Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U10, U11 - Szezonösszefoglaló

U10, U11 - Szezonösszefoglaló

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A Fehér Balázs irányítása alá tartozó U10-es és U11-es korosztályokban futballozó gyerekekre is több újdonság várt az idei szezonban. A fiataloknak a megváltozott pályamérettel, játékszabályokkal, új csapatlétszámmal, valamint a szabályokkal is meg kellett barátkozniuk. A labdarúgók ezeket mind sikerrel abszolválták és így vágtak neki az ősszel megrendezésre kerülő öt Bozsik, valamint hat Regionális tornának. Ezek a rendezvények mind segítették őket képességeik fejlesztésében és a játék hatékony felépítésében. Az U10-es és U11-es korosztályú kis focisták az ősz egésze alatt lelkesek voltak, ahogy ezt szüleikről is elmondhatjuk, hiszen rendszeresen szép számmal bíztatták gyermekeiket a pálya széléről. Természetesen itt még nem a taktika és a technikásság a legfontosabb, hanem, hogy a gyermekek jól érezzék magukat az edzéseken és a sporteseményeken, azonban már ebben a korosztályban is megfigyelhető, hogy klubunk kötelékében tehetséges kis játékosokkal találkozhatunk. 

Fehér Balázs edzői értékelője:

"Ennek a korosztálynak nagyon sok újdonsággal kellett megismerkednie az évben. Új edző, nagyobb pálya, nagyobb létszám a mérkőzéseken, bővülő szabályok, újféle versenysorozat. Legfontosabb cél az volt, hogy ezeket minél gyorsabban és hatékonyabban elsajátítsuk. A Bozsik tornákon rendre sikeresen szerepeltünk, míg a regionális tornák nagyobb kihívás elé állították minket, de minden alkalommal sikerült jó meccseket játszanunk, ami segítette a tanulási folyamatot. Meg kell jegyezni, hogy folyamatosan 1 évvel idősebbek közt versenyzünk, nyilván ez olykor érződik az eredményeken, de igyekszem megértetni a gyerekekkel, hogy hosszútávon ebből majd profitálhatnak! Az egész csapat nevében Kívánok Kellemes ünnepeket Mindenkinek! "

 

 

További híreink

BUDAFOKON A HUSZONKETTEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2023. febr 03. 16:00

A Merkantil Bank Liga huszonkettedik fordulójában a Budafok vendégeiként lépünk pályára vasárnap 14:00-tól.

RUTINOS TAMADÓT IGAZOLTUNK

Dátum: 2023. febr 02. 18:15

Bacsa Patrik személyében egy borsodi kötődésű, rutinos játékos csatlakozott keretünkhöz.

Két csapatunk teremtornázott Cigándon

Dátum: 2023. jan 31. 12:30

Hétvégén U9-es és U11-es korosztályaink csatlakoztak a XII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna mezőnyéhez Cigándon.

VERESÉG A BÉKÉSCSABA ELLEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉTRTÉKELÉSEK

Dátum: 2023. jan 29. 20:00

Csapatunk ma kora délután megkezdte a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonját. A bajnokság huszonegyedik fordulójában a Békéscsaba ellen lépett pályára.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix