Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Hatodik helyen zárt U14-es csapatunk

Hatodik helyen zárt U14-es csapatunk

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Remek idényt tudhat maga mögött a Kazincbarcika U14-es korosztályos együttese. A 2021/2022-es szezont a Hatvani Lokomotív elleni győzelemmel kezdték, melyet két, a Gyöngyös és az FC Hatvan elleni vereségek követtek, azonban statisztikájukon hamar javítottak, hiszen ezután legyőzték a Tiszaújváros, az Encs és a Felsőzsolca csapatait. A hetedik és a nyolcadik fordulóban alulmaradtak ugyan a Nagykáta és az MVSC-Miskolc ellen, azonban gólzáporos 4-4-es döntetlent játszottak a Miskolc Népkert Volán SE együttesével, illetve három-három pontot gyűjtöttek a Mátraterenye és a Sátoraljaújhellyel szemben, majd 4-1-re kaptak ki Jászberényben és az őszi zárófordulóban itthon 9-1-re verték a Hevesi LSC-t. A jó őszi formát sikeresen mentette át a csapat tavaszra, hiszen ekkor négy vereség mellett (Gyöngyös, Felsőzsolca, MVSC-Miksolc, Jászberényi FC) nyolc győzelmet könyvelhettek el. A KBSC U14-es csapatának tavaszi győzelmei szinte kivétel nélkül nagy arányúnak mondhatóak, a Hatvani Lokomitív ellen 11-1-re, a Hatvan ellen 5-3-ra, a Tiszaújváros otthonában 4-1-re, az Encset vendégül látva 9-0-ra, a Nagykáta elleni találkozón 10-2-re, a Miskolci Népkert Volán SE ellen 8-1-re, Mátraterenyén 9-3-ra , a Hevesi LSC-nél pedig 4-7-re győztek.
Korosztályos csapatunk tehát tizenhat győzelemmel, egy döntetlennel és kilenc vereséggel gyűjtött negvynekilenc pontjával a tizennégy csapatot felvonultató tabella hataodik helyén végzett. Külön öröm, hogy a játékosok 123 alkalommal találtak be ellenfeleink kapujába, ezekből a gólokból Horváth Noel 45 találatot jegyez, Lévai Norbert 26-szor, Csirmaz Levente pedig 13-szor volt eredményes.

A csapat edzője Balogh József is elégedettséggel értékelte a szezont:

"Tudtuk, hogy minden területen fejlődnünk kell és ennek szellemében vágtunk neki a tavaszi szezonnak is! Sikerült az őszi formánkat átmenteni a tavaszi szezonra és egy-két mérkőzést leszámítva minden a terveink szerint valósult meg. Jó volt látni, hogy az edzéseken gyakoroltak egyre jobban visszaköszönnek a mérkőzéseken és bár az eredményesség még nem a legfontosabb tényező a mérkőzéseken, de a befektetett munka az eredményekben is megmutatkozott. Szinte minden mérkőzésünk élvezetes, izgalmas és fordulatos volt és elmondhatjuk, hogy a vesztes mérkőzéseken sem játszottunk alárendelt szerepet. Összességében dicséret illet minden játékost mert egyenletes teljesítményt nyújtottak. Néhány játékos viszont egészen kiválóan teljesített: Horváth Noel, Lévai Krisztián, Győrfi Gábor, Iski Levente és Balázsi Bence. Köszönjük a szülők támogató hozzáállását és türelmét és köszönjük a klub vezetésének, hogy biztosították a feltételeket az egész szezon alatt."

További híreink

Két csapat játszott a hétvégén

Dátum: 2022. okt 03. 17:00

A KBSC női NB2-es csapata és az U14-es korosztályos együttesünk lépett pályára hétvégén a bajnokságban.

Hétvégi utánpótlás eredmények

Dátum: 2022. okt 03. 16:00

A hétvégén a KBSC három utánpótlás csapata lépett pályára a korosztályos bajnokságokban.

AZ ELSŐ PERCBEN ELDŐLT A PONTOK SORSA TÁLLYÁN

Dátum: 2022. okt 03. 10:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában a tavaly még a haramadosztályban szereplő Tállya KSE vendégeként lépett pályára fiókcsapatunk.

DÖNTETLEN A GYŐR ELLEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Dátum: 2022. okt 03. 09:00

Csapatunk a Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában az ETO FC Győr ellen könyvelhette el idei első döntetlenjét.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix