Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U15 - Vereség a Cigánd ellen

U15 - Vereség a Cigánd ellen

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Az U15-ös bajnokság listaveztője érkezett szombaton Kazincbarcikára. A Cigánd Iski Levente két góljával tett szert előnyre a találkozón. Ezen az eredményen a harminchetedik percben egy Kovács Kristóf által értékesített büntetővel sikerült szépítenünk. A szünetet követően is kiegyenlített játék folyt a barcikai pályán, azonban helyzeteinket nem sikerült kihasználnunk. Ezzel ellentétben vendégeink még két góllal szórták meg kapunkat, így U15-ös csapatunk ezúttal nem tudta bajnoki egységeinek számát gyarapítani.

Balogh József nyilatkozata:

"Az eredmény nem tükrözi a látottakat, játékban végig partban voltunk a bajnokesélyes ellenfelünkkel szemben, de sajnos nekünk kimaradtak helyzeteink és elkerülhető gólokat kaptunk. A hátralévő két fordulóban próbálunk javítani."

12. forduló
KBSC - Cigánd SE 1-4 (félidőben: 1-2)
Gólszerzők:
Kovács Kristóf (b.) 37', illetve Iski Levente 10', 16', Szűcs Nikolas 58', Kertész Levente 78'
Edző: Balogh József
Helyszín: Kazincbarcika, Pete András Stadion

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix