Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Tizedik helyen az U19

Tizedik helyen az U19

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Az U19-es csapatunk játékosai közül többen fiókcsapatunkban, a Bánhorvátiban is lehetőséget kaptak, így a korosztályos együttes nem mindig tudott a legjobb összeállításában pályára lépni soros bajnoki ellenfeleikkel szemben. Az U19 az SBTC elleni vereséggel kezdte az idényt, melyet egy jászberényi győzelem követett, ezután pedig a megfelelő koncentráció hiánya mutatkozott meg a csapaton, hiszen zsinórban hat vereséget könyvelhettek el (Gödöllői SK, FC Tiszaújváros, Eger Labdarúgó Sport Klub, Gyöngyösi AK, BTE Felsőzsolca, Mezőkövesd Zsóry FC) a kilencecdik fordulóig, amikor is az Enccsel osztozkodhattak a pontokon. Az ősz folyamán csapatunk szintén nem szerzett pontot a Sajóvölgye Focisuli és a Borsod Sport Klub csapatai ellen, azonban az utolsó két fordulóban fordult a kocka és két nagy arányú győzelmet arattak az Ózd (1-10) és a Hatvan (8-0) csapati ellen, így a tabella tizedik helyéről várhatják a tavaszi folytatást.

Az őszi szezont a csapat vezetőedzője, Divinszki József a következőképpen értékelte:

"A nyári felkészülést bő kerettel kezdtük meg. A koncepció az volt, hogy minél több játékos kapjon játéklehetőséget a klub második csapatában a megyei I. osztályban szereplő KBSC-Bánhorváti felnőttben. Ezt sikerült is megvalósítani, hiszen 6-7 játékos folyamatosan lehetőséget kapott a megyei első osztályú csapat mérkőzésein, edzésein.  Akik kevesebb lehetőséget kaptak azok "visszajátszottak" az U19-be, ha nem egy napon volt a két bajnoki, de tudtuk, hogy a legjobb összeállításban nem sok mérkőzésen tudunk majd kiállni. Az edzéseken a taktikai elképzeléseket nem mindig sikerült maradéktalanul elsajátítani, begyakorolni, ennek ellenére a mérkőzéseken folyamatosan javult a teljesítményünk, ha ez eredményekben nem is mutatkozott meg feltétlenül. Ennek fő oka volt, hogy a támadójátékunk a legtöbb mérkőzésen nem volt elég hatékony és persze védekezésben is becsúszott olykor egy-két súlyos egyéni hiba. A legtöbb ellenfelünkkel abszolút partiban voltunk és jobb koncentrációval legalább 4-5 elvesztett mérkőzést meg is nyerhettünk volna. Az utolsó két fordulóban sikerült a támadásainkat is eredményesen befejezni, ami győzelmeket eredményezett és így nyugodtabban mehetünk a szünetre, bízva abban, hogy tavasszal onnan folytatjuk, ahol most abbahagytuk."

További híreink

EDZŐMÉRKŐZÉS A TELKIBEN

Dátum: 2022. jan 19. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzőtáborának első napján a Kozármisleny csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a Telkiben.

GUDOVICS ATTILÁVAL EGÉSZÜLT KI EDZŐI STÁB

Dátum: 2022. jan 17. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzői stábja a harmincnégy éves sportszakemberrel egészült ki a téli felkészülés kezdetekor.

GYŐZELEM A MÁSODIK EDZŐMÉRKŐZÉSEN

Dátum: 2022. jan 15. 17:19

Ma délelőtt első hazai edzőmérkőzésünkön a szintén az NB3 Keleti csoportjában szereplő DVTK II. együttesét fogadtuk.

KÉT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS KAZINCBARCIKÁN

Dátum: 2022. jan 14. 16:00

Holnap délelőtt két edzőmérkőzésnek is otthont ad a Kazincbarcikai Sportközpont. 9:15-től fiókcsapatunk a Bánhorváti lép pályára, majd 11:00 órától a Kolorcity Kazincbarcika SC fogadja a DVTK II. együttesét.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk