Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U15 - Szezonösszefoglaló

U15 - Szezonösszefoglaló

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

U15-ös csapatunk Balogh József irányításával a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei regionális bajnokságban kezdte meg a 2022/2023-as idényt szeptember 4-én. A szezont az Enccsel való pontosztozkodással indították, amit egy cigándi vereség és egy, nagyarányú, 16-0-ás Tiszaújváros, valamint 1-4-es gesztelyi elleni győzelmek követtek. Ötödik mérkőzésükön döntetlent játszottak a Nyírpazonnyal, majd kikaptak a Bódva-Völgyi TSE-től és két, az Ózd, illetve a Sényő elleni győzelmekkel zárták az októbert. Az őszi szezon utolsó hónapjában még négy mérkőzésen lépett pályára az U15-ös csapatunk. A hónap nem indult zökkenőmentesen, hiszen az Encs és a Cigánd is jobbnak bizonyult tőlük. A csorbát azonban hamar kiküszöbölték, hiszen Tiszaújvárosban újabb fölényes győzelemnek örülhettek, 10-1-re nyertek. Az őszt pedig egy döntetlennel zárták a Gesztelyt vendégül látva. 
U15-ös csapatunk mindent összevetve egy jó őszt tudhat maga mögött, hiszen öt győzelemmel, négy vereséggel és három döntetlennel, tizennyolc pontot gyűjtve a tabella ötödik helyéről vonulhattak téli pihenőjükre. A tavaszra való felkészüléskor a gyorsabb játékra való törekvést és a párharcok hatékonyságának növelését tűzte ki célul edzőjük, Balogh József, hiszen egy jó képességű csapatról beszélünk, akik a felső házba jutásra is nagy esélyekkel pályáznak.
Gólok tekintetében is nagyszerűen teljesítettek, hiszen összesen negyvenhat találatot szereztek, ami mellett ellenfeleik csak huszonhatszor voltak eredményesek. A negyvenhat gólból Horváth Noel nyolcat, Lévai Norbert hetet, Kovács Kristóf pedig hatot jegyez. Négy-négy alkalommal vették be az ellenfél kapuit Győrfi Gábor és Nagy Dániel. Négy játékos három-három találatot szerzett, ők: Balázsi Bence, Csengeri Marcell, Csirmaz Levente és Iski Levente. Két góllal járult hozzá a negyvenhathoz Képes Milán és egy-eggyel Beri Attila és Ibi Ferenc.

Balogh József értékelője:

"Felemás érzésekkel zárhatjuk az őszi szezont, hiszen lehet bennünk hiányérzet néhány elvesztett és döntetlenre hozott mérkőzést illetően. Úgy gondolom nagyon erős keretünk van és nem lehet más célunk, mint a hátralévő alapszakasz mérkőzésein kiharcoljuk a felső házba jutást. Képes rá a csapat! Az egész szezonban magas edzéslátogatottság és fegyelem jellemezte a csapatot, ez mindenképp dicséretes és előremutató. Köszönjük a szülők a klub támogatását, akik éreztük folyamatosan a csapat mellett álltak."

Az U15-ös csapat edzője: Balogh József

Az U15-ös csapat őszi játékoskerete: Győrfi Gábor, Spitzmüller Zala, Ibi Ferenc Kristóf, Nagy Dániel, Kovács Kristóf, Horváth Noel Zoltán, Magyar Dániel, Képes Milán, Balázs Ádám Milán, Balázsi Bence Balázs, Németh Belián, Lakatos Roland, Csengeri Marcell, Lőrincz István, Janó Olivár, Váradi Máté Bence, Szegeczki Milán, Deák Dávid, Lévai Norbert Krisztián, Iski Levente, Csirmaz Levente, Beri Attila, Tiszóczki Armand, Gyöngyösi Dominik, Lovas Máté

További híreink

Feljutásra hajt vasárnapi ellenfelünk

Dátum: 2024. febr 24. 10:00

A Vasas számára egyre elérhetőbb közelségbe kerül a második hely, ők ezért, mi pedig a stabil középmezőnyért küzdünk majd.

A ráadás nyolcadik percében mentett pontot ősszel a Vasas

Dátum: 2024. febr 23. 11:30

Emlékezetes volt az idei párharc első felvonása, vasárnap pedig a 22. forduló keretében fogadjuk feljutásért küzdő fővárosiakat.

U14: gólzáporos tavaszi szezonnyitó

Dátum: 2024. febr 22. 14:00

Bár volt tartása csapatunknak, s lőttünk is négy gólt, a három pontot nem sikerült itthon tartani.

A legkisebbek is Cigándon jártak

Dátum: 2024. febr 21. 13:30

A XIII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Tornán szerepelt U7-es korosztályunk.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk