Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U19 - Vereség a Filo SE ellen

U19 - Vereség a Filo SE ellen

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A KBSC U19-es csapata a bajnokság alsóházának harmadik fordulójában a Filo SE-t fogadta Kazincbarcikán. A Korolovszky György által írányított gárda az MVSC-Miskolc és a Gesztely legyőzését követően várta a mérkőzést, ellenfelük pedig egy győzelmet és egy vereséget elkönyvelve lépett pályára. A találkozót megelőzően a csapat edzőjének több nehézséggel is szembe kellett néznie, eltiltás és a kezdőcsapatban történő kényszerű változtatás is nehezítette dolgát. A szerencse a mérkőzésen sem állt a KBSC mellé, Bodnár Dominik a hetedik percben előnyt szerzett a vendégeknek, amit később ő és Villás Dominik, valamint büntetőből Gerda Zalán is növelni tudott. Az első játékrész tehát négy gólos vendég vezetéssel zárult. A második félidőben a KBSC sokkal jobban teljesített, ennek eredménye, hogy Bodnár Ákos kapuja ekkor érintetlen maradt, valamint a nyolcvankilencedik percben Kovács Szabolcs megszerezte a Barcika szépítő találatát. Utóbbiak a pontok sorsáról már nem döntöttek, azokkal a Filo SE utazhatott haza.
U19-es csapatunk a héten folytatja edzéseit, hiszen hétvégén újabb bajnoki vár rájuk. Vasárnap délben a sereghajtó, Nyírbátor otthonában növelhetik bajnoki egységeik számát.

3. forduló
KBSC - FILO SE 1-4 (0-4)
Helyszín:
Kazincbarcika
Gólszerzők: Kovács Szabolcs 89', illetve Bodnár Olivér 7', 36', Villás Dominik 21', Gerda Zalán (b.) 30'

A KBSC összeállítása: Balogh Bence (Bodnár Ákos 36'), Virág Gábor, Pavlánszki Tibor, Lakatos Krisztofer, Kovács Szabolcs, Kórik Bence, Vermes Benjámin (Kocsis Tamás 65'), Kalocsai Roland, Boros Marcell (Fejes Ádám 46'), Kresák Bence, Patvaros Patrik

Korolovszky György nyilatkozata:

"Ilyen mérkőzés nagyon remélem nem lesz többet már az idényben. Eltiltás, mérkőzés kezdete előtt kényszerű változtatás a kezdő tizenegyben, két sérülés, ami miatt kényszerű csere mérkőzés közben... Szóval minden összejött. Két ellentétes félidőt játszott a csapat, melyen sokatmondó volt, hogy a második félidőben már nem kaptunk gólt. Ha teljes csapattal tudunk felállni, akkor valószínüleg fordított eredmény születik."

További híreink

A SZOMBATHELY ÉRKEZIK

Dátum: 2023. márc 31. 16:00

Csapatunk egy hét szünet után vasárnap ismét pályára lép. A Kolorcity Arénában 16:00-tól a Szombathelyi Haladást fogadjuk.

U15 - Nem sikerült a pontot szerezni Cigándon

Dátum: 2023. márc 27. 16:00

A KBSC U15-ös csapata első mérkőzését játszotta a korosztályos bajnokság felsőházában.

U17 - Győzelem a Mátészalka ellen

Dátum: 2023. márc 27. 12:00

U17-es csapatunk hétvégén hazai pályán győzte le a Mátészalkát.

GYŐZELEM AZ ALSÓZSOLCA ELLEN

Dátum: 2023. márc 25. 21:00

Fiókcsapatunk a megyei bajnokság huszonegyedik fordulójában az Alsózsolca ellen könyvelhetett el győzelmet.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix