Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U19 - Vereség Felsőzsolcán

U19 - Vereség Felsőzsolcán

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Ismét nem várt könnyű mérkőzés U19-es csapatunkra, akik ezúttal a bajnoki tabella második helyén álló Felsőzsolcához látogattak. A két csapat az idei versenykiírás második fordulójában találkozott már egymással, az a meccs nagyarányú zsolcai sikerrel zárult. Tegnap U19-es csapatunk így mindenképp bizonyítani akart soros ellenfele otthonában.
A zsolcaiak korán, a második percben szereztek vezetést Szűcs Levente találatával, melyet Bak Béla a tizenhetedikben növelt két gólos előnyre, illetve az első játékrészben még Veréb Áron is betalált kapunkba.
A szünetet követően a hazaiak még egy góllal növelték találataik számát, az ötvenötödik percben Németh Ákos volt eredményes. Fiataljaink ezúttal hiába dolgoztak ki helyzeteket és vezettek szép támadásokat ellenfelünk kapujának irányába, ezeket most nem sikerült gólra váltani. U19-es együttesünk az idei szezonban most először hagyta el a pályát lőtt gól nélkül.

Korolovszky György értékelése:

"Az első mérkőzés volt, ahol sajnos nem rúgtunk gólt. Volt három hatalmas gólszerzési lehetőségünk,de nem tudtunk élni a helyzettel. Ez egy ilyen mérkőzés volt. Sajnos egy technikai probléma is befolyásolta a kezdést, de nem emiatt alakult így a mérkőzés. Sok összetevője van a sorozatos eredménytelenségnek, ezen kell javítani a hátralévő négy mérkőzésen és persze egy teljesen más arculattal kezdeni a tavaszt."

9. forduló
BTE Felsőzsolca - KBSC 4-0 (félidőben: 3-0)

Gólszerzők: Szűcs Levente 2', Bak Béla 17', Veréb Áron 42', Németh Ákos 55'
Edző: Korolovszky György
Helyszín: Felsőzsolca Sporttelep

Kép forrása: Sajóvölgye Focisuli Facebook

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix