Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/FOLYAMATOSAN ZAJLIK AZ UTÁNPÓTLÁS JÁTÉKOSOK TOBORZÁSA

FOLYAMATOSAN ZAJLIK AZ UTÁNPÓTLÁS JÁTÉKOSOK TOBORZÁSA

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A KBSC FC várja egészen óvodás kortól 19 éves korig lányok és fiúk jelentkezését utánpótlás csapataiba.

A nyílt edzések szinte minden délután (korosztálytól függően 14:00 – 19:00 között) megtekinthetők a KSK sporttelepén, ahol személyesen is találkozhatnak az edzőkkel a sportág iránt érdeklődő gyerekek és szüleik.

Az edzések időpontjairól és bővebb információért keressék a +36 20 414 4842-es telefonszámot, illetve tájékozódjanak a honlapon.


Miért jó focizni?

A labdarúgás nem véletlenül az egyik legnépszerűbb sportág az egész világon. Nemcsak szórakoztató elfoglaltság, de rendkívül egészséges, és sokat segít a gyerekek fizikális és mentális fejlődésében egyaránt. A rendszeres mozgásnak köszönhetően nő a gyerekek erőnléte és ügyessége, emellett az, hogy egy csapathoz tartoznak, egy célért küzdenek kitartó, fegyelmezett, önzetlen és kiegyensúlyozott személyiséggé teszi őket.  Ez a sport összehozza a játékosokat, a családot és szurkolókat is. A KBSC kiemelt figyelmet fordít az utánpótlás-nevelésre. Aktív résztvevője a Bozsik-programnak.  A program célja a „grundkorszak” újraszervezése, a játéköröm biztosítása, a játék megszerettetése, az egyesületi tömegbázis kialakítása és szélesítése, a tehetséges gyermekek áramoltatása a sportszervezetekbe. A rendszeres edzések és oktatáson kívül biztosított a gyerekek mérkőzési lehetősége is. Az ifjú focistapalánták két-három hetente Bozsik tornákon, fesztiválokon hetente mutathatják be tudásukat.
A nagypályás, az U14, U15, U17, U19-es csapatok pedig a szeptembertől induló utánpótlás-bajnokságokon bizonyíthatnak hétvégente. Minden korosztály számos egyéb hazai és nemzetközi labdarúgótornán vesz részt egész évben, ahol évek óta szép sikereket érnek el. Számos az egyesületben nevelkedett játékokos játszik már magyarországi utánpótlás akadémiákon, felnőtt nb-s csapatokban.
A technikai fejlődésről, a korosztályokra bontott, testreszabott edzésekről, a kiváló edzők gondoskodnak, akik délutánonként örömmel és felkészülten várják az újonnan csatlakozni akaró lányokat és fiúkat is az óvodásoktól egészen a 19 évesekig. A csapatedzések mellett az egyéni képzésre is nagy hangsúlyt fektetnek a klubnál.
A klub minden felszerelést, sporteszközt biztosít az edzéseken való részvételhez, folyamatosan fejleszti eszköztárát. 

Kiemelt Képzési Központ Kazincbarcikán

A stáb és a vezetőség folyamatosan dolgozik a KBSC szakmai színvonalának emelésén. A klub elkötelezett a női labdarúgás fejlesztéséért, ami eredményeként a 2020/2021-es bajnoki évre a Magyar Labdarúgó Szövetségtől „Kiemelt Képzési Központ” (KKK) minősítést kapott, mely az egyesület női labdarúgásának további fejlesztésére, bővítésére irányul.
A KKK-minősítést a következő bajnoki szezonra összesen 20 csapat kaphatta meg (8 Elit Központ, 12 Fejlesztési Központ felosztásban). A kazincbarcikaiak az utóbbi kategóriára pályáztak és nyertek besorolást.
A KBSC  célja a térség női labdarúgásának fejlesztése, a leány, női labdarúgók létszámának bővítése és magasabb színvonalú szakmai munka révén a felnőtt labdarúgás utánpótlás bázisának biztosítása. A klub a következő bajnoki szezonban az NBII-ben elindítja a felnőtt női labdarúgócsapatát, illetve bővíti az utánpótlás csapatok körét. Idén ősztől az U19-es és az U16-os csapat mellett már az U14-es korosztályban is indít csapatot, de az alacsonyabb korosztályokban is be lehet kapcsolódni az edzésekbe, mérkőzésekbe. A Boros László irányításával működő női szakág várja a focizni vágyó lányok jelentkezését. 
Érdeklődni a +36 30 830 6660-as telefonszámon lehet.


További híreink

MEG VAN AZ ELSŐ BAJNOKI GYŐZELEM

Dátum: 2020. szept 29. 14:00

A Cigánd SE ellen szerezte meg első bajnoki győzelmét a Kazincbarcika női csapata.

Két csapatunk játszott hétvégén

Dátum: 2020. szept 29. 13:00

Az U14 és az U15 hazai pályán fogadta a Mezőkövesd korosztályos csapatait.

BÉKÉSCSABÁN FOLYTATJUK

Dátum: 2020. szept 26. 20:00

 A bajnokság tizedik fordulójában az idén még veretlen Békéscsaba 1912 Előre csapatához utazunk.

"SZURKOLJ SZÍVBŐL, ÉS SZERESD A SZÍVED!"

Dátum: 2020. szept 25. 16:00

A Magyar Labdarúgó Szövetség ebben az évben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjának részeként a szeptember 29-i „A Szív Napja” kampánysorozatához.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk