Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U17 - Vereség a listavezető ellen

U17 - Vereség a listavezető ellen

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A hetet ezúttal U17-es csapatunk nyitotta, akik a Mezőkövesd gárdáját fogadták a bajnokság nyolcadik fordulójában. A hétfő délután megrendezett találkozóra listavezetőként érkeztek vendégeink, így semmiképp sem várt ránk egy könnyű mérkőzés. A kövesdi fiatalok már az első percben vezetést szereztek, melyet az első játékrészben még három találattal növeltek. A szünetet követően is megmaradt a vendégek dominanciája, még háromszor voltak eredményesek így egy nagyarányú Mezőkövesdi győzelemmel zárult a hét első barcikai meccse.
Harnócz Róbert értékelése:

"Gratulálok a vendégcsapatnak sajnos ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Próbáltuk megnehezíteni a dolgukat, de sajnos a csapatból 4-5 játékos tudott ma azon a szinten futballozni, amit a kövesdiek képviseltek."

KBSC - Mezőkövesd Zsóy FC 0-7 (félidőben: 0-4)
Gólszerzők: Peti Géza 1', Barta Donát 14' 89' 92', Orosz Benedek 16', Márkus Dániel 44', Gál Bence (b.) 84'
Edző: Harnócz Róbert
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion 

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix