Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Tizedik helyen az U19

Tizedik helyen az U19

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Az U19-es csapatunk játékosai közül többen fiókcsapatunkban, a Bánhorvátiban is lehetőséget kaptak, így a korosztályos együttes nem mindig tudott a legjobb összeállításában pályára lépni soros bajnoki ellenfeleikkel szemben. Utóbbi sok mérkőzésen meg is látszott, hiszen az őszi szezonban három győzelem (Jászberény, Ózd, Hatvan) és egy döntetlen (Encs) mellett kilenc vereséget (SBTC, Gödöllő, Tiszaújváros, Eger, Gyöngyös, Felsőzsolca, Mezőkövesd, Sajóvölgye, Borsod Sport Klub) könyvelt el a csapat. A tavaszi teljesítményük kiegyensúlyozottabbnak bizonyult, hiszen ekkor öt győzelemükhöz (Jászberény, Tiszaújváros, Mezőkövesd, Encs, Ózd), két döntetlen (Felsőzsolca, Hatvan) és hat vereség (SBTC, Gödöllő, Eger, Gyöngyös, Sajóvölgye, Borsod Sport Klub) adódott. 
U19-es csapatunk a 2021/2022-es idényben nyolc győzelemmel, három döntetlennel és  tizenöt vereséggel gyűjtött huszonhét pontjával a tabella tizedik helyén zárt.

A csapat bajnoki évét edzőjük Kőrösi Gábor értékelte:

"A nyári felkészülést bő kerettel kezdtük meg. A koncepció az volt, hogy minél több játékos játéklehetőséget kapjon a klub második csapatában a megyei I. osztályban szereplő KBSC-Bánhorváti felnőttben. Ezt sikerült is megvalósítani, hiszen 6-7 játékos folyamatosan lehetőséget kapott a megyei I. osztályú csapatban a mérkőzéseken, edzéseken.  Akik kevesebb lehetőséget kaptak azok "visszajátszottak" az U19-be, ha nem egy napon volt a két bajnoki, de tudtuk, hogy a legjobb összeállításban nem sok mérkőzésen tudunk majd kiállni. Az edzéseken a taktikai elképzeléseket nem mindig sikerült maradéktalanul elsajátítani, begyakorolni, ennek ellenére a mérkőzéseken folyamatosan javult a teljesítményünk, ha ez eredményekben nem is mutatkozott meg feltétlenül. Ennek fő oka volt, hogy a támadójátékunk a legtöbb mérkőzésen nem volt elég hatékony és persze védekezésben is becsúszott olykor egy-két súlyos egyéni hiba. A legtöbb ellenfelünkkel abszolút partiban voltunk és jobb koncentrációval legalább 6-8 elvesztett mérkőzést meg is nyerhettünk volna.  Az őszi szezonhoz képest pontokban és játékban is sikerült előrelépni. Egyénileg is fejlődtünk technikai és taktikai téren is. A tavaszi szereplésünk alapján egy erős középcsapattá váltunk."

További híreink

Irány Budafok!

Dátum: 2023. dec 01. 10:00

A 17. fordulóban egy olyan csapat otthonába utazunk, akik egy nagyon jó kezdés után „visszább estek”, s most újra szeretnének rátalálni a helyes útra!

Magabiztos és nagyarányú győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2023. nov 30. 05:15

Holnap a bajnoki idény záró meccse jön, hazai pályán fogadjuk a Debreceni Sportcentrum csapatát.

Ma újra pályán az U14!

Dátum: 2023. nov 30. 05:00

Az ősz záró mérkőzése lesz a mai, melyet megelőzően a Cigánd ellen egy pontot szereztünk.

Tizenöt gól a záró mérkőzésen!

Dátum: 2023. nov 30. 04:38

Nemcsak gólzáporos, de fordulatos is volt az U13 őszi utolsó mérkőzése.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk