Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Együttműködés az óvodákkal és az iskolákkal

Együttműködés az óvodákkal és az iskolákkal

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

 

Kazincbarcikán az óvodákkal kötött intézményi együttműködés keretében a Kolorcity Kazincbarcika SC legkisebbekkel foglalkozó edzői vesznek részt a Barcika Art Kft által felügyelt Fitt OVI programban. A program részeként edzőink az általános ügyességi, mozgás koordinációs gyakorlatokon kívül a labdarúgás alapjaival is megismertetik a kicsiket.

Szakedzőink Kazincbarcikán elsőként a Kazinczy általános iskolában kezdték meg a mindennapos testnevelés órák keretébe illesztett labdarúgás specifikus foglalkozásokat az első és másodosztályosok részére. Második együttműködő intézményként, a dédestapolcsányi Lajos Árpád Általános Iskolában már nagyobbakkal is foglalkoznak edzőink, akik közül jónéhányan már klubunk igazolt játékosai.

Ezek csak a kezdeti lépések, ha eredményes és gördülékeny lesz az együttműködés, akkor az iskola programunkba szeretnénk a többi kazincbarcikai és igény szerinti, a környékbeli iskolákat bevonni.

A programmal kapcsolatban érdeklődni lehet Zabos Attila szakmai vezetőnél +36706394784 -es telefonszámon.

További híreink

EDZŐMÉRKŐZÉS A TELKIBEN

Dátum: 2022. jan 19. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzőtáborának első napján a Kozármisleny csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a Telkiben.

GUDOVICS ATTILÁVAL EGÉSZÜLT KI EDZŐI STÁB

Dátum: 2022. jan 17. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzői stábja a harmincnégy éves sportszakemberrel egészült ki a téli felkészülés kezdetekor.

GYŐZELEM A MÁSODIK EDZŐMÉRKŐZÉSEN

Dátum: 2022. jan 15. 17:19

Ma délelőtt első hazai edzőmérkőzésünkön a szintén az NB3 Keleti csoportjában szereplő DVTK II. együttesét fogadtuk.

KÉT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS KAZINCBARCIKÁN

Dátum: 2022. jan 14. 16:00

Holnap délelőtt két edzőmérkőzésnek is otthont ad a Kazincbarcikai Sportközpont. 9:15-től fiókcsapatunk a Bánhorváti lép pályára, majd 11:00 órától a Kolorcity Kazincbarcika SC fogadja a DVTK II. együttesét.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk