Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Egy döntetlen és egy vereség a szombati mérleg

Egy döntetlen és egy vereség a szombati mérleg

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A korosztályos bajnokságok hetedik fordulóiban a Felsőzsolca vendégeként lépett pályára U12-es és U13-as csapatunk.


U12

A felsőzsolcai találkozón fiataljaink Kövesdi Ármin találataival tettek szert két gólos vezetésre. Az előnyt nem sikerült sokáig megőrizni, a hazaiaktól Balogh Ákos és Szoboszlai Martin egyenlítettek. A meccs harmadik negyedében Kakszi Alex vette be a zsolcai kaput, ezzel ismét előnyt kialakítva csapatunknak. A találkozó utolsó etapjában viszont több hibát is elkövettünk, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált és még három gólt szerzett. A hazaiak 6-3-as összesítésben tartották otthon a pontokat.

7. forduló
BTE Felsőzsolca - KBSC 6-3 
Gólszerző:
 Balogh Ákos 49', Szoboszlai Marcell 58', Jaksi Gergő 62', Vass Máté 70', 80', Harmati Trisztán 78' illetve Kövesdi Ármin 31', 46', Kakszi Alex 60'
Edzők: Pál-Kutas József, Varsányi János
Helyszín: Felsőzsolca Tartalékpálya

Edzői nyilatkozat:

"Két gólos vezetésünk ellenére ismét kikaptunk, reméljük nem állandósul ez a forgatókönyv későbbiekben. Az utolsó negyedben 3-2-re vezettünk, de sajnos egyéni hibáinkból, védekező harmadunkban elvesztett labdákból az ellenfél jött ki győztesen. A rendkívül fordulatos mérkőzésen a hiányzók ellenére viszont reménykeltő teljesítményeket láthattunk."

U13

7. forduló
BTE Felsőzsolca - KBSC 1-1 
Gólszerző:
 Dobos Dávid 50' illetve Takács Zsombor 64'
Edző: Asszony Béla
Helyszín: Felsőzsolca Tartalékpálya

Szintén Felsőzsolcán bizonyíthatott U13-as csapatunk a hetedik fordulóban. A jó erőket felvonultató hazaiak ellen remek játékot tudtunk bemutatni és a mérkőzés egésze alatt kiegyenlített volt a találkozó. Az ötvenedik percben ugyan Dobos Dávid góljának köszönhetően vezetést szereztek a zsolcaiak, azonban a barcikai egyenlítés nem maradt el. A hatvannegyedik percben Takács Zsombor talált be, ezzel egalizálva az állást és beállítva a végeredményt. A szombati mérkőzésen tehát igazságos döntetlen született.

Asszony Béla érékelése:

"A szezon legjobb mérkőzését játszottuk a mai napon. Büszke vagyok a fiúk mai teljesítményére! Ma is rengeteg dolgot tanultunk, küzdöttünk és hétről-hétre fejlődünk, lépkedünk előre."

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix