Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Hétvégi utánpótlás eredmények

Hétvégi utánpótlás eredmények

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A KBSC utánpótlás csapatinál is folyamatos a munka, a korosztályos együtteseink is mind pályára léptek a hétvégén.


U12

2. forduló
KBSC - Jászberényi FC 1-0 (félidőben: 0-0)
Gólszerző:
 Dányi Máté 25'
Edző: Pál-Kutas József, Varsányi János
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

U12-es csapatunk a második fordulóval kezdte meg az idei bajnoki menetést. A Pál-Kutas József és Varsányi János által irányítot együttes a Jászberény csapatát fogadta Kazincbarcikán. A találkozó alatt folyamatosan javult a Kazincbarcika játéka, Nagy Zsolt a huszonötödik percben gólt is szerzett csapatának, ami el is döntötte a mérkőzést, így győzelemmel zárult korosztályos csapatunk első bajnoki mérkőzése

Edzői nyilatkozat a mérkőzést követően:

"Kissé megilletődve kezdtük az első 3/4 pályán lejátszott mérkőzésünket, de ez talán természetes is. A második negyedre feljavult a támadójátékunk is, ami gólt eredményezett és végül a mérkőzést is eldöntötte. A végére kissé hektikussá vált a játék, talán el is fáradtunk, de győzelmünk teljesen megérdemelt volt. Szép volt fiúk!"

U13

2. forduló
KBSC - Jászberényi FC 12-0 
Gólszerzők:
Labanc Anna 7', Szilasi Máté 20' 52' 77', Tóth Gellért (b.) 23', Szegedi Norbert 42' 69', Viszlai Viktor 46', Üveges Hunor 62' 67', Lévai Levente 73', Lempochner Botond 74'
Edző: Asszony Béla
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

Remekül rajtolt U13-as csapatunk az idei szezonban. A korosztályos együttes hétvégén szintén a Jászberényt fogata, a mérkőzés hetedik percében Labanc Anna szerzett vezetést a KBSC-nek, amit a későbbiekben még tizenegy találattal növeltek fiataljaink. A találkozón három gólt szerzett Szilasi Máté, kétszer volt eredményes Szegedi Norbert és Üveges Hunor, de a sikerhez egy-egy találattal hozzájárult még Tóth Gellért, Viszlai Viktor, Lévai Levente és Lempochner Botond is.

Asszony Béla értékelése:

"A játékunk még időnként akadozott, de a fiúk végig fegyelmezetten és nagy lelkesedéssel játszottak. Győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt! Bízunk a hasonló folytatásban. Gratulálok a csapatnak!"

U15

2. forduló
Cigánd SE - KBSC 6-0 (félidőben: 3-0)
Gólszerzők:
 Iski Levente 10' 22, Ivánkó Ferenc 16', Kertész Levente 51' 63', Deák Marco 76'
Edző: Balogh József
Helyszín: Cigánd Vasút utcai sporttelep

Nem sikerült a pontszerzés U15-ös csapatunk számára Cigándon a második fordulóban. A találkozón a hazaiak már az első félidőben három gólos előnyre tettek szert, melyet a második játékrészben szintén ennyivel növeltek. Csapatunk ezúttal nem tudott válaszolni a találatokra, most még a szépítés sem jött össze, így hat gólos vereséget könyvelhettek el idei második bajnokijukon.

Balogh József nyilatkozata:

"Számtalan helyzetet kihagyva enerváltan, fáradtan játszott a csapat. Olyan volt mintha a "buszon maradtak" volna a fiúk. Ha kihasználjuk a helyzeteinket, akkor egy szoros eredmény lett volna a vége, igaz ha kapusunk nem véd ma jól, akkor még több gólt kaptunk volna. Nem menti fel a csapatot  a 8-9 hiányzó sem, akik reméljük felépülnek és visszatérnek a jövő héten."

U17

3. forduló
Encs VSC- KBSC 0-0  (félidőben: 0-0)

Gólszerzők: -
Edző: Harnócz Róbert 
Helyszín: Encs Városi Sportközpont

A bajnokság harmadik fordulójában az Encs vendégeként lépett pályára U17-es együttesünk. A Harnócz Róbert által irányított csapat egy küzdelmes mérkőzést játszott ellenfelével, ami leginkább mezőnyben mutatkozott meg. A nehéz talajon játszott találkozón ezúttal egyik csapatnak sem sikerült gólt szereznie, így 0-0-ás döntetlennel zárut a mérkőzés.

Edzői értékelés:

"Alacsony színvonalú, de küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született. Nagyon megnehezítette a dolgunkat a mély talaj, amihez nem minden játékosnak sikerült alkalmazkodnia, ezért nem sikerült a 3 pontot elhozni."

U19

3. forduló
MVSC- Miskolc - KBSC 3-1 (félidőben: 1-1)

Gólszerzők: Lengyel Máté 45', Horváth Dániel 53', László Richárd 78' illetve Kovács Szabolcs 33'
Edző: Korolovszky György 
Helyszín: MVSC Sporttelep

Az MVSC-Mikolc csapatához utazott a harmadik fordulóban a Kazincbarcika. A találkozón Kovács Szabolcsnak köszönhetően a mieink szereztek vezetést, melyre az első félidő hajrájában Lengyel Máté válaszolt a hazaiaktól, így 1-1-es állással vonulhattak szünetre a csapatok. A második játékrészben a Miskolc még két gólt szerzett, melyeket követően elmaradt a barcikai válasz, így ellenfelüknek sikerült otthon tartnia a három pontot.

Korolovszky György edzői értékelése:

"Véleményem szerint nagyon dinamikus, őszinte, rendkívül érzelemdús mérkőzést játszott a két csapat. A vereség ellenére jó volt időnként nézni a csapat játékát. Amilyen hektikusság, zavart külső tényezők már hetek óta körbeveszik a csapatot, addig nem tudunk teljes értékű játékot játszani, de az elvekből, filozófiából és a stílusból én mint edző nem engedek, mert nem a "ma" fontos, hanem a "holnap", a jövő...Egyszer majd csak sikerül, hogy úgy álljunk fel egy erős csapat ellen, hogy mindenki rendelkezésre áll, mindenki egészséges, senki nem sérült stb. Két U 17-es fiatalember a kezdőben, akik egyébként nagyon jó teljesítményt mutattak - egyetlen csere a kispadon, szóval igy nehéz hétről-hétre komoly ellenfél arculatát mutatni, de a pályán, ezen a meccsen komoly ellenfelek voltunk ma, ez az eredmény egész nyugodtan lehetett volna fordítva is. Megyünk tovább, előre és a filozófiát, a stílusalakítást még jobban fokozom, mert úgy látom , hogy a csapat elfogadta ezt az arculatot."

További híreink

Irány Budafok!

Dátum: 2023. dec 01. 10:00

A 17. fordulóban egy olyan csapat otthonába utazunk, akik egy nagyon jó kezdés után „visszább estek”, s most újra szeretnének rátalálni a helyes útra!

Magabiztos és nagyarányú győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2023. nov 30. 05:15

Holnap a bajnoki idény záró meccse jön, hazai pályán fogadjuk a Debreceni Sportcentrum csapatát.

Ma újra pályán az U14!

Dátum: 2023. nov 30. 05:00

Az ősz záró mérkőzése lesz a mai, melyet megelőzően a Cigánd ellen egy pontot szereztünk.

Tizenöt gól a záró mérkőzésen!

Dátum: 2023. nov 30. 04:38

Nemcsak gólzáporos, de fordulatos is volt az U13 őszi utolsó mérkőzése.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk