Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U19 - Gólzáporos mérkőzés Gesztelyen

U19 - Gólzáporos mérkőzés Gesztelyen

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Tegnap délután az U19-es bajnokság alsóházának második fordulójában Gesztelyen lépett pályára a KBSC. Csapatunk egy nagy arányú győzelmet követően utazott a hétközi mérkőzésre, hiszen vasárnap 9-1-re verték meg az MVSC-Miskolc együttesét. Nem volt kevésbé gólzáporos a tegnapi találkozó sem, hiszen a hazaiak öt gólt szereztek, mi pedig nyolcszor találtunk be az ellenfél kapujába.
Pavlánszki Tibor korán, az ötödik percben szrezett vezetést, amire viszont a hatodikban jött is a hazaiak válasza Gloncitól. Kovács Szabolcs a huszonegyedik percben talált be a gesztelyi kapuba, ezzel újra előnyhöz juttatva csapatunkat, de vendéglátóink még az első félidőben egyenlítettek, így 2-2-es állásnál vonultak a csapatok a szünetre.
A negyvenhatodik percben Fejes Ádám góljának köszönhetően ismét vezettünk, ezt követően viszont Glonci és Bucsák növelték a hazai gólok számát, 3-4. A hetvenegyedik percben Tóth Lajos egalizálta az állást, mely után a Gesztely egy büntetőt értékesítve jutottak előnyhöz, 4-5. Csapatunk a hetvenharmadik perctől emberhátrányban futballozott, hiszen a játékvezető Tóth Lajost piros lappal küldte le a pályáról. Az újbóli gesztelyi vezetés és a kiállítás viszont nem zavarta meg a Korolovszky György által irányított gárdát, Fejes Ádám még egyszer volt eredményes, valamint Lakatos Krisztofer is megszórta három góllal a hazai kaput. Mindent összevetve korosztályos együttesünk egy igazán fordulatos mérkőzésen aratott megérdemelt győzelmet.

Korolovszky György értékelése:

"Úgy éreztem magam ezen a meccsen, mintha egy vízilabda mérkőzés lenne. Volt itt minden, büntető, kiállítás, 13 gól, amik szebbnél szebbek voltak. Azt érzem, hogy csapatunknak mindig kell 20 perc mire felveszi a ritmust és ez alatt sajnos megkapjuk a góljainkat. A csapat becsületére legyen mondva, hogy 9 mezőnyjátékossal, vesztes helyzetből, sima győzelmet arattunk, ahol az utolsó 15 percet nagyon jó volt látni! Érzem, hogy ebben a csapatban nagy potenciál van, viszont az nem túl jó, hogy sok gólt kaptunk."

 

2. forduló
Gesztelyi FC - KBSC 5-8 (félidőben: 2-2)
Gólszerzők: Glonci Brendon 6', 34' 75', Bucsák Szabolcs 67', Farkas Marcell (b.) 74', illetve Pavlánszki Tibor 5', Kovács Szabolcs 21', Fejes Ádám 46', 76', Tóth Lajos 71', Lakatos Krisztofer 76', 86', 88'
Edző: Korolovszky György
Helyszín: Gesztely, Tóth-Zele József Sportközpont

További híreink

A SZOMBATHELY ÉRKEZIK

Dátum: 2023. márc 31. 16:00

Csapatunk egy hét szünet után vasárnap ismét pályára lép. A Kolorcity Arénában 16:00-tól a Szombathelyi Haladást fogadjuk.

U15 - Nem sikerült a pontot szerezni Cigándon

Dátum: 2023. márc 27. 16:00

A KBSC U15-ös csapata első mérkőzését játszotta a korosztályos bajnokság felsőházában.

U17 - Győzelem a Mátészalka ellen

Dátum: 2023. márc 27. 12:00

U17-es csapatunk hétvégén hazai pályán győzte le a Mátészalkát.

GYŐZELEM AZ ALSÓZSOLCA ELLEN

Dátum: 2023. márc 25. 21:00

Fiókcsapatunk a megyei bajnokság huszonegyedik fordulójában az Alsózsolca ellen könyvelhetett el győzelmet.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix