Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U19 - Gólzáporos mérkőzés Gesztelyen

U19 - Gólzáporos mérkőzés Gesztelyen

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Tegnap délután az U19-es bajnokság alsóházának második fordulójában Gesztelyen lépett pályára a KBSC. Csapatunk egy nagy arányú győzelmet követően utazott a hétközi mérkőzésre, hiszen vasárnap 9-1-re verték meg az MVSC-Miskolc együttesét. Nem volt kevésbé gólzáporos a tegnapi találkozó sem, hiszen a hazaiak öt gólt szereztek, mi pedig nyolcszor találtunk be az ellenfél kapujába.
Pavlánszki Tibor korán, az ötödik percben szrezett vezetést, amire viszont a hatodikban jött is a hazaiak válasza Gloncitól. Kovács Szabolcs a huszonegyedik percben talált be a gesztelyi kapuba, ezzel újra előnyhöz juttatva csapatunkat, de vendéglátóink még az első félidőben egyenlítettek, így 2-2-es állásnál vonultak a csapatok a szünetre.
A negyvenhatodik percben Fejes Ádám góljának köszönhetően ismét vezettünk, ezt követően viszont Glonci és Bucsák növelték a hazai gólok számát, 3-4. A hetvenegyedik percben Tóth Lajos egalizálta az állást, mely után a Gesztely egy büntetőt értékesítve jutottak előnyhöz, 4-5. Csapatunk a hetvenharmadik perctől emberhátrányban futballozott, hiszen a játékvezető Tóth Lajost piros lappal küldte le a pályáról. Az újbóli gesztelyi vezetés és a kiállítás viszont nem zavarta meg a Korolovszky György által irányított gárdát, Fejes Ádám még egyszer volt eredményes, valamint Lakatos Krisztofer is megszórta három góllal a hazai kaput. Mindent összevetve korosztályos együttesünk egy igazán fordulatos mérkőzésen aratott megérdemelt győzelmet.

Korolovszky György értékelése:

"Úgy éreztem magam ezen a meccsen, mintha egy vízilabda mérkőzés lenne. Volt itt minden, büntető, kiállítás, 13 gól, amik szebbnél szebbek voltak. Azt érzem, hogy csapatunknak mindig kell 20 perc mire felveszi a ritmust és ez alatt sajnos megkapjuk a góljainkat. A csapat becsületére legyen mondva, hogy 9 mezőnyjátékossal, vesztes helyzetből, sima győzelmet arattunk, ahol az utolsó 15 percet nagyon jó volt látni! Érzem, hogy ebben a csapatban nagy potenciál van, viszont az nem túl jó, hogy sok gólt kaptunk."

 

2. forduló
Gesztelyi FC - KBSC 5-8 (félidőben: 2-2)
Gólszerzők: Glonci Brendon 6', 34' 75', Bucsák Szabolcs 67', Farkas Marcell (b.) 74', illetve Pavlánszki Tibor 5', Kovács Szabolcs 21', Fejes Ádám 46', 76', Tóth Lajos 71', Lakatos Krisztofer 76', 86', 88'
Edző: Korolovszky György
Helyszín: Gesztely, Tóth-Zele József Sportközpont

További híreink

Szoros vereség, féllábbal már az élvonalban a Nyíregyháza

Dátum: 2024. ápr 15. 10:00

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában az éllovas Nyíregyháza Spartacus FC-t fogadtuk.

Harcoljunk a pontokért!

Dátum: 2024. ápr 14. 13:00

Így készül csapatunk a Merkantil Bank Liga 28. fordulójára.

Nagyon közel volt a pontszerzés ősszel

Dátum: 2024. ápr 13. 12:52

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában a bajnokesélyes érkezik a Kolorcity Arénába.

U15: komoly gólkülönbségű vereséget szenvedett a csapat

Dátum: 2024. ápr 12. 13:00

Balogh József edző szerint ellenfelük győzelme megérdemelt, de a különbség túlzó.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk