Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A középmezőnyben az U14

A középmezőnyben az U14

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Augusztus utolsó napján a Hatvan Lokomotív SE csapata elleni győzelemmel kezdte meg a 2021/2022-es bajnokságot U14-es csapatunk, melyet egy a Gyöngyös elleni hazai pályán elszenvedett vereség követett, majd szintén nem sikerült pontot gyűjteniük az FC Hatvan ellen.  Az ötödik fordulóban viszont egy tizenhárom gólos mérkőzésen 7-6 arányban a Pete András Stadionban bizonyultak jobbnak a Tiszaújvárosnál, melyet még két, az Encs és a Felsőzsolca elleni győzelmek követettek. A hetedik és nyolcadik fordulókban kikaptak a Nagykátától és a bajnokesélyes MVSC-Miskolctól. Idei kilencedik mérkőzésükön gólzáporos 4-4-es döntetlent játszottak a Miskolc Népkert Volán SE csapatával, ezt követően pedig nagyarányú 13-4-es győzelmet arattak hazai pályán a Mátraterenyét vendégül látva.  A következő héten öt góllal bizonyultak jobbnak a Sátoraljaújhelytől, majd 4-1-re kaptak ki Jászberényben. A zárófordulóban pedig itthon 9-1-re verték a Hevesi LSC-t. A Kazincbarcika U14-es együttese tehát tizenhárom fordulót követően hét győzelemmel, egy döntetlennel, öt vereséggel, ötven lőtt és negyvenegy kapott góllal a tabella nyolcadik helyén zárta az őszt. A csapat leggólerősebb játékosa Horváth Noel volt az ősszel, aki a KBSC őszi találatainak csaknem felét, azaz huszonnégy gólt jegyez.

Az U14-es együttes edzője, Balogh József értékelte a csapata mögött álló fél szezont:

"Csapatunk felének (főként a 2009-es születésüeknek) az idei volt az első nagypályás bajnoksága, míg a másik részének a második szezonja volt nagypályán. Felkészülésünknek ezért fontos feladata volt, hogy a "rutinosabb" és az új játékosok között megfelelő összhangot alakítsunk ki, nem csak a mérkőzéseken, hanem az öltözőben és az edzéseken is. Elmondhatjuk így az őszi szezon végén, hogy jó úton haladunk, hisz az eredményeink talán várakozáson felüliek lettek, és a csapat is egyre jobb, összetartóbb közösséget alkot. Gyakorlatilag mindent megéltünk, hisz volt olyan mérkőzés, ahol végig mi domináltunk mégis kikaptunk (pl. Nagykáta ellen), volt bravúr győzelmünk (pl. Felsőzsolca ellen) és volt ahol a  szerencse volt velünk (pl. Tiszaújváros). Mindezek mellet persze persze voltak egyértelmű vereségek és szép győzelmek, mely győzelmek fegyelmezett játékunknak és lelkesedésünk köszönhetőek. Tudjuk, hogy minden területen fejlődnünk kell és ennek szellemében vágunk neki a tavaszi szezonnak is! Összességében dicséret illeti a fiúk akár az edzéseken, akár a mérkőzéseken nyújtott teljesítményét! Köszönjük a szülőknek is a példamutató támogatását!"

További híreink

EDZŐMÉRKŐZÉS A TELKIBEN

Dátum: 2022. jan 19. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzőtáborának első napján a Kozármisleny csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a Telkiben.

GUDOVICS ATTILÁVAL EGÉSZÜLT KI EDZŐI STÁB

Dátum: 2022. jan 17. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzői stábja a harmincnégy éves sportszakemberrel egészült ki a téli felkészülés kezdetekor.

GYŐZELEM A MÁSODIK EDZŐMÉRKŐZÉSEN

Dátum: 2022. jan 15. 17:19

Ma délelőtt első hazai edzőmérkőzésünkön a szintén az NB3 Keleti csoportjában szereplő DVTK II. együttesét fogadtuk.

KÉT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS KAZINCBARCIKÁN

Dátum: 2022. jan 14. 16:00

Holnap délelőtt két edzőmérkőzésnek is otthont ad a Kazincbarcikai Sportközpont. 9:15-től fiókcsapatunk a Bánhorváti lép pályára, majd 11:00 órától a Kolorcity Kazincbarcika SC fogadja a DVTK II. együttesét.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk