Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Futball akadémiáról érkezik szakember az utánpótlásunk felső szekciójába

Futball akadémiáról érkezik szakember az utánpótlásunk felső szekciójába

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Korolovszky György Pro Licences edző csatlakozik klubunk utánpótlás edzői közé a következő szezontól. A Várda Labdarúgó Akadémiától érkező és a legmagasabb edzői képesítésekkel rendelkező szakembernek jelentős tapsztalata van az utánpótlás képzésben. A következő szezontól klubunknál az U15-ös korosztálytól kezdődően felel az úgynevezett felső szekció szakmai munkájáért és irányítja az U19-es csapatot. Új edzőnket az alábbi miniinterjúban mutatjuk be.


Mely kluboknál, milyen korosztályokban szereztél tapasztalatokat?

Huszonkét éve edzősködöm, a Ferencváros utánpótlásában kezdtem dolgozni, ott 12-19 év között volt szerencsém minden korosztályt vezetni, öt és fél évig szolgáltam a klubot!
Dolgoztam a legmagasabb szinten, az MLSZ-ben voltam a U19-es válogatott asszisztens edzője, majd három éven keresztül az U15-ös válogatott vezetőedzője! 
Az országos Bozsik programban vezető felügyelő és ellenőri pozîciót is betöltöttem, három éven keresztül országos kiválasztó programot vezettem Telkiben!
Egy évig vezettem a munkácsi futball klubot Ukrajnàban és voltam edzője az U19-es csapatnak, majd Kisvárdán dolgoztam, ott voltam edzője az U19-nek és a megyei csapatnak egyaránt, majd 2020 májusától-középvezetői, szekcióvezetői pozíciót töltöttem be!

 

Milyen motivációkkal érkezel Kazincbarcikára?  

Nagy reményekkel, és elhivatottsággal érkezem Kazincbarcikára, várom, hogy munkába álljak, új játékosokat, új kollégákat megismerni, egy új, vonzó, kellemes környezetben attraktív munkát végezni!

 

Van-e valami sajátos futball filozófiád, a neveléshez való megközelítésed?

Természetesen van edzői filozófiám és játékfilozófiám is, erről esetleg majd talán egy hosszabb cikkben szívesen kifejtem a véleményemet, de a lényege a játék központúság, valamint a kognitív képességek, mint például a figyelem, az egymásra figyelés, vagy a kreativitás fejlesztésének előtérbe helyezése, mely képességeket a mindennapi életben is használunk. Célom, hogy  a gyerekek minden nap tanuljanak valamit a foglalkozások alkalmával! 

 

Mikor kezdődnek az edzések?

A munkát az U19-es csapattal július tizennyolcadikán kezdjük, remélhetőleg szép létszámmal, ès bízom benne, hogy a fiatalokkal együtt kölcsönösen megleszünk egymással elégedve, ez rajtam abszolút nem fog múlni!  

 

A következő szezonra az edzések, ugyan korosztálytól eltérő időpontban kezdődnek, de folyamatosan várjuk a Kazincbarcikán focizni vágyó fiúk és lányok jelentkezését! Mind kezdőket és megújulásra várókat egyaránt! Jelentkezés: Kerekes Ottó utánpótlás szakágvezető, 0620-414-4842

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk