Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Két csapatunk vett részt a cigándi nemzetközi teremtornán

Két csapatunk vett részt a cigándi nemzetközi teremtornán

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg Cigándon a Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Tornát. A rendezvényen hétvégén U15-ös és U17-es együttesünk képviselte klubunkat. Utánpótlás csapataink a múlt héten kezdték el felkészülésüket a tavaszi idényre, így rögtön az első hétvégén mérkőzésekkel hangolódhattak.


U15

Három huszonkét perces találkozón lépett pályára az U15-ös csapatunk. Balogh József gárdája először a hazigazdák egyik csapatával találkozott, majd a szlovák TJ Start Svinica együttesével mérkőzött meg. A helyosztókon az Olasz Focisuli és az FK Kechnec ellen léptek pályára, mely meccseken egy vereséget és egy győzelmet könyvelhettek el, így végül a nyolcadik helyen zárták a vasárnapot.

 

Balogh József értékelése:

"Sajnos nem úgy sikerült a torna, ahogy elterveztük az eredmények alakulását illetően. Ennek ellenére a felkészülésünket kiválóan szolgálta és a közösség építésének is jó alkalom volt a mai nap, aminek hatásait bízunk benne, hogy a bajnokságban is érezni fogjuk."

A torna végeredménye:
1. Tarpa SC
2. Cigánd SE "kék"
3. BTE Felsőzsolca
4. Cigánd SE "zöld"
5.  TJ Start Svinica
6. FK Galaktik Kosice
7. DHSE Olasz Focisuli
8. KBSC 
9. FK Kechnec

U17

Korolovszky György edző irányította U17-es együtteünket a hétvégén. A csapat összeállítákor nem volt könnyű dolga edzőnknek, hiszen dolgát több sérülés és betegség is nehezítette. Ettől függetlenül játékosaink mindent beleadtak az öt mérkőzésbe. A KBSC a tizennyolc perces csoportmeccseken az Alsózsolcával (eredmény: 2-2), a Kassával (eredmény: 1-1) és a Felsőzsolcával találkozott (eredmény: 6-1).  A helyosztó mérkőzéseken a Tarpával és a Cigánddal mérkőztek meg, előbbi találkozó az ellenfél győzelmével zárult, míg utóbbin egy 2-2-es döntetlent játszottak. 

Korolovszky György nyilatkozata:

"A cigándi teremtorna, ha másban nem is, de abban elérte célját, hogy futballal telt az első hétvége a felkészülésből, ráadásul teremben, kispályás labdarúgás formájában. Betegségek és egyéb okok miatt nem volt teljes a keretünk és sajnos röviddel az indulás előtt az első számú kapusunk is kiesett betegség miatt. Az öt mérkőzés mindegyikén szereztünk gólt, játszottunk 2 döntetlent a csoportmérkőzéseken. A végére elfáradtak a játékosok, de ettől függetlenül tisztességesen tartotta magát végig a csapat."

A torna végeredménye:

1. Nyíregyháza Sportcentrum
2. BSK Alsózsolca
3. Cigánd SE "kék"
4. Nyírkalászi KSE
5. Levelek SE
6. FK Galaktik Kosice
7. BTE Felsőzsolca
8. MFK Velké Kapusany
9. TJ Slavoj Královsky Chimec
10. Tarpa SC
11. Cigánd SE "zöld"
12. KBSC 

 

További híreink

BUDAFOKON A HUSZONKETTEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2023. febr 03. 16:00

A Merkantil Bank Liga huszonkettedik fordulójában a Budafok vendégeiként lépünk pályára vasárnap 14:00-tól.

RUTINOS TAMADÓT IGAZOLTUNK

Dátum: 2023. febr 02. 18:15

Bacsa Patrik személyében egy borsodi kötődésű, rutinos játékos csatlakozott keretünkhöz.

Két csapatunk teremtornázott Cigándon

Dátum: 2023. jan 31. 12:30

Hétvégén U9-es és U11-es korosztályaink csatlakoztak a XII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna mezőnyéhez Cigándon.

VERESÉG A BÉKÉSCSABA ELLEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉTRTÉKELÉSEK

Dátum: 2023. jan 29. 20:00

Csapatunk ma kora délután megkezdte a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonját. A bajnokság huszonegyedik fordulójában a Békéscsaba ellen lépett pályára.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix