Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U17 - Szezonösszefoglaló

U17 - Szezonösszefoglaló

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

U17-es csapatunk a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei regionális bajnokságban szerepel. A hét csapatos versenykiírásban oda-visszavágós alapon játszottak le tizenkét mérkőzést. A keretet 2006-ban és 2007-ben született fiatalok alkotják, akik júniusban kezdték meg a felkészülést a szeptemberben induló szezonra. U17-es együttesünk futballistáink nagyrésze megfelelő technikai ismeretekkel rendelkezik, emiatt a mérkőzéseken gyakran látványos megoldásokat igyekeztek megmutatni, azonban ez olykor a csapat eredményességének rovására ment.
A szezont a Mezőkövesd elleni vereséggel kezdték, majd 2-4-re maradtak alul a BTE-Felsőzsolcával szemben. A harmadik fordulóban a az Enccsel osztozkodtak a pontokon, ezt követően viszont hosszú ideig nem sikerült bajnoki egységeik számát növelni (Ózd, Eger, Gyöngyös, Mezőkövesd, Felsőzsolca,  Encs Ózd, Eger). A szezonzáró mérkőzésen azonban a tabella második helyén végző Gyöngyös otthonából hozták el a győzelemmel járó három pontot.
U17-es együttesünkből Lakatos Krisztofer négyszer volt eredményes a 2022-es év őszén, Fedor Dominik kétszer talált be az ellenfelek kapujába, illetve Jakab Viktor és Molnár Martin is szereztek egy-egy gólt.

Harnócz Róbert értékelője:

"A nyáron mikor elkezdtük a felkészülést az U17-es csapattal megvizsgáltuk a játékosaink tudásszintjét, saját korosztályuk által támasztott követelményeknek milyen módon felelnek meg. Következtetésként azt vontuk le, hogy a keretben lévő játékosok nem mindegyike nem kapta meg kellő időben és mennyiségben azokat  az impulzusokat, ami sikeressé teheti őket a bajnokságban! Ezért nekünk a technikai hiányosságokat valamilyen formában kompenzálni kellett! Saját edzői elképzelés szerint alakitottunk ki egy játékmodellt, amiben minden játékosnak feladata van, könnyen elsajátítható, megérthető. Tulajdonképpen erről szólt a napi munkánk, hogy ezt a modellt működőképessé tegyük. Természetesen a csoportban elért eredménnyel nem lehetünk elégedettek,de nagyon sok pozitívumot láttam a játékunkban,amire lehet építeni a közeljövőben."

Az U17-es csapat edzője: Harnócz Róbert

Az U17-es csapat őszi játékoskerete: Bánóczi Martin, Ráczi Tamás, Kresák Bence, Jakab Viktor, Bottyán Benjámin, Fedor Dominik, Bodnár Ákos, Ruszó Tibor, Tóth Mátyás István, Suhai Erik Tibor, Simon Martin, Fábián András, Tóth Ábel Bendegúz, Szabó Ádám, Kocsis Tamás, Lakatos Krisztofer, Molnár Martin, Kovács Krisztián Zétény, Veres Bence, Dányi Gábor, Nagy Tamás Brendon, Tóth Márkus, Kerékgyártó Tamás, Virág Bence Brendon, Mészáros Viktor, Boros Marcell József

További híreink

BUDAFOKON A HUSZONKETTEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2023. febr 03. 16:00

A Merkantil Bank Liga huszonkettedik fordulójában a Budafok vendégeiként lépünk pályára vasárnap 14:00-tól.

RUTINOS TAMADÓT IGAZOLTUNK

Dátum: 2023. febr 02. 18:15

Bacsa Patrik személyében egy borsodi kötődésű, rutinos játékos csatlakozott keretünkhöz.

Két csapatunk teremtornázott Cigándon

Dátum: 2023. jan 31. 12:30

Hétvégén U9-es és U11-es korosztályaink csatlakoztak a XII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna mezőnyéhez Cigándon.

VERESÉG A BÉKÉSCSABA ELLEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉTRTÉKELÉSEK

Dátum: 2023. jan 29. 20:00

Csapatunk ma kora délután megkezdte a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonját. A bajnokság huszonegyedik fordulójában a Békéscsaba ellen lépett pályára.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix