Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U15 - Fontos meccset nyert Balogh József csapata

U15 - Fontos meccset nyert Balogh József csapata

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Nagyon fontos mérkőzés várt Balogh József csapatára a bajnokság tizennyolcadik fordulójában. U15-ös gárdánknak ugyanis ez a három pont elengedhetetlen volt a dobogó eléréséhez, mellyel a továbbiakban a korosztály felsőházában versenghetnek. A győzelem mellett persze a forduló további eredményei is befolyásolták ezt, azonban ezúttal minden a lehető legjobban alakult. Az együttes szombaton Csirmaz Levente góljával szerzett vezetést, amit az első játékrészben sikerült is megőrizniük. A második félidő végén Nagy Milán egalizálta az állást, viszont két perccel később Horváth Noel betalált a sényői kapuba, mellyel beállította a 2-1-es végeredményt.
A győzelemmel U15-ös gárdánk bekerült a bajnokság felsőházába, ahol a két regionális csoport legjobb hat csapata mérkőzik majd meg egymással, oda-visszavágó rendszerben. Balogh József együttese a hétvégén pihen, viszont jövő héten vasárnap már a Cigánd ellen bizonyíthatnak majd.

18. forduló
KBSC - Sényő-Carnifex FC 2-1 (1-0)
Helyszín:
 Kazincbarcika
Gólszerzők: Csirmaz Levente 34', Horváth Noel 84', illetve Nagy Milán 82'

A KBSC összeállítása: Lőrincz István, Lovas Máté, Magyar Dániel (Németh Belián 74'), Kovács Kristóf (Tiszóczki Armand 77'), Nagy Dániel (André Bence 77'), Győrfi Gábor (Iski Levente 77'), Balázsi Bence, Csirmaz Levente (Spitzmüller Zala 74'), Ibi Ferenc, André Zoltán (Horváth Noel 55'), Képes Milán (Csák Dávid 77')

Balogh József edzői értékelése:

"Egy szenzációs és fordulatos, izgalmakkal teli mérkőzésen az utolsó percekben lőtt góllal sikerült nyernünk, ami azt eredményezte, hogy csapatunk a dobogón végezve a felsőházi rájátszásba jutott. Igaz ehhez az is kellett, hogy másnap a Gesztely csapata helyt álljon a nyírségi riválisunk ellen. Ezt megtette és sikerült is nyerniük (amit köszönünk), amivel végképp eldőlt továbbjutásunk a legjobbak közé! A rájátszásban a két regionális csoport legjobb hat csapata (3-3) mérkőzik meg egymással bajnoki rendszerben. Egy hét bajnoki pihenő után, izgatottan várjuk és persze készülünk az első felsőházi mérkőzésre Cigánd ellen! Dicséret illeti a fiúkat a teljesítményükért és köszönjük a szülőknek is a támogatást, szurkolást a szezon egésze alatt! "

További híreink

A SZOMBATHELY ÉRKEZIK

Dátum: 2023. márc 31. 16:00

Csapatunk egy hét szünet után vasárnap ismét pályára lép. A Kolorcity Arénában 16:00-tól a Szombathelyi Haladást fogadjuk.

U15 - Nem sikerült a pontot szerezni Cigándon

Dátum: 2023. márc 27. 16:00

A KBSC U15-ös csapata első mérkőzését játszotta a korosztályos bajnokság felsőházában.

U17 - Győzelem a Mátészalka ellen

Dátum: 2023. márc 27. 12:00

U17-es csapatunk hétvégén hazai pályán győzte le a Mátészalkát.

GYŐZELEM AZ ALSÓZSOLCA ELLEN

Dátum: 2023. márc 25. 21:00

Fiókcsapatunk a megyei bajnokság huszonegyedik fordulójában az Alsózsolca ellen könyvelhetett el győzelmet.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix