Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Remek szerepléssel bizonyított az U13-as korosztály

Remek szerepléssel bizonyított az U13-as korosztály

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Asszony Béla vezetésével lelkes csapatot épített klubunk az U13-as bajnokságban. A korosztály augusztus végén kezdte meg szereplését, ugyan a nyitány nem alakult szerencsésen, hiszen a Tiszaújváros ellen kikaptak, mégis hamar sikerült bizonyítaniuk. A második és harmadik fordulókban két döntetlent játszottak az Encs és a Felsőzsolca együtteseivel, amit két nagy arányú győzelem követett a sorban. A KBSC fiataljai 6-0-ra győzték le a Mátraterenyét és öt góllal bizonyultak jobbnak a Sátoraljaújhelytől. Hatodik mérkőzésükön gólzáporos, 4-4-es döntetlen született a Jászberény korosztályos alakulatával szemben, amit egy három meccses rossz sorozat követett. A Gyöngyös, a Hatvan és a Tiszaújváros is jobbnak bizonyult tőlük. A tizenegyedik fordulóra azonban sikerült kijönniük a gödörből és ikszeltek az Encs és a Felsőzsolca csapataival. Az U13-as csapatunk két győzelemmel búcsúztatta az őszt, nyertek Mátraterenyén a tizenharmadik fordulóban, majd hazai pályán a Sátoraljaújhely ellen is.
A csapat az őszi idényben huszonnyolc gólt szerzett, melyből hat Szegedi Norbert, öt Csengeri Marcell, négy pedig Kónya Adrián nevéhez fűződik. Háromszor találtak be soros ellenfeleik kapujába Szegedi Zente és Tóth Gellért, kétszer pedig Mészáros Kevin.

Az U13-as csapat edzője, Asszony Béla a következőképpen értékelte a fiatalok őszi szezonját:

"Az MLSZ Regionális U-13 Északi csoportjában szereplő csapatunkat a 2009, 2010, 2011-es és egy 2012-es születésű gyermek alkotják. Első bajnoki idényünkben 13 mérkőzésből 4 győzelem 5 döntetlen mellett 4 vereség a mérlegünk. A szezon előtt az volt a célunk, hogy minél több játékos kapjon lehetőséget, amit maximálisan sikerült megvalósítani, hiszen minden mérkőzésen sorokat cseréltünk a negyedek alkalmával. Heti három alkalommal volt edzésünk, emellett tehetségfejlesztő tréningeken vettek részt a gyerekek heti rendszerességel, a hétvégi mérkőzésen kívül. Az edzés látogatottság hullámzó volt, ami a gyakori megbetegedések, karantén helyzetek miatt alakult így. A mérkőzéseken létszám problémával egyszer sem küzdöttünk, ez is mututaja elköteleződésüket a játékosoknak. Jól alkalmazkodtunk ahhoz is, hogy sportolóinknak ez volt az első olyan szezonja, amikor végig a szabadban edzettek egészen december közepéig. Örömteli, hogy a Körzeti Bozsik U11 -es egyesületi válogatottban minden 2011-es születésű játékosunk meghívást, és részvételi lehetőséget kapott! A szülőkkel való kapcsolattartás folyamatos, sikerült kialakítani egy korrekt együttműködést, szinte minden mérkőzésen buzdították, segítették csapatunkat."

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk