Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Hektikus őszi szezon az U15 mögött

Hektikus őszi szezon az U15 mögött

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Jól kezdte az idei bajnoki menetelést U15-ös együttesünk, hiszen egészen az ötödik fordulóig veretlenek maradtak: az első fordulóban hazai pályán a Sényő ellen elkönyvelt győzelmet egy mátészalkai döntetlen követte, majd a Miskolc Népkert Volán SE ellen tartották itthon a három pontot és legyőzték az Ózdi VSE-t. Az ötödik és hatodik fordulókban kikaptak a Csenger és a Karcag együtteseitől, amely meccseket egy, a Puskás Akadémia PNP. elleni győzelem illetve újabb két, a Filo SE és s Sényő elleni vereségek követték. A tizenegyedik fordulóban jobbnak bizonyultak a Mátészalkától, a tizenkettedikben kikaptak a Miskolc Népkert Volán SE csapatától, majd a zárófordulóban az Ózdi VSE győzte le U15-ös együttesünket. A KBSC korosztályos csapata tehát tizenhárom mérkőzésen öt győzelemmel, egy döntetlennel és hét vereséggel gyűjtött tizenhat pontjával a tabella hetedik helyét foglalja el.

A csapat edzője Harnócz Róbert értékelte az együttes őszi munkáját, illetve beszélt a

Idén júliusban kezdtük meg a felkészülést az U15-ös csapattal, 2007-2008-as születésű játékosokkal. A tavalyi csapatból egy játékos maradt a keretben,így mondhatjuk kis túlzással hogy ismeretlenek voltunk egymás számára. Az első benyomásom az volt hogy milyen „sokszínű” fiatalember alkotja ezt a brigádot, értem ez alatt a fizikai, mentális és footballtudásbeli különbségeket. Korosztályos képzésünk céljaként fogalmaztuk meg a csapat és csapatrészek valamint az egyéni posztok feladatköreinek elsajátítását. A mérkőzésérettség szintjének elérését a bajnoki mérkőzések tapasztalatainak felhasználásával próbáltuk elérni. A heti edzésmunkánk összeállításakor a fizikai felkészítés mellett nagy hangsúlyt fektettünk a játékosok kognitív edzésére is. A hét elején egyéni képzés és koordinációt fejlesztő gyakorlatok, hét közepén pedig játék és a mérkőzésformák tanulása szerepelt a programban. Minden páros héten az edzőkollégákkal összevont edzéseket tartottunk a nagypályás csapatainknak köredzés jelleggel. A mérkőzéseken nyújtott teljesítményünk a számok tükrében: 13 mérkőzésből 5 győzelem, 1 döntetlen, 7 vereség, 16 pont! Hiányérzetem nekem személy szerint az idegenbeli szereplésünk miatt van ahol csak 1 pontot sikerült összehoznunk. De mindezt tudjuk be a pubertás kori gyerekek életkori sajátosságának, hiszen tudjuk hogy ebben az életkorban a játékosok teljesítménye nagyon ingadozó. Mindezek ellenére azért szeretnék név szerint is megemlíteni pár embert, akik magatartásukkal, edzés és mérkőzésteljesítményükkel rászolgáltak a dícséretre:Ibi Ferenc, Győrfi Gábor, Képes Milán, Nagy Dániel, Szabó Ádám! A téli felkészülésünk januárban kezdődik, ahol szeretnénk minél több edzőmérkőzést játszani főképp idősebb korosztályú csapatokkal.Ha tartalmasan sikerül végigdolgoznunk a holtszezont és elkerül minket a sérülés és a betegség,versenyben lehetünk a nyáron kitűzött célunk felé, ahol is a legjobb négy között szeretnénk végezni.

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk