Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/FELFÜGGESZTVE: AZ UTÁNPÓTLÁS

FELFÜGGESZTVE: AZ UTÁNPÓTLÁS

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A koronavírus-járvány körüli óvintézkedések egyre szigorúbbak, a zárt kapuk után újabb rendelkezés született, mely az utánpótlás-bajnokságokban szereplő csapatok biztonsága érdekében jött létre.

Mint ismeretes március 16-tól, azaz a holnapi naptól kezdődően a diákok nem látogathatják az általános, valamint középiskolákat, Magyarország Kormánya digitális oktatást tervez az elkövetkezendő időszakban. A  Magyar Labdarúgó Szövetség Versenyigazgatósága a kormány döntésére reagálva felfüggesztette az utánpótlás-bajnokságokat. Az már korábban eldőlt, hogy a korosztályos válogatottak tervezett programjai elmaradnak, így a fiú és leány U17-es, hazai rendezésű, elitkörös Eb-selejtező tornái is, de a bejelentés értelmében a jövő héten a teljes hazai utánpótlás leáll, az U19 és annál alacsonyabb korosztály mérkőzéseinek lebonyolításai határozatlan ideig szünetelnek.

A KBSC FC Kft ügyvezető igazgatója, Wächter Balázs továbbá azt is bejelentette, hogy  hétfőtől az edzések szervezett keretekben való megvalósítása is szünetel, az utánpótlás csapatok játékosai a továbbiakba egyénileg készülnek.

 

További híreink

EDZÉSPROGRAM JÚNIUS 1-5.

Dátum: 2020. jún 03. 15:47

A KBSC heti programja

FOLYAMATOSAN ZAJLIK AZ UTÁNPÓTLÁS JÁTÉKOSOK TOBORZÁSA

Dátum: 2020. jún 03. 15:14

A KBSC FC várja egészen óvodás kortól 19 éves korig lányok és fiúk jelentkezését utánpótlás csapataiba

ELSŐ KÖRBEN KAPTUK MEG A MÁSODOSZTÁLYÚ KLUBLICENCET

Dátum: 2020. máj 23. 13:30

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága elfogadta a KBSC FC Kft. másodosztályú licenckérelmét.

FINISBEN A STADION

Dátum: 2020. ápr 21. 19:00

A Kazincbarcika pályájának építési és területrendezési munkálatai lassan befejeződni látszanak és reményeink szerint a szünet után már végleg haza költözhetünk.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk