Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Két győzelem a hétvégi mérleg

Két győzelem a hétvégi mérleg

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Hétről-hétre több és több utánpótlás csapatunk lép már pályára a korosztályos bajnokságok fordulóiban. Február utolsó hétvégéjén U15-ös és U19-es együttesünk játszott bajnoki mérkőzést.


U15

16. forduló
KBSC- Bódva-Völgyi TSE 4-2 (félidőben: 1-0)

Gólszerzők: André Zoltán Erik 40', Győrfi Gábor 49', Nagy Dániel 60', Horváth Noel Zalán (b.) 64', illetve Buksa Bálint (b.) 46', Horváth Dániel 78'
Edző: Balogh József
Helyszín: Kazincbarcika

Második mérkőzését játszotta U15-ös csapatunk szombaton. A bajnokság tizenhatodik fordulójában a Felsőzsolca ellen léptek pályára Kazincbarcikán. A rangadónak is beillő találkozón André Zoltán szerzett vezetést csapatunknak a negyvenedik percben, így előnnyel vonulhattunk a félidőre. A negyvenhatodik percben Buksa Bálint büntetőből egyenlített, azonban Győrfi Gábor, majd Nagy Dániel ismét növelték a barcikai találok számát. A hatvannegyedik percben Horváth Noel értékesített egy tizenegyes. A hetvennyolcadik percben szépítettek a vendégek, Horváth Dániel büntetőből volt eredményes, mellyel be is állította a 4-2-es végeredményt.
U15-ös csapatunk vasárnap Ózdon folytatja a bajnokságot.

Balogh József edzői értékelése:

"Nem ma játszottunk a legjobban a szezonban, de eredményesen, így a forduló rangadóján sikerült nyernünk, amivel továbbra is versenyben vagyunk a felsőházba kerülésért a dobogóért."

U19

1. forduló
KBSC - MVSC-Miskolc 9-1 (félidőben: 2-1)

Gólszerzők: Lakatos Krisztofer 37', Kovács Szabolcs 44', Kalocsai Roland 59' 65' 86', Fejes Ádám 73' 84', Patvaros Patrik 80', Tóth Lajos 90', illetve Bukszár Ádám 35'
Edző: Korolovszky György
Helyszín: Kazincbarcika

Az U19-es bajnokság alsóházának első fordulójában hazai pályán játszott U19-es együttesünk. A Korolovszky György által irányított gárda a harmincötödik percben hátrányba került, de Lakatos Krisztofer és Kovács Szabolcs góljainak köszönhetően 2-1-es részeredménnyel zárta az első játékrészt. A második félidőben egyértelműen felélénkült a csapat játéka, ez hét gólban nyilvánult meg. Kalocsai Roland háromszor volt eredményes, Fejes Ádám kétszer talált be a miskolciak kapujába, valamint Patvaros Patrik és Tóth Lajos is szereztek egy-egy gólt, ezzel hozzáárulva a nagy arányú, 9-1-es győzelemhez.
U19-es együttesünk holnap a Gesztely vendégeként lép majd pályára a második fordulóban.

Korolovszky György nyilatkozta:

"Az első húsz percben nagyon erősen kezdett az ellenfél, erős pressinget nyomtak ránk és egy nagy hibánkból szereztek vezetést. A huszonötödik perctől kezdve nem volt kérdés mi lesz a meccs kimenetele, különösen tetszett, hogy stabilan futballoztunk, az elejétől a végéig ugyanazt játszottuk nem változtattunk semmin. Végül egy gólzáporos győzelem lett, ami lehetett volna akár 3-4 góllal több is. Az is kimondottan tetszett, hogy több játékos rúgta a kilenc gólt. Egy nagyon jó kezdés volt összességében, de az első húsz perc nem volt az igazi."

További híreink

Több száz élvonalbeli mérkőzéssel a lábában érkezett új igazolásunk

Dátum: 2024. júl 16. 21:00

Bódi Ádám a Kolorcity Kazincbarcika játékosa!

Szűk két hét múlva, július utolsó vasárnapján, este hét órakor kezdődik az új szezon!

Dátum: 2024. júl 16. 10:00

Idegenben, a Csákvár otthonában játssza első mérkőzését Erős Gábor csapata.

Vasárnap dupla mérkőzés!

Dátum: 2024. júl 15. 17:00

Elkezdődött a felkészülés negyedik hete.

Rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező belső védő csatlakozott csapatunkhoz!

Dátum: 2024. júl 11. 12:30

Polgár Kristóf 2016 júliusában mutatkozott be az NB1-ben.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk