Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Felemás hétvége az utánpótlás mögött

Felemás hétvége az utánpótlás mögött

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Hétvégén négy utánpótlás csapatunk játszott bajnoki mérkőzést. Az idegenben megrendezett találkozókon két győzelmet és két vereséget könyvelhettünk el.


U12

A Mátraterenye vendégeként lépett pályára a bajnokság kilencedik fordulójában U12-es csapatunk. A mérkőzésen már korán, a negyedik percben vezetést szereztünk, majd góljaink számát a továbbiakban még hattal növeltük. A találkozón Tóth Balázs és Dányi Martin két-két alkalommal voltak eredményesek, de Balogh Martin, Gál Ármin és Kakszi Alex is betaláltak a hazaiak kapujába. A Barcika hét góljára a Mátraterenye csak kétszer tudott válaszolni, így a találkozó nagyarányú, 2-7-es vendégsikerrel ért véget.

9. forduló
Mátraterenye SE - KBSC 2-7
Gólszerző:
 Bangó Olivér 21', Benkő Dominik 76', illetve Tóth Balázs 4', 41' , Dányi Máté 19', 49', Balogh Martin 33', Gál Ármin 54', Kakszi Alex 57'
Edzők: Pál-Kutas József, Varsányi János
Helyszín: Mátraterenye SE Sportpálya

Edzői nyilatkozat:

"Tudtuk, hogy a pálya minősége nem lesz a legoptimálisabb és ez kihatott a játékunkra is. Bár végig mezőnyfölényben és eredményesen játszottunk, de mégis lehet hiányérzetünk, mert a betömörült védelmet nem minidig sikerült felőrölni. Köszönjük a szülők támogatását, akik ma a szurkolás mellett pályakarbantartói feladatokból is jól vizsgáztak."

U13

9. forduló
Mátraterenye SE - KBSC 1-3 
Gólszerző:
 Vass Gábor 26',  illetve Lévai Levente (b.) 3', Szegedi Norbert 28', Radi Szabolcs 58'
Edző: Asszony Béla
Helyszín: Mátraterenye SE Sportpálya

U13-as csapatunk is a Mátraterenye ellen bizonyított a hétvégén. A szombati találkozón egy Lévai Levente által értékesített büntetővel szereztünk vezetést a harmadik percben, melyre a huszonhatodikban jött a hazai válasz. Az 1-1-es állás nem tartott sokáig, Szegedi Norbert a huszonnyolcadik percben talált be, majd az ötvennyolcadikban Radi Szabolcs állította be az 1-3-as végeredményt.

Asszony Béla nyilatkozata:

"A nehéz, mély, rossz talajú pályán folyamatos játék nem alakulhatott ki. Főként a küzdelem jellemezte a mérkőzést, amiből mi jöttünk ki jobban és eredményesebben! Gratulálok ismét a csapatnak!"

U17

11. forduló
Ózd VSE - KBSC 1-0 (félidőben: 0-0)

Gólszerzők: Kovács Kristóf 80'
Edző: Harnócz Róbert
Helyszín: Ózd Városi Stadion

Továbbra sem jön ki a lépés U17-es csapatunknak, akik ezúttal az Ózd vendégei voltak. A mérkőzést leginkább a kiegyenlített játék jellemezte, ennek következtében sokáig reálisnak tűnt a döntetlen. Az ezúttal több hibával játszó csapatok találkozóján egy kései gól döntött a pontok sorsáról, melyet a nyolcvanadik percben az Ózd szerezte meg, így hazai győzelemmel zárult a meccs.

Harnócz Róbert értékelése:

"A játék képe alapján rászolgáltunk volna az egy pontra, de amíg ilyen gyenge teljesítményt nyújtanak a támadóink és a saját védő harmadunkban ekkora szarvashibákat vétünk, addig semmi jóra nem számíthatunk. Csak ismételni tudom magam, a mai napon is saját magunkat vertük meg."

U19

11. forduló
BSK-Alsózsolca - KBSC 1-0 (félidőben: 0-0)

Gólszerzők: Hankó László 55'
Edző: Kolorovszky György
Helyszín: Onga Városi Sportcentrum

Szintén idegenben lépett pályára hétvégén U19-es együttesünk. Az Ongán megrendezett Alsózsolca elleni mérkőzést a küzdelem jellemezte, azonban ez inkább mezőnyben folyt, mintsem a kapuk előtt. Két jó képességű csapat csapott össze és egyetlen szabadrúgás döntött a pontok sorsáról. A találkozó egy gólját a hazaiak szerezték, így a KBSC fiataljai ezúttal nem tudták bajnoki egységeik számát gyarapítani.

Kolorovszky György nyilatkozata:

"A múlt heti kerethez képest még nehezebb helyzetbe kerültünk, ennek ellenére nagyon tisztes helytállást produkáltak a játékosok! Egyetlen szabadrúgás döntött ma, nagy harc, küzdelem jellemezte a mérkőzést, de komolyabb helyzetek nélkül. A fiatal játékosok nem okoztak csalódást, nem volt gyenge teljesítmény. Szeretnénk csak egyszer teljes komplett csapattal felállni egy mérkőzésen, reméljük ez is megvalósul hamarosan."

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk