Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Remek hetet zárt az utánpótlás

Remek hetet zárt az utánpótlás

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A KBSC utánpótlás csapatai nemcsak a hétvégén, hanem néhány közülük még hétközben is pályára lépett a korosztályos bajnokságok soron következő vagy pótolt fordulóiban. A barcikai fiatalok ezúttal is remek hetet zártak, hiszen számos győzelem mellett csak két döntetlent könyvelhettek el.


U13

Két mérkőzésen is megmérettette magát múlt héten a KBSC U13-as alakulata. Először hétközi forduló keretein belül fogadták a Mátraterenye csapatát, ahol Tóth Gellért három, Iski Levnte két, valamint Kapui Henrik és Viszóczki Olivér egy-egy góljával magabiztos 7-0-ás végeredménnyel arattak diadalt. Ezt követően hétvégén pedig a Sátoraljaújhely vendégeként is győzelmet könyvelhettek el, ott Szitka Kolozs és Viszlai Viktor találatainak és a csapat remek játékának is köszönhetően biztosították újabb sikerüket. 

KBSC - Mátraterenyei SE 7-0 (félidőben: 3-0)
Helyszín: Pete András Stadion
Gólszerszők: Kapui Henrik 14', Tóth Gellért 33' 72' 78', Iski Levente 34' 66', Viszóczki Olivér (b.) 70'
Edző: Asszony Béla

Asszony Béla értékelése:

"Sokat dolgozva, időnként szép játékkal megérdemelten nyertük meg a mérkőzést!"

Sátoraljaújhelyi TKSE - KBSC 1-2 (félidőben: 0-2)
Helyszín: Sátoraljaújhelyi Sportpálya
Gólszerzők: Lakatos István 78' illetve Szitka Kolozs 27', Viszlai Viktor 28'
Edző: Asszony Béla

A csapat edzője elégedett volt az általa irányított együttes játékával:

"Csapatként és egyénileg is kiválóan teljesítettünk a mai napon, ami győzelmet eredményezett!"

U14

KBSC - Miskolc Népkert Volán SE 8-1 (félidőben: 5-0)
Helyszín: Pete András Stadion
Gólszerzők: Lévai Norbert 5' 9' 52', Horváth Noel 7' 56', Kovács Kristóf 32', Győrfi Gábor 38', Iski Levente 50' illetve Turró Ronaldo 73'
Edző: Balogh József

Gólzáporos mérkőzésen biztosította sikerét a Barcika U14-es csapata hazai pályán. A Miskolc Népkert Volán SE elleni találkozón már a tizedik percre három gólos előnyre tettek szert, amit az első félidőben még két, illetve a második játékrészben három találattal növeltek. A meccsen háromszor volt erdményes Lévai Norbert, két gólt szerzett Horváth Noel, illetve Kovács Kristóf, Győrfi Gábor és Iski Levente is betaláltak a miskolci kapuba. 

A csapat edzője Balogh József pozitívan értékelte a látottakat:

"Ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertünk, ellenfelünknek esélyt sem adtunk ezen a mérkőzésen és már az első 10 percben eldöntöttük a mérkőzést."

U15

Két bajnokin is pályára lépett múlt héten a KBSC U15-ös csapata. Az együttes először a huszadik fordulóban elmaradt, majd szerdán pótolt Mátészalka elleni találkozót játszotta le, hétvégén pedig az Ózd csapatát fogadta.  A hétközi mérkőzésen a Barcika háromszor is vezetést szerzett, azonban a tabella végén álló hazai együttes minden alkalommal egyenlíteni tudott, tehát ezúttal pontosztozkodásra kényszerült csapatunk. Hétvégén már ez nem így volt, akkor az Ózd korosztályos együttesét fogadták és hiába a vendégek félidei két gólos előnye, hiszen a KBSC fiataljai második játékrészben mutatott remek teljesítményének köszönhetően Tóth Mátyás és Fedor Dominik góljaival egyenlítettek, majd Dányi Gábor megszerezte a csapat harmadik találatát is, mellyel itthon tartották az értékes három pontot.

Mátészalkai MTK - KBSC 3-3 (félidőben: 2-2)
Helyszín: Mátészalkai Sportpálya
Gólszerzők: Varga Zoltán 13' 27',Hacsár Levente 79' illetve Dányi Gábor 11', Lévai Norbert 24', Tóth Mátyás 50'
Edző: Harnócz Róbert

Edzői nyilatkozat:

'"Negatív kritika a csapatra nézve, hogy háromszori vezetésünk ellenére sem tudtuk megnyerni a mérkőzést, ami annak köszönhető, hogy figyelmetlenek voltunk az ellenfél pontrúgásainál.Így a döntetlen reálisnak mondható."

KBSC - Ózd VSE 3-2 (félidőben: 0-2)
Helyszín: Barcika Art Kft. Sportközpont
Gólszerzők: Tóth Mátyás 51', Fedor Dominik 66', Dányi Gábor 68' illetve Kovács Kristóf 23' 31'
Edző: Harnócz Róbert

Harnócz Róbert értékelése:

"Az első félidőben bekapott gyermeteg gólok után a szünetben sikerült rendezni a sorokat és nagyot küzdve sikerült megfordítani a mérkőzést. A csapat újfent bebizonyította, hogy mekkora potenciál van benne, amihez csak gratulálni lehet!"

 

U16

FC Tiszaújváros - KBSC 1-1 (félidőben: 1-1)
Helyszín: Tiszaújváros Sportcentrum
Gólszerzők: Orosz Dániel 36' illetve Lakatos Krisztofer 44'
Edző: Divinszki József

A Tiszaújváros vendége volt hétvégén a KBSC U16-os csapata. A Divinszki József irányította együttes egy nehéz ellenféllel találta szemben magát a tizenhatodik fordulóban, hiszen a tiszaújváros nagyszerű formát mutat a tavasszal. A találkozón a hazaiak szereztek vezetést, melyre még az első félidőben jött a barcikai válasz Lakatos Krisztofertől, aki találatával a mérkőzés végeredményét is beállította.

Az U16-os csapat edzője büszkén nyilatkozott a mérkőzés után:

"A tavaszi szezon legjobb formában lévő csapata ellen nagyon jó iramú és színvonalas mérkőzésen reális eredmény született."

Az U16-os csapat múlt hét csütörtöki edzését a Kolorcity Kazincbarcika SC NB3-as együttesének erőnléti edzője tartotta. Gudovics Attila a tréningen azokat a módszereket alkalmazta, melyeket külföldi tanulmányai és az angol, holland kluboknál folytatott munkája során megismert. 

U19

Encs VSC - KBSC 1-3 (félidőben: 0-1)
Helyszín: Encs Városi Sportközpont
Gólszerzők: Szűcs István 89' illetve Viktor Ákos 13' 75', Madarász Máté (b.) 53'
Edző: Kőrösi Gábor

Több együttesünkhöz hasonlóan szintén győzelemmel zárta a bajnokság huszonkettedik fordulóját a KBSC U19-es csapata. Az Encs elleni találkozón a tizenharmadik percben szereztek vezetést Viktor Ákosnak köszönhetően, amit a játékos később újabb találattal növelt, majd egy Madarász Máté által értékesített büntetővel született meg a Barcika harmadik gólja. A hazai csapat a nyolcvankilencedik percben talált be a barcikai kapuba, mely gól csak a szépítésre volt elég.

A mérkőzést követően Kőrösi Gábor értékelt:

"Nehezen indult a napunk, de szerencsére jól végződött. Nem játszottunk ma jól, de eredményesen igen."

Borítóképünkön az U13-as csapat.

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk