Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Hektikus őszi szezon az U15 mögött

Hektikus őszi szezon az U15 mögött

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Jól kezdte az idei bajnoki menetelést U15-ös együttesünk, hiszen egészen az ötödik fordulóig veretlenek maradtak: az első fordulóban hazai pályán a Sényő ellen elkönyvelt győzelmet egy mátészalkai döntetlen követte, majd a Miskolc Népkert Volán SE ellen tartották itthon a három pontot és legyőzték az Ózdi VSE-t. Az ötödik és hatodik fordulókban kikaptak a Csenger és a Karcag együtteseitől, amely meccseket egy, a Puskás Akadémia PNP. elleni győzelem illetve újabb két, a Filo SE és s Sényő elleni vereségek követték. A tizenegyedik fordulóban jobbnak bizonyultak a Mátészalkától, a tizenkettedikben kikaptak a Miskolc Népkert Volán SE csapatától, majd a zárófordulóban az Ózdi VSE győzte le U15-ös együttesünket. A KBSC korosztályos csapata tehát tizenhárom mérkőzésen öt győzelemmel, egy döntetlennel és hét vereséggel gyűjtött tizenhat pontjával a tabella hetedik helyét foglalja el.

A csapat edzője Harnócz Róbert értékelte az együttes őszi munkáját, illetve beszélt a

Idén júliusban kezdtük meg a felkészülést az U15-ös csapattal, 2007-2008-as születésű játékosokkal. A tavalyi csapatból egy játékos maradt a keretben,így mondhatjuk kis túlzással hogy ismeretlenek voltunk egymás számára. Az első benyomásom az volt hogy milyen „sokszínű” fiatalember alkotja ezt a brigádot, értem ez alatt a fizikai, mentális és footballtudásbeli különbségeket. Korosztályos képzésünk céljaként fogalmaztuk meg a csapat és csapatrészek valamint az egyéni posztok feladatköreinek elsajátítását. A mérkőzésérettség szintjének elérését a bajnoki mérkőzések tapasztalatainak felhasználásával próbáltuk elérni. A heti edzésmunkánk összeállításakor a fizikai felkészítés mellett nagy hangsúlyt fektettünk a játékosok kognitív edzésére is. A hét elején egyéni képzés és koordinációt fejlesztő gyakorlatok, hét közepén pedig játék és a mérkőzésformák tanulása szerepelt a programban. Minden páros héten az edzőkollégákkal összevont edzéseket tartottunk a nagypályás csapatainknak köredzés jelleggel. A mérkőzéseken nyújtott teljesítményünk a számok tükrében: 13 mérkőzésből 5 győzelem, 1 döntetlen, 7 vereség, 16 pont! Hiányérzetem nekem személy szerint az idegenbeli szereplésünk miatt van ahol csak 1 pontot sikerült összehoznunk. De mindezt tudjuk be a pubertás kori gyerekek életkori sajátosságának, hiszen tudjuk hogy ebben az életkorban a játékosok teljesítménye nagyon ingadozó. Mindezek ellenére azért szeretnék név szerint is megemlíteni pár embert, akik magatartásukkal, edzés és mérkőzésteljesítményükkel rászolgáltak a dícséretre:Ibi Ferenc, Győrfi Gábor, Képes Milán, Nagy Dániel, Szabó Ádám! A téli felkészülésünk januárban kezdődik, ahol szeretnénk minél több edzőmérkőzést játszani főképp idősebb korosztályú csapatokkal.Ha tartalmasan sikerül végigdolgoznunk a holtszezont és elkerül minket a sérülés és a betegség,versenyben lehetünk a nyáron kitűzött célunk felé, ahol is a legjobb négy között szeretnénk végezni.

További híreink

EDZŐMÉRKŐZÉS A TELKIBEN

Dátum: 2022. jan 19. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzőtáborának első napján a Kozármisleny csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a Telkiben.

GUDOVICS ATTILÁVAL EGÉSZÜLT KI EDZŐI STÁB

Dátum: 2022. jan 17. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzői stábja a harmincnégy éves sportszakemberrel egészült ki a téli felkészülés kezdetekor.

GYŐZELEM A MÁSODIK EDZŐMÉRKŐZÉSEN

Dátum: 2022. jan 15. 17:19

Ma délelőtt első hazai edzőmérkőzésünkön a szintén az NB3 Keleti csoportjában szereplő DVTK II. együttesét fogadtuk.

KÉT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS KAZINCBARCIKÁN

Dátum: 2022. jan 14. 16:00

Holnap délelőtt két edzőmérkőzésnek is otthont ad a Kazincbarcikai Sportközpont. 9:15-től fiókcsapatunk a Bánhorváti lép pályára, majd 11:00 órától a Kolorcity Kazincbarcika SC fogadja a DVTK II. együttesét.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk