Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U17 - Felsőzsolcán maradtak a pontok

U17 - Felsőzsolcán maradtak a pontok

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Egy héten belül második meccsét játszotta U17-es csapatunk. A múlt hétfői, Mezőkövesd elleni találkozót követeőn, vasárnap már Felsőzsolcán léptek pályára. A nyolcadik fordulóban megrendezett találkozón ezúttal a hazaiaknak kedvezett a szerencse. Vendéglátóink a harmincötödik percben Csordás-Gurbán Miklós góljával szereztek vezetést, melyet Balogh Armand növelt két gólos előnyre még az első félidőben. A szünetet követően sem élénkült fel csapatunk játéka. A felsőzsolcai együttesből Bak Dániel a hazaiak harmadik találatát is megszerezte, ezzel beállítva a 3-0-ás végeredményt.

Harnócz Róbert nyilatkozata:

"Hétről-hétre saját magunkat verjük meg azzal, hogy nem koncentrálunk eléggé a pontrúgásoknál és az ellenfél átlövéseinél. Ilyen gólokat, amiket kaptunk ma, nem szabad egy U17-es csapatnak kapnia, ezért ebben gyorsan javulnunk kell!"

BTE-Felsőzsolca - KBSC 3-0 (félidőben: 2-0)
Gólszerzők: Csordás-Gurbán Miklós 35', Balogh Armand 42', Bak Dániel 57'
Edző: Harnócz Róbert
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion 

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix