Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U15 - Győzelem Sényőn

U15 - Győzelem Sényőn

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A bajnokság kilencedik fordulójában a Sényő vendégeként lépett pályára U15-ös alakulatunk. A tegnap délután megrendezett találkozó első félidejében kiegyenlített játék folyt az egyébként nagyon nehéz talajú sényői pályán. A szünetig egyik csapat sem szerzett gólt, így 0-0-ás állással zárult az első negyvenöt perc. A második félidőre felélénkültek a csapatok, először Kovács Kristóf talált be a hazai kapuba, majd ezt a barcikai vezetést három perccel később Iski Levente növelte két gólos előnyre. Az ötvenötödikben pedig Laska Kristóf szépített a Sényőnek. A továbbiakban még mindkét csapatnak adódtak helyzetei, a mérkőzésen a pontok sorsát Tóth Richárd öngólja pecsételte meg. Fiataljaink egy remek meccsen múlták felül a jó játékos erőt felvonultató Sényő-Carnifex FC-t.
Külön öröm számunkra, hogy ezzel a győzelemmel csapatunk a korosztályos bajnokság tabellájának második helyére állt.

Balogh József értékelése:

"Nehéz talajú pályán, egy durva és erős ellenfél ellen, igazi rangadón diadalmaskodtunk! Fegyelmezett, tudatos játékot bemutatva és a jobb helyzetkihasználásnak köszönhetően teljesen megérdemelten nyertünk és nem érdemtelenül állunk a dobogó második fokán jelenleg! Dicséret illeti az egész csapatot! Szép volt fiúk!"

9. forduló
Sényő-Carnifex FC - KBSC 1-3 (félidőben: 0-0)

Gólszerzők: Kovács Kristóf 48', Iski Levente 51', Tóth Richárd (ög.) 71' illetve Laska Kristóf 55'
Edző: Balogh József
Helyszín: Sényő-Carnifex FC Sporttelep

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix