Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ZÁRÓRENDEZVÉNYT TARTOTTAK AZ UTÁNPÓTLÁS CSAPATAINK

ZÁRÓRENDEZVÉNYT TARTOTTAK AZ UTÁNPÓTLÁS CSAPATAINK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Tegnap délután a korosztályos bajnokságok végeztével évzáró rendezvényt tartottunk utánpótlás csapatink játékosainak. Mind az alsóbb, tizenhárom év alatti és a felsőbb, tizennégy év feletti korosztályban egymás elleni mérkőzésekkel, minitornával zárták a napot a csapatok.

A klub vezetése megköszönte az edzők az egész éves áldozatos munkáját és a játékosok aktív részvételét az edzéseknek, illetve nem utolsó sorban, hogy a járvány okozta nehézségek alatt is kitartottak a klub mellett. Külön köszönet illeti a szülőket, akik megszervezik gyermekeik edzés látogatását. Ugyan a kisebb korosztályokban elmaradtak a mérkőzések, addig a felsőbb korosztályokban minden mérkőzésen ki tudtak állni a csapataink.

Wächter Balázs ügyvezető elmondta, hogy a KBSC utánpótlása egyre vonzóbb a gyerekek számára, év közben 35%-kal nőtt játékosok száma, mintegy 170 fiú és 75 lány sportol egyesületünknél és mindezek mellett a szakmai munkába is egyre több újdonságot építünk be. A klubnál a gyerekek nemcsak csapatedzésen, hanem egyéni edzéseken is részt tudnak venni. A jövőben is biztosítjuk minden játékosnak, hogy adottságaikhoz, tehetségükhöz mérten részt vegyenek a versenyrendszerben.

A nap végén átadásra került a Regionális bajnokság Észak-keleti csoportjában szereplő  U17-es fiú csapat tagjainak a bronzérem. A lány utánpótlás csapataink szombaton tartják évzáró programjukat, ahol az U19-es csapat tagjai kapják meg a harmadik helyért járó érmeiket.

Tervezzük, hogy a nyári szünetben is biztosítunk játéklehetőséget a klub tagjainak. A felkészülés július közepén kezdődik csapataink, ahol az edzések mellett igyekszünk minél több rangos tornára is eljutni főként az alsóbb korosztályokkal.

Továbbra is várjuk fiúk, lányok jelentkezését! Fiúk a 0620/4144-842-es, a lányok a 0630/8306660 számon érdeklődhetnek.  

Fotók, illetve további képek: kolorline.hu/galeria

További híreink

ELINDULT A JEGY- ÉS BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Dátum: 2021. júl 27. 15:00

A mai naptól a Mezey István Művészeti Központban és online is megvásárolhatják elővételes jegyeiket és bérleteiket.

EDZŐMÉRKŐZÉS A MOL FEHÉRVÁR FC ELLEN

Dátum: 2021. júl 21. 15:00

Pénteken a MOL Fehérvár FC ellen lépünk pályára Székesfehérváron.

EDZŐMÉRKŐZÉS A TÁLLYA ELLEN

Dátum: 2021. júl 19. 15:30

Holnap 19:00-tól a Tállya KSE csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában.

MOL MAGYAR KUPA - A CSENGER AZ ELSŐ ELLENFÉL

Dátum: 2021. júl 19. 12:30

A mai nap délelőttjén sorsoltak a MOL Magyar Kupában. A Kolorcity Kazincbarcika SC elsőként a Csenger együttese ellen lép majd pályára.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk