Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Három győzelem és két vereség a hétvégi mérleg

Három győzelem és két vereség a hétvégi mérleg

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Szombaton és vasárnap korosztályos csapataink sem unatkoztak, hiszen az utánpótlás bajnokságokban szereplő alakulatunk mindegyike pályára lépett. Lássuk ezt részleteiben.


U12

A Hevesi LSC-t fogadta szombaton U12-es együttesünk. Vendégeink mondhatni tartalékosan érkeztek Kazincbarcikára, hiszen csak a kezdőcsapat utazott hozzánk. A mérkőzésen hamar biztossá vált, hogy ezúttal nekünk megy jobban a játék. U12-es együttesünk korán magabiztos előnyre tett szert, melyet a találkozó végéig egyfolytában növelni tudott. Fiataljaink nem kevesebb, mint tizenöt góllal szórták meg a hevesiek kapuját.
Csapatunkból Rusznyák Brendon háromszor volt eredményes, Kövesdi Ármin, Tóth Balázs, Kimár Bence és Balogh Martin két-két gólt szereztek, illetve Benedek Bálint, Csányi Bozsó, Lakatos Áron és Laczkó Botond is betaláltak egyszer-egyszer. A vendégek csapatából Ócsai Dániel szépített.

8. forduló
KBSC - Hevesi LSC 15-1
Gólszerző:
 Kövesdi Ármin 14', 63', Tóth Balázs 25', 29', Rusznyák Brendon 28', 61', 80', Kimár Bence 38', 44', Benedek Bálint 48', Csányi Bozsó 57', Balogh Martin 68', 76', Lakatos Áron 73', Laczkó Botond 79', illetve Ócsai Dániel 65'
Edzők: Pál-Kutas József, Varsányi János
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

Edzői értékelés:

"A tartalékos ellenféllel szemben megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok minden játékos teljesítményéhez, külön kiemelném a kisebb korosztályból feljátszott gyermekek lelkes és eredményes játékát!"

U13

8. forduló
KBSC - Hevesi LSC 10-1
Gólszerző:
 Tóth Gellért 6', 17', 20', Szegedi Norbert 46', Szegedi Zente 50', Lempochnert Botond 54', 59', Üveges Hunor 63', Szilasi Máté 64', Gulyás Gergely 75', illetve Balla Noel 10'
Edzők: Asszony Béla
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

Szintén fölényes győzelmet ünnepelhetett U13-as csapatunk. A Hevesi LSC ellen bizonyított szombaton Asszony Béla csapata is. U12-es együttesünkhöz hasonlóan az ő gyözelmük sem forgott egy percig sem veszélyben. Tóth Gellért a hatodik percben szerzett vezetést, amire a vendégek gárdájából Balla Noel válaszolt a tizedikben, de a találkozó további részében már nem volt ilyen kiegyenlített a játék. A barcikai fiatalok  még kilenc gólt könyvelhettek a mérkőzésen. 
Tóth Gellért összesen háromszor, Lempochner Botond pedig kétszer volt eredményes, illetve Szegedi Norbert, Szegedi Zenre, Üveges Hunor, Szilasi Máté és Gulyás Gergely is szereztek egy-egy gólt.

Asszony Béla értékelése:

"Megérdemelt győzelmet arattunk ilyen arányban is! Gratulálok a csapatnak!"

 

U15

10. forduló
Encs VSC - KBSC 5-2 (félidőben: 3-2)
Gólszerző:
 Adu Armand 10', 42', Hajkó Tamás 28', Orosz Gergő 38', Jaskó László 82', illetve Horváth Noel 21', Nagy Dániel 25'
Edzők: Balogh József
Helyszín: Abaújszántói Sporttelep

U15-ös csapatunk az Encs vendége volt hétvégén. Az Abaújszántón megrendezett találkozón egy nehéz talajú pálya fogadta a csapatokat, amihez sajnos a most egyébként is sok hibával játszó gárdánknak nem sikerült egykönnyen megfelelően alkalmazkodnia. A hazaiak vezetését követően Horváth Noel egalizálta az eredményt, majd Nagy Dániel kettőre növelte góljaink számát. A barcikai öröm azonban nem tartott sokáig hiszen az Encs még az első játékrészben megfordította az eredményt. A második félidőben is inkább hazaiaknak ment jobban a játék és még két gólt szereztek, így beállítva az 5-2-es végeredményt.

Balogh József nyilatkozata:

"Sajnos idei leggyengébb teljesítményét nyújtotta a csapat, óriási hibákkal játszottunk, amit az ellenfelünk kihasznált. Ráadásul a rossz talajú pályához sem tudtunk alkalmazkodni megfelelően."

U17

10. forduló
KBSC - Encs VSC 1-4 (félidőben: 1-1) 
Gólszerző:
 Lakatos Krisztofer 33', illetve Molnár Martin 37', 67', 88', Adu Adorján 81'
Edzők: Harnócz Róbert
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

Szintén az Encs ellen játszott a Harnócz Róbert irányította U17, ők viszont hazai környezetben léphettek pályára. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, ezt tükrözte a szünetet megelőző 1-1-es részeredmény is. A második játékrészben viszont vendégeink jöttek ki jobban és ez a gólok számában mutatkozott meg leginkább. Ellenfelünk háromszor volt eredményes, mely találatokra mi már nem tudtunk válaszolni, így 1-4-es végeredménnyel vendégeink örülhettek a három pontnak.

Harnócz Róbert értékelte a mérkőzést:

"Óriási volt a kontraszt a két félidő között, az elsőben helyzeteket dolgoztunk ki, rúgtunk két kapufát és a védekező játékunk is jól működött. A második játékrészben gólokkal ajándékoztuk meg az ellenfelet, amit nem bírt el a csapat és természetesen keressük ennek okát."

U19

Az MVSC-Miskolc ellen bizonyíthatott tegnap U19-es együttesünk. A bajnokság tizedik fordulójában megrendezett mérkőzésen a Kazincbarcika fiataljai Lakatos Krisztofer negyedik percben szezett góljával korán vezetésre tettek szert, melyet Kovács Szabolcs növelt még az első játékrészben. A második félidőben is számtalan helyzet adódótt Kolorovszky György tanítványai előtt, melyből négyet sikerült is értékesíteniük. A játék képe alapján teljesen indokolt és megérdemelt a Kazincbarcika 6-0-ás győzelme, sőt akár nagyobb arányban is nyerhetett volna remekül játszó együttesünk.
Külön gratulálunk Lukács Gergőnek, aki nemcsak ezen a mérkőzésen szerzett három gólt, hanem a Bánhorváti szpmbati fölényes győzelméhez is hozzárjárult egy találattal!
 

10. forduló
KBSC- MVSC-Miskolc 6-0 (félidőben: 2-0)
Gólszerző:
 Lakatos Krisztofer 4', Kovács Szabolcs 32', Lukács Gergő 48', 85' 88', Zsigrai Bálint 67'
Edzők: Kolorovszky György
Helyszín: Kazincbrcika, Pete András Stadion

A csapat vezetőedzője, Kolorovszky György a következőképpen nyilatkozott:

"Ennyi probléma még nem volt egyetlen mérkőzés előtt sem, mint a mostani előtt, de ennek ellenére vagy pont ezért a mostani mérkőzés volt talán a legjobb mérkőzés. Ez az eredmény nagyon hízelgő az ellenfélre nézve, mert nagyon könnyen a duplája is lehetett volna a rúgott góljainknak. Köszönöm a visszajátszó játékosoknak illetve a fiataloknak és az állandó játékosainknak is a mai meccset, ezt most összességében jó volt nézni!"

 

Cikk: Szabó Noémi

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk