Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Gólzápor az utánpótlás meccseken

Gólzápor az utánpótlás meccseken

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Hétvégén gólzáporos mérkőzéseket játszottak az utánpótlás csapataink.


U13

KBSC - FC Tiszaújváros 1-8 (félidőben: 0-4)
Helyszín: Pete András Stadion
Gólszerzők: Szegedi Norbert 46' illetve Czokó Nimród 4', Ispán Gergely 24' 62', Kopasz Botond 32', Gügye Marcell 34' 65', Lukács István 44', Emódi Marcell 53'
Edző: Asszony Béla

A jó erőkből álló Tiszaújvárost fogadta hétvégén U13-as csapatunk. A Barcika ezen a meccsen sajnos sem támadásban, sem védekezésben nem tudta felülmúlni soros ellenfelét, akik viszont nyolc góllal szórták meg kapunkat, így ez a korosztályunk pont nélkül zárta a hétvét.

Asszony Béla értékelése:

"Sajnos nem tudtunk ma elég hatékonyak lenni, se támadásban, se védekezésben. Megérdemelten nyert ellenfelünk de a különbség  mindenképp túlzó."

U14

KBSC - Mátraterenyei SE 13-4 (félidőben: 6-1)
Helyszín: Pete András Stadion
Gólszerzők: Tiszóczki Armand 8', Deák Dávid 12' 26', Horváth Noel 15' 30' 42' 58' 62' 66', Czirmaz Levente 17' 46', Nagy Dániel 51', Lakatos Roland 70' illetve Csíkos Kristóf 39' 43' 74' 76' 
Edző: Balogh József

Az U14-es bajnoki tabella utolsó helyén álló Mátraterenye utazott Kazincbarcikára az U14-es bajnokság tizedik fordulójában. a szerényebb képességű vendégeink ellen Tiszóczki góljával már a nyolcadik percben vezetést szereztünk, amit később Horváth Noel hat, Deák Dávid és Csirmaz Levente két-két, Nagy Dániel és Lakatos Roland pedgig egy-egy találattal növeltek. A Mátraterenye csapatából pedig Csíkos Kristóf nyújtott kimagasló teljesítményt, aki négy góllal szórta meg kapunkat. A Kazincbarcika ezen a mérkőzésén magabiztos győzelmet aratott, hiszen hiába Csíkos négy találata, miközben csapatunk tagjai összesen tizenhárom alkalommal voltak eredményesek.

A csapat edzője, Balogh József igazaán sportszerűen nyilatkozott:

"Szerényebb képességű és szimpatikus ellenfelünk ellen megérdemelten nyertünk!"

U15

FILO SE - KBSC 6-0 (félidőben: 3-0)
Helyszín: Nyíregyháza FILO Sportpálya
Gólszerzők: Záhonyi Máté 18' 34', Nagy Patrik 36' 72' 80', Gábri Dominik 70'
Edző: Harnócz Róbert

Nem örülhetett hétvégén az U15-ös csapatunk, hiszen a FILO SE otthában szenvedtek vereséget. A hazai gárda ezúttal minden tekintetben felülmúlta csapatunkat és hat gólos győzelmet arattak felettünk.

A találkozó után Harnócz Róbert nyilatkozott.

"Néhány játékosunknak sajnos gondot okozott, hogy az őszi szünetben komolyan vegye az edzésekre járást és felkészülést a mérkőzésre, inkább  korunk technikai "vivmányaival" töltötte az időt az otthonában. Ezt nem bírta el csapatunk, ezért nem is alakulhatott másképp a mérkőzés."

U16

KBSC - Mátészalkai MTK 2-0 (félidőben: 1-0)
Helyszín: Pete András Stadion
Gólszerzők: Lakatos Krisztofer 18', Virág Bence 50'
Edző: Divinszki József

Két mérkőzésen is bizonyíthatott a múlt hléten U16-os csapatunk, hiszen egy hétközi és hétvégi bajnokin is pályára léptek. A Kazincbarcika a Mátészalka ellen Lakatos Krisztofer és Virág Bence góljaival aratott két gólos győzelmet, majd hétvégén tíz góllal szórták meg  a Nyírbátor kapuját.

Divinszki József értékelése:

"A bajnokság legjobb teljesítményét nyújtottuk ezen a mérkőzésen. Labdabirtoklásban, szervezettségben és koncentrációban egyaránt jól teljesítettünk! Gratulálok a csapat játékához és győzelméhez!"

U16

Nyírbátori LSE - KBSC 2-10 (félidőben: 2-4)
Helyszín: Nyírbátori LSE Sporttelep
Gólszerzők: Soós Tamás 32', Hegedűs Levente (ög.) 54' illetve Csanya Krisztián 3' 27', Kerékgyártó Tamás 15', Lakatos Krisztofer 17' 57' 64' 80', Serfőző Szabolcs 77', Fedor Dominik 90'
Edző: Divinszki József

"Ma nem volt olyan kombinatív a játékunk mint az előző mérkőzésen, de igy is sikerült nagy arányú győzelmet aratni, amiért dicséret illeti a fiúkat."

U19

Sajóvölgye Focisuli SE - KBSC 2-0 (félidőben: 0-0)
Helyszín: Sajóvölgye Focisuli, Elek Ákos Sportközpont
Gólszerzők: Sándor Martin 46', Nagy Krisztofer (b.) 66'
Edző: Kőrösi Gábor

A Sajóvölye csapata ellen lépett pályára a bajnokság tizedik fordulójában az U19-es együttesünk. A jó iramú mérkőzésen hiába a barcika kiváló játéka Putnokon maradt a három pont. Az első féldiőben nem született gól, azonban Sándor Martin a második játékrész első percében vezetést szerzett a hazaiaknak, amit egy Nagy Krisztofer által értékesített büntetővel növeltek kettőre és állították be a 2:0-ás végeredményt.

 

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk