Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Bozsik torna a legkisebbeknek

Bozsik torna a legkisebbeknek

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Tegnap az idei szezonban harmadik alkalommal került megrendezésre a körzeti Bozsik torna Kazincbarcikán, ahol számos tehetséges fiatal mutathatta meg újra a tudását. A több mint száz gyermek részvételével zajló eseményt mindvégig jó hangulat, fordulatos mérkőzések és szép gólok jellemezték. Természetesen a kilátogató szülők sportszerű buzdítása mellett sem mehetünk el szó nélkül.  A tegnapi tornán tíz csapat vett részt: a Kazincbarcika és az Ózd két-két , a Sajóbábony, az Edelény, a Parasznya, a Borsodnádasd, a Farkaslyuk-Ferencváros és a Szendrő pedig egy-egy együttessel képviseltette magát. A legtehetségesebb gyerekek egyesületünk edzőinek irányításával a szintén a Bozsik program keretein belül két hetente megrendezésre kerülő válogatott tréningeken vehetnek részt Kazincbarcikán. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosok később akár lehetőségek kaphatnak, hogy a KBSC színeiben folytassák pályafutásukat.
A rendezvény a végén az edzők javaslatai alapján a torna legjobbjai különdíjazásban részesültek, illetve az esemény sajátosságának megfelelően minden gyermek egy kis ajándékkal térhetett haza.

További híreink

LEGYŐZTE A BKV-T ÉS ÉLRE ÁLLT A BARCIKA - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2021. okt 20. 16:30

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma 2:0-ás arányban legyőzte a BKV Előre csapatát, mely győzelemmel a tabella élére állt együttesünk.

HÉTKÖZI FORDULÓ A BKV ELŐRE ELLEN

Dátum: 2021. okt 19. 21:00

Fontos mérkőzés vár holnap a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatára, hiszen a listavezető BKV Előre csapatát fogadjuk.

ÉLŐBEN KÖZVETÍTJÜK A BKV ELŐRE ELLENI MÉRKŐZÉST

Dátum: 2021. okt 19. 11:00

Holnap 13:00-tól igazi rangadóra kerül sor a Kolorcity Arénában. A BKV Előre elleni találkozót a Kolor TV élőben közvetíti.

Bajnokesélyesekkel találkoztak hétvégén csapataink

Dátum: 2021. okt 18. 22:00

Utánpótlás csapataink a hétvégén erős csapatok ellen játszottak.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk