Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Szezonzáró a leány csapatoknál

Szezonzáró a leány csapatoknál

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Leány utánpótlás csapataink a bajnokság végeztével egy közös szezonzárót tartottak. A együttesek méltóképpen szerették volna zárni a mögöttük hagyott bajnoki évadot, ahol a Kazincbarcika mindegyik korosztálya szépen teljesített.


Az esemény egy rövid szezonértékelővel kezdődött, majd pedig az érmek átadására is sor került, amiben a Kolorcity Kazincbarcika SC technikai vezetője Zabos Attila segédkezett az egyesület részéről.

 

 

Elsőként az U16-os csapat kapta meg a 2019/2020-as félbehagyott bajnokságban elért helyért járó bronzérmeket. Ezt követően a 2020/2021-es szezonban a képzeletbeli dobogó alsó fokára felérő U19-es együttes vehette át a medálokat, illetve a kupát.
Az éremátadó után az egyéni teljesítmények díjazása következett, minden korosztályban két-két játékosnak kapta meg „az év játékosa” elismerést, akiket név szerint is szeretnénk megemlíteni:

U14: Varga Boglárka, Horváth Eszter

U16: Péter Dzsenifer, Neuberger Szilvia

U19: Nagy Andrea, Gál Viktória
 

 

A „hivatalos” részt kötetlen programok követték, ahol többek között lehetőség volt teqballra, footgolfra, teniszre vagy akár strandröplabdázásra is, az ebéd után közös lézerharccal zárult a nap. Az eseményt a már megszokott baráti légkör jellemezte, jó volt látni együtt a kazincbarcikai női labdarúgás jövőjét.
 

 

Pár hetes pihenő után július 5-én kezdődik csapataink a felkészülése, aminek az előkészülete már javában zajlik. Kazincbarcikán egyértelmű cél a női labdarúgás tovább népszerűsítése és megkezdett út folytatása.

További híreink

ELINDULT A JEGY- ÉS BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Dátum: 2021. júl 27. 15:00

A mai naptól a Mezey István Művészeti Központban és online is megvásárolhatják elővételes jegyeiket és bérleteiket.

EDZŐMÉRKŐZÉS A MOL FEHÉRVÁR FC ELLEN

Dátum: 2021. júl 21. 15:00

Pénteken a MOL Fehérvár FC ellen lépünk pályára Székesfehérváron.

EDZŐMÉRKŐZÉS A TÁLLYA ELLEN

Dátum: 2021. júl 19. 15:30

Holnap 19:00-tól a Tállya KSE csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában.

MOL MAGYAR KUPA - A CSENGER AZ ELSŐ ELLENFÉL

Dátum: 2021. júl 19. 12:30

A mai nap délelőttjén sorsoltak a MOL Magyar Kupában. A Kolorcity Kazincbarcika SC elsőként a Csenger együttese ellen lép majd pályára.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk