Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Egyéni képzések az utánpótlásnál

Egyéni képzések az utánpótlásnál

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A KBSC kiemelt figyelmet szentel utánpótlás játékosai nevelésére, hiszen nem titkolt célunk, hogy a későbbiekben olyan barcikai nevelésű labdarúgóval gazdagodjon egyesületünk, aki akár a felnőtt csapatban is helyt tud állni. A fiatal futballisták rendszeres edzései nemrégiben egyéni képzésekkel egészültek ki, melyet a korábban a DVTK-nál több fronton is bizonyító Szentiványi József tartja.

A korosztályos csapataink labdarúgói közül az egyéni képzéseken alkalmanként 8-10 játékos vesz részt, melyek közül lehetőség szerint ketten kapus poszton játszanak,az edző  itt természetesen külön foglalkozik a védő, valamint a támadó típusú játékosokkal. Az egyéni készségeket fejlesztő tréningeken a KBSC U11-U19-es együtteseinek tagjai vesznek részt, tehát a 2001-es korosztálytól egészen a 2008-as születésű labdarúgókkal is foglalkozik Szentiványi József. A edzések gyakorlatai minden esetben a korosztályokhoz vannak igazítva, így az egyéni képzések programja a következőképpen alakul: a heti négy alkalomból, egyszer az U11-U13 csapat, egyszer pedig az U14-U15-ös korosztály vesz rész ezeken, valamint az U17-U19 védő és támadó típusú játékosai is külön edzéseken gyakorolhatnak. A képzések kiemelt összetevői a labdatartó játékok, a mérkőzés szituációk modellezése, a különböző játékhelyzetek megoldása nyomás alatt, valamint az átmenetek gyakorlása.

A KBSC tehetséggondozó programjának célja, a megfelelő technikai képzés megteremtése, a taktikai alapelvek oktatása, a magas labdaérintési szám elérése, illetve a posztspecifikus képzés egyaránt.

További híreink

Futottunk az eredmény után, s végül utolértük…

Dátum: 2024. ápr 20. 10:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a Tiszakécskei LC otthonába látogatunk.

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk