melyek közül lehetőség szerint ketten kapus poszton játszanak,az edző  itt természetesen külön foglalkozik a védő, valamint a támadó típusú játékosokkal. Az egyéni készségeket fejlesztő tréningeken a KBSC U11-U19-es együtteseinek tagjai vesznek részt, tehát a 2001-es korosztálytól egészen a 2008-as születésű labdarúgókkal is foglalkozik Szentiványi József. A edzések gyakorlatai minden esetben a korosztályokhoz vannak igazítva, így az egyéni képzések programja a következőképpen alakul: a heti négy alkalomból, egyszer az U11-U13 csapat, egyszer pedig az U14-U15-ös korosztály vesz rész ezeken, valamint az U17-U19 védő és támadó típusú játékosai is külön edzéseken gyakorolhatnak. A képzések kiemelt összetevői a labdatartó játékok, a mérkőzés szituációk modellezése, a különböző játékhelyzetek megoldása nyomás alatt, valamint az átmenetek gyakorlása.

A KBSC tehetséggondozó programjának célja, a megfelelő technikai képzés megteremtése, a taktikai alapelvek oktatása, a magas labdaérintési szám elérése, illetve a posztspecifikus képzés egyaránt.

További híreink

MOL MAGYAR KUPA : TÚL A HETEDIK FORDULÓN

Dátum: 2020. okt 28. 13:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC csapata az Érdi VSE ellen jutott tovább a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában.

MOL MAGYAR KUPA : ÉRDEN A HETEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2020. okt 27. 17:00

A MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában az Érdi VSE csapata lesz az ellenfelünk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Dátum: 2020. okt 26. 10:00

Megszakadt a Kolorcity Kazincbarcika SC négy meccse tartó veretlenségi sorozata. A csapat a Szombathelyi Haladástól kapott ki 0:1-re.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - SZOMBATHELYI HALADÁS

Dátum: 2020. okt 25. 16:15

A Merkantil Bank Liga tizenharmadik fordulójában a Szombathelyi Haladás csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - BUDAÖRS

Kazincbarcika

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - DVSC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk