Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/EGYÉNI KÉPZÉSEK AZ UTÁNPÓTLÁSNÁL

EGYÉNI KÉPZÉSEK AZ UTÁNPÓTLÁSNÁL

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A KBSC kiemelt figyelmet szentel utánpótlás játékosai nevelésére, hiszen nem titkolt célunk, hogy a későbbiekben olyan barcikai nevelésű labdarúgóval gazdagodjon egyesületünk, aki akár a felnőtt csapatban is helyt tud állni. A fiatal futballisták rendszeres edzései nemrégiben egyéni képzésekkel egészültek ki, melyet a korábban a DVTK-nál több fronton is bizonyító Szentiványi József tartja.

A korosztályos csapataink labdarúgói közül az egyéni képzéseken alkalmanként 8-10 játékos vesz részt, melyek közül lehetőség szerint ketten kapus poszton játszanak,az edző  itt természetesen külön foglalkozik a védő, valamint a támadó típusú játékosokkal. Az egyéni készségeket fejlesztő tréningeken a KBSC U11-U19-es együtteseinek tagjai vesznek részt, tehát a 2001-es korosztálytól egészen a 2008-as születésű labdarúgókkal is foglalkozik Szentiványi József. A edzések gyakorlatai minden esetben a korosztályokhoz vannak igazítva, így az egyéni képzések programja a következőképpen alakul: a heti négy alkalomból, egyszer az U11-U13 csapat, egyszer pedig az U14-U15-ös korosztály vesz rész ezeken, valamint az U17-U19 védő és támadó típusú játékosai is külön edzéseken gyakorolhatnak. A képzések kiemelt összetevői a labdatartó játékok, a mérkőzés szituációk modellezése, a különböző játékhelyzetek megoldása nyomás alatt, valamint az átmenetek gyakorlása.

A KBSC tehetséggondozó programjának célja, a megfelelő technikai képzés megteremtése, a taktikai alapelvek oktatása, a magas labdaérintési szám elérése, illetve a posztspecifikus képzés egyaránt.

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk