Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Részleteiben az utánpótlás őszi szezonja

Részleteiben az utánpótlás őszi szezonja

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Utánpótlás csapataink számára is véget ért az őszi szezon. Ki kimagaslóan jól, ki rosszabbul zárta a szezont a korosztályos együtteseink közül. Az U17-es alakulat a tabella harmadik helyéről várja a tavaszi folytatást, az U19 a hetedik pozícióban zárta az őszi szezont, az U15  a tabella tizenkettedik helyén áll, az U14 azonban csak a tizenhatodik lett. A továbbiakban részletezzük a korosztályos csapatok eddigi fél szezonját.


U14

Sajnos U14-es csapatunk elég rossz sorozatot könyvelhetett el ősszel, hiszen csupán egy mérkőzésen sikerült győzedelmeskedniük. A Balogh József által irányított csapat egészen a tizenötödik fordulóig maradt pont nélkül, hiszen a bajnokságban az ezt megelőző fordulókban rendre az ellenfél csapatának pontjai gyarapodtak. Az U14 kikapott: az SBTC, a Sajóvölgye, a Sajóbábony, az MVSC-Miskolc, a Mezőkövesd, a Nagykáta, a Jászberény, a Gyöngyös, a Hatvan, az Eger, az Alsózsolca, a BSE Palóc Farkasok, a Miskolc Népkert és az Ózdi VSE csapataitól. A KBSC azonban az utolsó fordulóra mégis összeszedte magát, hiszen a Tállya KSE ellen idegenben arattak 2-4-es győzelmet, így eddig gyűjtött három pontjukkal a tabella tizenötödik helyén állnak, őket már csak a Tállya követi. A tavaszi szezont február 20-án kezdik majd meg, amikor is az SBTC ellen lépnek pályára idegenben.

Az U14-es csapat edzője: Balogh József
Az U14-es csapat játékoskerete: Győrfi Gábor, Spitczmüller Zala, Fedor Dominik, Farkas Dániel, Molnár Alex Márk, Kovács Kristóf, Iski Levente, Molnár Marcell, Magyar Dániel, Tóth Márkus, Pál-Kutas Levente, Csáki Dominik, Balázsi Bence Balázs, Boros Marcell József, Molnár Martin, Pálkovács Gergő, Nagy Dániel, Kassai Bence, Kovács Rafael Krisztián, Csirmaz Levente, Csengeri Marcell, Dósa Máté, Kovács Krisztián Zétény, Orehovszki Kevin, Lakatos Roland, Tiszóczki Armand, Serfőző Szabolcs Kevin, Nagy Dominik, Kocsis Tamás

HÁZI GÓLLÖVŐLISTA - U14
Fedor Dominik  4 Gól
Serfőző Szabolcs Kevin  3 Gól
Kovács Kristóf  2 Gól
Csengeri Marcell  1 Gól
Lakatos Roland  1 Gól
Nagy Dániel  1 Gól

 

 

 

 

 

 

U15

Jobban szerepelt a bajnokságban U15-ös együttesünk, akik az őszi fordulókat követően a tabella tizenkettedik helyéről vonultak el téli pihenőjükre. A Harnócz Róbert által irányított csapatunk három győzelemmel (Alsózsolca,Ózdi VSE, Tállya KSE) tizenegy vereséggel (SBTC, Sajóvölgye Focisuli, MVSC-Miskolc, Mezőkövesd, Nagykáta, Jászberény, Gyöngyös, Hatvan, Eger, BSE Palóc Farkasok, Miskolci Népkert Volán SE) zárta az őszi szezont. A csapatból Lakatos Krisztofer tizennégy góljával az összesített góllövőlista tizedik helyén áll, de Kóré Balázs is öt találattal segítette a KBSC-t. Az U15 szintén február végén kezdi meg a tavaszi pontgyűjtést az SBTC vendégeként.

Az U15-ös csapat edzője: Harnócz Róbert
Az U15-ös csapat játékoskerete: Pere Csaba, Nagy Tamás Brendon, Kiss Milán, Bodnár Ákos, Ruszó Tibor, Majoros Márk Dominik, Kapaló Bence, Turai Roland István, Bak Marcell Gábor, Simon Martin, Lakatos Krisztofer, Kóré Balázs, Rézműves János Tamás, Horváth Rajmund, Putnoki Bálint Róbert, Molnár Alex Márk, Mervenszki István, Tóth Márkus, Bacsó Patrik, Szabó Áron, Jakab Viktor, Molnár Alex, Dósa Máté, Kovács Krisztián Zétény, Kovács Rafael Krisztián, Kocsis Tamás, Bundzik Barnabás, Kovács Kristóf, Boros Marcell, Kapaló Csaba Martin, Germuska Tamás

HÁZI GÓLLÖVŐLISTA - U15
Lakatos Krisztofer 14 Gól
Kóré Balázs  5 Gól
Bundzik Barnabás  1 Gól
Kapaló Bence  1 Gól
Majoros Márk Dominik  1 Gól
Simon Martin  1 Gól

 

 

 

 

 

 

U17

Tizennégy lejátszott mérkőzést követően a dobogó harmadik fokán helyezkedik el a KBSC U17-es csapata. Divinszki József  együttese igazán jó fél szezont tudhat maga mögött, hiszen tizenegy győzelmükhöz, csupán egy döntetlen és két vereség adódott hozzá, mellyel harmincnégy egységet gyűjtöttek, ezzel a Sajóvölgye Focisulival pontazonossággal szerezték meg a tabella harmadik helyét. A csapat zsinórban nyolc bajnoki győzelmet maga mögött tudva kezdte meg a téli szünetet. Az U17 egy döntetlenjét a Gyöngyös ellen játszotta, a két vereséget az SBTC és a Mezőkövesd ellen könyvelhették el, illetve legyőzték a Sajövölgye, a Sajóbábony, a Jászberény, a Hatvan, az Eger, az Alsózsolca, a Nagykáta, a Gesztely, a Tiszaújváros, a Felsőzsolca és az utolsó fordulóban a Tállya KSE-t. A korosztályos csapatból az összesített góllövőlista első helyén Lukács Gergő harminckilenc találatával az első helyen végzett, illetve az NB2-ben szereplő, Kolorcity Kazincbarcika SC csapatánál több alkalommal is bekerült a keretbe.

Az U17-es csapat edzője: Divinszki József
Az U17-es csapat játékoskerete: Madarász Máté, Magyar Máté, Zsigrai Bálint, Szűrös Bence, Lukács Gergő, Fejes Ádám, Nagy Krisztofer Márkó, Salák Zsolt, Eperjesi Róbert, Tóth Lajos, Kovács Szabolcs Csaba, Szikszai Gergő, Pavlánszki Tibor, Kozák Dávid, Goór Krisztián, Molnár Alex, Dányi Kristóf, Kórik Bence, Hubay Milán, Drótos Patrik

HÁZI GÓLLÖVŐLISTA - U17
Lukács Gergő 39 Gól
Nagy Krisztofer Márkó 14 Gól
Fejes Ádám  8 Gól
Kovács Szabolcs Csaba  3 Gól
Magyar Máté  3 Gól
Tóth Lajos  3 Gól
Drótos Patrik  2 Gól
Molnár Alex  2 Gól
Madarász Máté  1 Gól
Pavlánszki Tibor  1 Gól
Salák Zsolt  1 Gól


 

 

 

 

 

 

 

 

 

U19

Szintén jó helyen zárt az őszi bajnokikat követően a KBSC U19-es együttese. A fiatalok a tabella hetedik helyén állva, öt győzelmet, három, döntetlent és hat vereséget követően folytatják majd a február 20-án induló tavaszi szezont. A Kőrösi Gábor által irányított csapat ősszel legyőzte a Sajóbábony, a Nagykáta, a Tiszaújváros, a Felsőzsolca és a Tállya csapatait, döntetlent játszottak a Sajóvölgye Focisuli, a Gyöngyösi AK és a Hatvan együtteseivel, illetve kikaptak az SBTC, a Mezőkövesd, a Jászberény, az Eger, az Alsózsolca és a Gesztely korosztályos együtteseitől. Az U19-es csapat játékosai közül Henez Kevin került be több alkalommal az NB2-es Kolorcity Kazincbarcika SC keretébe, illetve Zilahy Patrik is többször lehetőséget kapott, ő a felnőtt csapat DVSC elleni bajnokiján pályára is lépett, ahol számos bravúrost védest mutatott be a barcikai kapuban.

Az U19-es csapat edzője: Kőrösi Gábor
Az U19-es csapat játékoskerete: Lőrincz Bálint, Válint Krisztián, Taskó Máté, Bartók Gábor János, Réti József, Kapaló Csaba Martin, Nagy Dominik, Kállai Kevin József, Kunvári Dominik, Csernely Zsolt László, Vaszil Valentin, Rehor Attila, Henez Kevin, Szitai Martin Trisztán, Szabó Péter, Balogh Roland, Kozák Dávid, Szűrös Bence, Zilahy Patrik Zoltán, Fejes Ádám, Tóth Lajos, Nagy Krisztofer, Szikszai Gergő, Zsigrai Bálint, Jónás Richárd, Albók Ádám, Madarász Máté, Lukács Gergő, Kovács Szabolcs Csaba, Molnár Alex

HÁZI GÓLLÖVŐLISTA - U19
Válint Krisztián  6 Gól
Kapaló Csaba Martin  4 Gól
Nagy Krisztofer Márkó  3 Gól
Vaszil Valentin  3 Gól
Henez Kevin  2 Gól
Jónás Richárd  2 Gól
Lukács Gergő  2 Gól
Szitai Martin Trisztán  2 Gól
Csernely Zsolt László  1 Gól
Fejes Ádám  1 Gól
Lőrincz Bálint  1 Gól
Molnár Alex  1 Gól

 

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk