Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Hétvégi utánpótlás eredmények

Hétvégi utánpótlás eredmények

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Végéhez közelednek az utánpólás bajnokságok őszi szezonjai is. A múlt héten U12-es és U13-as együtteseink már befejezték idénre a pontgyűjtést, így szombaton és vasárnap már csak három korosztályunk lépett pályára.


U15

13. forduló
FC Tiszaújváros - KBSC 1-10 (félidőben: 0-6)

Gólszerzők: Debreceni Szabolcs 42' illetve, Horváth Noel 1', 59', Képes Milán 7', 32', Kovács Kristóf 17', Iski Levente 19', Csirmaz Levente 27', 46', Balázsi Bence 60', 72'
Edző: Harnócz Róbert
Helyszín: Tiszaújváros Sportcentrum

U15-ös csapatunk a Tiszaújváros vendégeként játszotta idei utolsó idegenbeli mérkőzését, fiataljaink szerdán 17:30-tól hazai pályán, a Gesztely ellen zárják majd az őszi szezont. A tizenharmadik fordulóban végig mezőnyfölényben játszottunk, magabiztosságunknak és nagyszerű játékunknak meg is lett az eredménye. Az első félidőben már hat gólos előnyre tettünk szert, amit a második játékrészben még négy találattal növeltünk. A hazai gárdából Debreceni Szabolcs szépített, így 10-1-es győzelmet arattunk Tiszaújvárosban.
Csapatunkból Horváth Noel, Képes Milán, Csirmaz Levente és Balázsi Bence két-két gólt szereztek, de Iski Levente és Kovács Kristóf is betaláltak a kapuba.

Balogh József nyilatkozata:

"Magabiztos győzelem, időnként remek játékkal. Reméljük az utolsó fordulóra is kitart ez a teljesítmény."

U17

13. forduló
KBSC - Eger SE 0-8 (félidőben: 0-3)

Gólszerzők: Czipó Bence 8', (b.) 52', 58', 67', 73', Takács Roland 22', Török Martin 42', Mikó Balázs 61'
Edző: Harnócz Róbert
Helyszín: Kazincbarcika

Továbbra sem jön ki jól a lépés U17-es gárdánknak, hiszen hétvégén az Eger otthonában sem sikerült bajnoki egységeik számát növelni. A Harnócz Róbert irányította csapat játékában számos biztató jelet felfedezhettünk szombaton. Az eddigiekhez képest sokkal inkább támadóbb szellemben játszottunk, azonban helyzeteinket mégsem sikerült kihasználni. Nem úgy, mint ellenfelünknek, akik nyolc góllal szórták meg a barcikai kaput. U17-es együttesünk holnap 16:00-tól a Gyöngyös vendégeként zárja a szezont.

Harnócz Róbert értékelése:

"A számszerű eredménytől függetlenül láttam pozitív dolgokat a játékunkban. A támadások előkészítéséig már el tudunk jutni, de az ellenfél tizenhatosánál már nincs meg a megfelelő kreativitás a játékosaimban, hogy eredményesek tudjunk lenni. A rengeteg kapott gólt meg írhatjuk a hiányzó védőink számlájára. További sok sikert a Eger csapatának!"

U19

13. forduló
KBSC - Gesztelyi FC SE 8-2 (félidőben: 4-0)

Gólszerzők: Kovács Szabolcs 8', Kórik Bence 26', 78', Juhász Balázs 32', Lakatos Krisztofer 40', Lukács Gergő 46', 53', 85', illetve Cservenyák Donát 71', Béres Zsolt 81'
Edző: Kolorovszky György
Helyszín: Kazincbarcika

U19-es csapatunk utoljára lépett tegnap pályára hazai környezetnek. A Kolorovszky György által irányított együttes a Gesztelyt fogadta a délelőtti órákban. A meccsen nyolcadik percben Kovács Szabolcs góljával szerztünk vezetést, amit az első játékrészben még három találattal növeltünk. A mérkőzés egésze alatt mi domináltunk, így nem meglepő, hogy góljaink számát a második félidőben meg is dupláztuk. A nyolc hazai találatra vendégeink csak kettővel tudtak válaszolni, így fölényes 8-2-es győzelmet arattunk.
A mérkőzésen Lukács Gergő háromszor volt eredményes, Kórik Bence kétszer talált be a gesztelyi kapuba, de Kovács Szabolcs, Juhász Bence és Lakatos Krisztofer is egy-egy góllal járultak hozzá a Barcika sikeréhez.

Kolorovszky György edzői nyilatkozata:

"Nem adja vissza a különbséget az eredmény, mert pontosan dupla ennyi góllal kellett volna nyerni. Soknak érzem a két kapott gólt, ezen is javítani kell, meg kell tanulni nullára hozni a mérkőzéseket. Az utolsó mérkőzés előtt eldőlt, hogy a "B" csoportba fogunk kerülni, azt viszont megszeretnénk nyerni, így lehet zárni egy jó évet fél év múlva."

További híreink

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk