Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Hétvégi utánpótlás eredmények

Hétvégi utánpótlás eredmények

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Hétvégén a KBSC mind az öt korosztályos csapata pályára lépett az utánpótlás bajnokságok soron következő fordulóiban.


U12

5. forduló
Gyöngyösi AK - KBSC 8-2
Gólszerző:
 Vancsik Zsombor 12', Kis Dominik 33' 80', Galla Bence 37' 67' 70', Szalama Zsombor (b.) 40', Lőrincz Barnabás 47' illetve Klinkó Zalán 38', Tóth Balázs 50'
Edző: Pál-Kutas József, Varsányi János
Helyszín: Gyöngyösi Energia SC Sporttelep

U12-es csapatunk a Gyöngyösi Ak vendége volt az ötödik fordulóban. A hazaiak a mérkőzés tizenkettedik percében szereztek vezetést, melyet még hét góllal sikerült növelniük a találkozó folyamán, ezekre a találatokra a Kazincbarcikától Klinkó Zalán és Tóth Balázs válaszoltak, de ez ezúttal csak a szépítésre volt elég.

Edzői nyilatkozat a mérkőzést követően:

"Az eredmény mindenképp túlzó, sajnos a bekapott gólok többségét mi készítettük elő az ellenfélnek. Két gólunk támadó játékot is mutat, de sokat kell fejlődnünk labdakihozatalban. Köszönjük a lelkes szurkolást a szülőknek!"

 

U13

5. forduló
Gyöngyösi AK- KBSC 3-1 (félidőben: 0-0)

Gólszerzők: Szegedi Csanád 57', Tóth Miron (B.) 63', Szűcs Domonkos (b.) 71' illetve Lévai Levente Kristóf 80'
Edző: Asszony Béla
Helyszín: Gyöngyösi Energia SC Sporttelep

Szintén a Gyöngyös vendégeként lépett pályára az ötödik fordulóban a KBSC U13-as csapata. A mérkőzésen kiegyenlített játék folyt, azonban a hazaiaknak három büntetőt is megítélt a játékvezető, melyből kettőt Tóth Miron és Szűcs Domonkos értékesítettek is, valamint akcióból is szereztek egy gólt. A Kazincbarcika U13-as csapata is csak szépíteni tudott Gyöngyösön, a találatot Lévai Levente jegyzi.

Asszony Béla értékelése:

"Sokat dolgozott ma a csapat a mérkőzésen, de a három büntetőből (tavaly az összes meccsünkön nem kaptunk ennyi büntetőt) kettőt értékesítő ellenfelünk ellen nem sikerült a pontszerzés. "

 

 

 

U15

6. forduló
KBSC - GFSE Nyírpazony 2-2 (félidőben: 1-1)

Gólszerzők: Győrfi Gábor 12', Nagy Dániel 52' illetve Koszta Szabolcs 16' (b.) 49'
Edző: Balogh József
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

Hazai pályán fogadta a Nyírpazony csapatát az U15. A találkozón Győrfi Gábor a tizenkettedik percben szerezte meg csapatunknak a vezetést, melyre Koszta Szabolcs egy büntetőt értékesítve válaszolt a tizenhatodikban, így az első játékrész döntetlennel ért véget. A második félidőben sem volt gólzápor a két jól játszó együttes találkozóján, Koszta vezetést szerzett a Nyírpazonynak, majd három perccel később Nagy Dániel ismét egalizálta az eredményt, így pontosztozkodással zárult a mérkőzés.

Balogh József értékelése:

"Igazi rangadót játszottunk az egyébként komplett nyíregyházi fiatalokból álló csapat ellen, akik a bajnokság egyik favorítjai lehetnek. Lehet azonban hiányérzetünk, mert talán közelebb álltunk a győzelemhez, de az is tény, hogy két legeredményesebb támadónk nem játszott a mai napon. Nem szokás ezen a "szinten" a játékvezetéssel foglalkozni, de sajnos a bírói hármas nem tudott felnőni mai feladatához, de tegyük hozzá rögtön nem ezért nem nyertünk. A mutatott játékkal elégedettek lehetünk és annak is örülhetünk, hogy "csak" egy sérültünk lett a mérkőzés után, akinek mielőbbi gyógyulást kívánunk!"

 

U17

6. forduló
Eger SE - KBSC 2-1 (félidőben: 1-0)

Gólszerzők: Czipó Bence 32', Káli Martin 91' illetve Lakatos Krisztofer 67'
Edző: Harnócz Róbert 
Helyszín: Eger Felsővárosi Sporttelep

Egerben játszott bajnokit hétvégén az U17-es csapat. A mérkőzésen kiegyenlített játék folyt, a vezetést a hazaiak szerezték meg az első félidőben, amire Lakatos Krisztofer válaszolt a másodikban. A pontok sorsáról az utolsó perc döntött, amikor is Káli Bence betalált a barcikai kapuba, így otthon tartva a három pontot az Egernek.

Harnócz Róbert nyilatkozata:

"Gratulálok a csapatnak, hogy 90 percen keresztül nyílttá tudta tenni ezt a mérkőzést! Dicséret illeti a csereként beállt játékosokat is, akik nagyon jól szálltak be a küzdelembe tovább lendítve a csapat játékán! Sajnos a pontrúgásoknál még mindig nem koncentrálunk eléggé, ahhoz, hogy le tudjunk hozni kapott gól nélkül egy mérkőzést. Megértem a játékosok csalódottságát, hiszen nem könnyű elviselni, hogy ennyi befektettet munka után az utolsó pillanatban kapunk ki! De ilyen futball!!"

 

 

 

U19

6. forduló
Gesztelyi FC - KBSC 2-8 (félidőben: 1-0)

Gólszerzők: Glonci Bredon 3' illetve Pavlánszki Tibor 52', Kovács Szabolcs (b.) 55' 81' 85', Fejes Ádám 61' 76', Kórik Bence 71', Laktos Krisztofer 78'
Edző: Korolovszky György
Helyszín: Tóth-Zele Sportközpont Gesztely

A Gesztely vendége volt a hatodik fordulóban a Korolovszky György által irányított U19. A mérkőzésen a hazaiak a harmadik percben szereztek vezetést, mely előnyt az első félidő egésze alatt sikerült megtartaniuk. A KBSC játéka a második játékrészre teljesen megváltozott, bizonyítja ezt az is hogy Pavlánszki Tibor ötvenkettedk percben szerzett egyenlítő találata után, Kovács Szabolcs még háromszor, Fejes Ádám kétszer, Kórik Bence és Lakatos Krisztofer pedig egy-egy alkalommal voltak eredményesek, így végül egy nagy arányú győzelemnek örülhetett a csapat.

Korolovszky György nyilatkozata:

"Örülök a győzelemnek, de közel sem vagyok elégedett! Egy egész félidőt adtunk az ellenfélnek és ennyit nem szabad senkinek sem. A második félidőben jött egy egészen más arculat, de én stílus és filozófia oldalról nézem, s azt gondolom szépen alakul. Messze még a vége de jó az út. Örülök annak is, hogy a 8 gólt 5 játékos szerezte, ez sokat elmond a csapat erejéről. Még erőteljesebben, még komolyabban fogjuk gyakorolni a neuralgikus pontokat, most kell még rátenni 3 lapáttal."

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk