Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Folyamatosan készülnek a Kolorcity Kazincbarcika SC legfiatalabbjai

Folyamatosan készülnek a Kolorcity Kazincbarcika SC legfiatalabbjai

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A vírushelyzet miatt az idei Bozsik tornák és fesztiválok nem kerültek megrendezésre, azonban a Kolorcity Kazincbarcika SC érintett csapatai számára ennek ellenére is folyamatosan biztosítjuk van az edzéslehetőséget. A klub a védelmi intézkedések betartásával szervezi meg a tréningeket, amelyekre a korábbi évekhez képest egyre nő az érdeklődés, így a korosztályos csapatok létszáma csak növekszik. Annak ellenére, hogy a vírushelyzet fennállása óta a kiskorú játékosok nem tudnak tornákon részt venni, edzőik igyekeznek a mérkőzésszerű helyzeteket az edzésprogramba beépíteni.


Az U7-es korosztály Erdei János és Erdei Bence vezényletével jó hangulatú edzéseken vehet részt, hiszen itt a cél, hogy a legkisebb sportolók megszeressék a sportágat. Itt figyelembe kell venni, hogy ennek a korosztálynak még jellemzője, hogy a foci a labdával szaladás és a kapura lövés. A két tréner így érdekes játékokba ágyazott gyakorlatokkal fejleszti a gyerekek ügyességét és labdás biztonságérzetét.
U7-es edzések időpontjai: kedd és csütörtök 17:15-től

Az U9-es korosztály szintén heti két edzésen vesz részt, melyet Kazvinszki Jácint irányít, illetve a többek heti rendszerességgel látogatják a Szentiványi József által vezetett egyéni képzéseket is. Ezen korosztályra jellemző, hogy már fogékonyabbak a tervezett gyakorlatok elvégzésére, így jobban képezhetőek és hosszabb ideig tudnak a különböző gyakorlatokra koncentrálni és egyre jobban tudják értelmezni a labda nélküli mozgások és helyezkedések szükségességét. Ebben a korcsoportban még a technikai képzésen van a fő hangsúly. A jövőben a Kolorcity Kazincbarcika SC női NB2-es csapatának játékosa, Tóth Flóra is segíti a munkát, így a megnövekedett létszám miatt sokkal hatékonyabban tudjuk az edzéseket megszervezni, valamint egyre több lány is jelentkezik a klubhoz, akikkel Flóra igyekszik is megszerettetni a labdarúgást.
U9-es edzések időpontjai: hétfő 17:00-tól és csütörtök 16:45-től

U11-es korosztály edzéseit Pál-Kutas József vezeti, itt heti három tréningen és egyéni képzéseken is fejlődhetnek a fiatalok. Az ő oktatásukban még hangsúlyozott szerepet kap a játék, de egyre jobban mutatkozik az igény a technikai és koordinációs gyakorlatokra is. Ebben a korosztályban már nagyon tanulékonyak a gyerekek, a gyakorolt elemeket gyorsan és jó színvonalon sajátítják el. Néhány edzés már au U13-as korosztállyal együtt zajlik, így biztosítva a kihívást az ügyesebb, érettebb gyerekek számára.
U11-es edzések időpontjai: hétfő, szerda. csütörtök 15:00-tól

U13-as csapatnak szintén heti három alkalommal van lehetősége edzeni Asszony Béla irányításával. A korosztály tagjai a következő bajnoki szezonban már nagypályás mérkőzéseken szerepelhetnek, ezért itt az egyik fő cél az erre való felkészülés. Az egyéni képzések mellett sportolóik rendszeresen lehetőséget kapnak az U14-es együttes edzésein és mérkőzésein. A korosztályra jellemző, hogy taktikai figyelmük folyamatosan javul és az együttes feladatok elvégzésre is egyre jobban koncentrálnak, ez a legalkalmasabb kor a mozgástanulásra, mozgástanításra. Itt már aerob körülmények között végzett állóképesség növelés is fokozottabb szerepet kap a képzés során.
Az U13-as edzések időpontjai: hétfő, szerda, csütörtök 14:30-tól


Az edzésekről érdeklődni a személyesen az edzőknél (Kazincbarcika, Akácfa út 1.),
illetve a következő telefonszámon tudnak: +36204144842

 

További híreink

ELINDULT A JEGY- ÉS BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Dátum: 2021. júl 27. 15:00

A mai naptól a Mezey István Művészeti Központban és online is megvásárolhatják elővételes jegyeiket és bérleteiket.

EDZŐMÉRKŐZÉS A MOL FEHÉRVÁR FC ELLEN

Dátum: 2021. júl 21. 15:00

Pénteken a MOL Fehérvár FC ellen lépünk pályára Székesfehérváron.

EDZŐMÉRKŐZÉS A TÁLLYA ELLEN

Dátum: 2021. júl 19. 15:30

Holnap 19:00-tól a Tállya KSE csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában.

MOL MAGYAR KUPA - A CSENGER AZ ELSŐ ELLENFÉL

Dátum: 2021. júl 19. 12:30

A mai nap délelőttjén sorsoltak a MOL Magyar Kupában. A Kolorcity Kazincbarcika SC elsőként a Csenger együttese ellen lép majd pályára.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk