Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U13 - Szezonösszefoglaló

U13 - Szezonösszefoglaló

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Asszony Béla és Kréti Gergő vezetésével kezdte meg az idei bajnoki pontvadászatot U13-as csapatunk. Az együttes huszonöt fős keretében 2012-es, 2011-es és 2010-es születésű gyerekek is vannak, akik kivétel nélkül mind lehetőséget kaptak az ősszel megrendezett kilenc bajnoki mérkőzésen. A csapat első meccsét szeptember 17-én játszotta, az idényt pedig egy fölényes, 12-0-ás Jászberény elleni győzelemmel kezdték. Ezt egy hatvani döntetlen, majd a Tiszaújváros, a Gyöngyös és Encs elleni vereségek követték. A hetedik fordulóban a Felsőzsolca otthonában osztozkodtak a pontokon, majd hazai pályán 10-1-re nyertek a Hevesi LSC-t vendégül látva, illetve Mátraterenyéről is három ponttal utaztak haza. A szezonzáró találkozójukon is sikert könyvelhettek el, ez rendhagyóan egy az első fordulóból elhalasztott mérkőzés volt. November 19-én a Sátoraljaújhely elleni találkozójukat pótolták, ahol egy gólzáporos összecsapáson 3-5-ös arányban győzedelmeskedtek. 
U13-as együttesünk tehát négy győzelemmel, három vereséggel és két döntetlennel tizenöt pontot gyűjtött az ősszel. A téli szünetre a tíz csapatos bajnokság negyedik helyéről vonulhattak fiataljaink, ami mindenképpen dícséretet érdemel.
A csapat tagjai ősszel harmincnégyszer találtak be az ellenfelek kapujába, miközben ennek pontosan felét, azaz tizenhét gólt kaptak, így a harmadik legkevesebb gólt kapó együttes a Kazincbarcikáé a bajnokságban. A csapat házi góllövő listáját hat találattal vezeti Szegedi Norbert, őt a négy-négy gólt jegyző Szilasi Máté, Tóth Gellért és Üveges Hunor követik holtversenyben a második helyen. Háromszor volt eredményes Lempochner Botond és Lévai Levente, de az együttes sikereihez két-két góllal hozzájárult még Labanc Anna, Szegedi Zente és Viszlai Viktor is. Egy-egy alkalommal találtak be a kapuba Gulyás Gergely, Radi Szabolcs, Szitka Kolozs és Takács Zsombor. A csapat minden tagjának gratulálunk!

Az edzők értékelője:

"A 2022-23-as  bajnoki szezonra a cél az volt, hogy a verseny kiírásnak megfelelően minden játékos játsszon, ami meg is valósult. A őszi szezonban kilenc mérkőzésen négy győzelmet, két döntetlent és három vereséget könyvelhettünk el. 34 rúgott gól, és 17 kapott góllal így a tabella 4. helyén zártunk a 10 csapatos bajnokságban. A keretet 25 fő alkotja, így létszám problémával nem küzdöttünk. A focistáink sokszor más poszton játszanak, mint amit megszoktak. Tanulás fázisban vannak. Az edzéseken is, és a mérkőzéseken is öröm volt viszont látni, hogy kreatívak, gondolkodnak és küzdenek. Az eredménye ennek is megvan, hiszen az utolsó mérkőzésünkön az öt rúgott gólt más-más játékos szerezte. Meg kell jegyezzem, hogy a harmadik legkevesebb gólt kaptuk a bajnokságban.  A csapat taktikai fegyelmezettségének is nagy mértékben köszönhető ez a mutató! A heti három edzés mellett tehetséggondozó edzéseken is fejlődhetnek játékosaink. A korosztályukban sokan iskolai szinten is jó eredményt produkáltak, és bízom benne, hogy ennek hosszú távon meglesz az eredménye és okos jó focistákká válhatnak"

Az U13-as csapat edzői: Asszony Béla, Kréti Gergő

Az U13-as csapat őszi játékoskerete: Lempochner Botond, Klimon Áron István, Viszlai Viktor, Szegedi Norbert, Tóth László, Tóth Gellért Endre, Takács Zsombor, Üveges Hunor, Gulyás Gergely, Lévai Levente Kristóf, Szilasi Máté, Szegedi Zente, Varsányi Zalán, Magyar Bence, Radi Szabolcs Máté, Labanc Anna Iringó, Szitka Kolozs, Szitka Nimród, Barczy Máté, Ludánszki Zsombor, Fülpes Dávid, Kapui Henrik Gyula, Bakos István, Kövesdi Ármin

További híreink

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk