Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Tizedik helyen az U19

Tizedik helyen az U19

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Az U19-es csapatunk játékosai közül többen fiókcsapatunkban, a Bánhorvátiban is lehetőséget kaptak, így a korosztályos együttes nem mindig tudott a legjobb összeállításában pályára lépni soros bajnoki ellenfeleikkel szemben. Az U19 az SBTC elleni vereséggel kezdte az idényt, melyet egy jászberényi győzelem követett, ezután pedig a megfelelő koncentráció hiánya mutatkozott meg a csapaton, hiszen zsinórban hat vereséget könyvelhettek el (Gödöllői SK, FC Tiszaújváros, Eger Labdarúgó Sport Klub, Gyöngyösi AK, BTE Felsőzsolca, Mezőkövesd Zsóry FC) a kilencecdik fordulóig, amikor is az Enccsel osztozkodhattak a pontokon. Az ősz folyamán csapatunk szintén nem szerzett pontot a Sajóvölgye Focisuli és a Borsod Sport Klub csapatai ellen, azonban az utolsó két fordulóban fordult a kocka és két nagy arányú győzelmet arattak az Ózd (1-10) és a Hatvan (8-0) csapati ellen, így a tabella tizedik helyéről várhatják a tavaszi folytatást.

Az őszi szezont a csapat vezetőedzője, Divinszki József a következőképpen értékelte:

"A nyári felkészülést bő kerettel kezdtük meg. A koncepció az volt, hogy minél több játékos kapjon játéklehetőséget a klub második csapatában a megyei I. osztályban szereplő KBSC-Bánhorváti felnőttben. Ezt sikerült is megvalósítani, hiszen 6-7 játékos folyamatosan lehetőséget kapott a megyei első osztályú csapat mérkőzésein, edzésein.  Akik kevesebb lehetőséget kaptak azok "visszajátszottak" az U19-be, ha nem egy napon volt a két bajnoki, de tudtuk, hogy a legjobb összeállításban nem sok mérkőzésen tudunk majd kiállni. Az edzéseken a taktikai elképzeléseket nem mindig sikerült maradéktalanul elsajátítani, begyakorolni, ennek ellenére a mérkőzéseken folyamatosan javult a teljesítményünk, ha ez eredményekben nem is mutatkozott meg feltétlenül. Ennek fő oka volt, hogy a támadójátékunk a legtöbb mérkőzésen nem volt elég hatékony és persze védekezésben is becsúszott olykor egy-két súlyos egyéni hiba. A legtöbb ellenfelünkkel abszolút partiban voltunk és jobb koncentrációval legalább 4-5 elvesztett mérkőzést meg is nyerhettünk volna. Az utolsó két fordulóban sikerült a támadásainkat is eredményesen befejezni, ami győzelmeket eredményezett és így nyugodtabban mehetünk a szünetre, bízva abban, hogy tavasszal onnan folytatjuk, ahol most abbahagytuk."

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk