Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/FELFÜGGESZTVE: AZ UTÁNPÓTLÁS

FELFÜGGESZTVE: AZ UTÁNPÓTLÁS

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A koronavírus-járvány körüli óvintézkedések egyre szigorúbbak, a zárt kapuk után újabb rendelkezés született, mely az utánpótlás-bajnokságokban szereplő csapatok biztonsága érdekében jött létre.

Mint ismeretes március 16-tól, azaz a holnapi naptól kezdődően a diákok nem látogathatják az általános, valamint középiskolákat, Magyarország Kormánya digitális oktatást tervez az elkövetkezendő időszakban. A  Magyar Labdarúgó Szövetség Versenyigazgatósága a kormány döntésére reagálva felfüggesztette az utánpótlás-bajnokságokat. Az már korábban eldőlt, hogy a korosztályos válogatottak tervezett programjai elmaradnak, így a fiú és leány U17-es, hazai rendezésű, elitkörös Eb-selejtező tornái is, de a bejelentés értelmében a jövő héten a teljes hazai utánpótlás leáll, az U19 és annál alacsonyabb korosztály mérkőzéseinek lebonyolításai határozatlan ideig szünetelnek.

A KBSC FC Kft ügyvezető igazgatója, Wächter Balázs továbbá azt is bejelentette, hogy  hétfőtől az edzések szervezett keretekben való megvalósítása is szünetel, az utánpótlás csapatok játékosai a továbbiakba egyénileg készülnek.

 

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk