Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ZÁRÓRENDEZVÉNYT TARTOTTAK AZ UTÁNPÓTLÁS CSAPATAINK

ZÁRÓRENDEZVÉNYT TARTOTTAK AZ UTÁNPÓTLÁS CSAPATAINK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Tegnap délután a korosztályos bajnokságok végeztével évzáró rendezvényt tartottunk utánpótlás csapatink játékosainak. Mind az alsóbb, tizenhárom év alatti és a felsőbb, tizennégy év feletti korosztályban egymás elleni mérkőzésekkel, minitornával zárták a napot a csapatok.

A klub vezetése megköszönte az edzők az egész éves áldozatos munkáját és a játékosok aktív részvételét az edzéseknek, illetve nem utolsó sorban, hogy a járvány okozta nehézségek alatt is kitartottak a klub mellett. Külön köszönet illeti a szülőket, akik megszervezik gyermekeik edzés látogatását. Ugyan a kisebb korosztályokban elmaradtak a mérkőzések, addig a felsőbb korosztályokban minden mérkőzésen ki tudtak állni a csapataink.

Wächter Balázs ügyvezető elmondta, hogy a KBSC utánpótlása egyre vonzóbb a gyerekek számára, év közben 35%-kal nőtt játékosok száma, mintegy 170 fiú és 75 lány sportol egyesületünknél és mindezek mellett a szakmai munkába is egyre több újdonságot építünk be. A klubnál a gyerekek nemcsak csapatedzésen, hanem egyéni edzéseken is részt tudnak venni. A jövőben is biztosítjuk minden játékosnak, hogy adottságaikhoz, tehetségükhöz mérten részt vegyenek a versenyrendszerben.

A nap végén átadásra került a Regionális bajnokság Észak-keleti csoportjában szereplő  U17-es fiú csapat tagjainak a bronzérem. A lány utánpótlás csapataink szombaton tartják évzáró programjukat, ahol az U19-es csapat tagjai kapják meg a harmadik helyért járó érmeiket.

Tervezzük, hogy a nyári szünetben is biztosítunk játéklehetőséget a klub tagjainak. A felkészülés július közepén kezdődik csapataink, ahol az edzések mellett igyekszünk minél több rangos tornára is eljutni főként az alsóbb korosztályokkal.

Továbbra is várjuk fiúk, lányok jelentkezését! Fiúk a 0620/4144-842-es, a lányok a 0630/8306660 számon érdeklődhetnek.  

Fotók, illetve további képek: kolorline.hu/galeria

További híreink

HÁROM JÁTÉKOS ÉRKEZETT

Dátum: 2021. jún 18. 19:00

Fila Károly, Kálmán Szilárd és személyében újabb három játékost mutatunk be.

SZEMERE BALÁZS VISSZATÉR

Dátum: 2021. jún 16. 20:00

A huszonhét éves játékos három év elteltével újra a Kolorcity Kazincbarcika SC keretér erősíti.

UR LÁSZLÓ KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2021. jún 11. 21:00

A Kaposvári Rákóczi FC korábbi játékosa, Ur László a Kolorcity Kazincbarcika SC-nél folytatja a pályafutását.

KÉT JÁTÉKOS ÉRKEZETT

Dátum: 2021. jún 06. 16:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC 2021/2022-es kerete Süttő Attilával és Dvorschák Gáborral bővül.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk