Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Egy győzelem és egy vereség a hétvégén

Egy győzelem és egy vereség a hétvégén

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Hétvégén két utánpótlás csapatunk játszott bajnoki mérkőzést. Az U17 szombaton az Ózd vendége volt, az U19 pedig vasárnap Nyírbátorba utazott.


U17

3. forduló
Ózd VSE - KBSC 2-1 (félidőben: 2-0)

Gólszerzők: Váradi Zoltán 9', 23', illetve Szabó Ádám 90'
Kiállítva: Boros Marcell 73'
Edző: Harnócz Róbert
Helyszín: Ózd-Városi Stadion

Továbbra sem sikerült pontot szereznie U17-es csapatunknak a bajnokságban. A Harnócz Róbert által irányított együttes a harmadik fordulóban az Ózd vendége volt. A hazai gárda Váradi Zoltán pontrúgásából szerzett vezetést, amit a huszonharmadikban a játékos kétgólos előnyre növelt. A találkozó hetvenharmadik percében még egy kiállítás is nehezítette a csapat dolgát, Boros Marcellnak mutatta fel a piros lapot a játékvezető. A mérkőzés utolsó percében Szabó Ádám talált be az ózdi kapuba, ezzel megszerezve a Kazincbarcika szépítő találatát.  csapat második félidőben mutatott jó játéka ezúttal így kevés volt a pontszerzésre.

Harnócz Róbert nyilatkozata:

"Figyelmetlenségüknek köszönhetően két pontrúgásból hátrányba kerültünk az első félidőben, így sajnos a lényegi kérdések el is dőltek ebben a játékrészben. Hiába játszottunk jól és mezőnyfölényben a második félidőben még tíz emberrel is, túl későn jött a szépítő gólunk, ahhoz hogy pontot szerezzünk!"

U19

4. forduló
NYBSE - KBSC 0-6 (félidőben: 0-2)

Gólszerzők: Kalocsai Roland 11', Pavlánszki Tibor 28', Magyar Máté 65', Kovács Szabolcs 67', (b.) 75', Lakatos Krisztofer 78'
Kiállítva: Kocsis Tamás 44'
Edző: Korolovszky György
Helyszín: Nyírbátori LSE Sporttelep

A Korolovszky György által irányított U19-es együttesünk vasárnap a Nyírbátor otthonában lépett pályára. Csapatunk a bajnokság első két fordulójában nagyarányú győzelmeket aratott, viszont a múlt héten nem tudták bajnoki egységei számát gyarapítani, így a vasárnapi cél ezúttal is egyértelműen a győzelem volt. A rendkívül durván játszó ellenfél otthonában Kalocsai Roland és Pavlánszki Tibor találataival már az első félidőben két gólos előnye volt a KBSC-nek. A második félidőt már emberhátrányban kezdte meg együttesünk, Kocsis Tibort a negyvennegyedik percben kiállította a játékvezető, azonban a hazaiak mezőnyfölénye nem hozott sok eredményt. A Kazincbarcika vezetését Kovács Szabolcs két, Magyar Máté és Lakatos Krisztofer pedig egy-egy góllal növelték, így magabiztos 6-0-ás győzelmet arattak fiataljaink.
U19-es gárdánk csütörtökön folytatja a bajnoki pontvadászatot, akkor 16:00-tól a Sényőt fogadják Kazincbarcikán.

Korolovszky György edzői értékelése:

"Sajnos egy rendkívül sportszerűtlen és durva ellenfél ellen kellett pályára lépnünk, ahol szinte a túlélés volt a cél. Azaz nem volt kérdés melyik a jobb csapat, a gólarány volt csak a kérdés!
A szakmai oldalról nézve az első félidő picit gyenge volt a második az már sokkal jobb volt, de ott már az ellenfél teljesen elkészült az erejével, Bizonyítja ezt az is, hogy a másik félidőt 9 mezőnyjátékossal játszottuk végig. Az a játék filozófia, stílus amit a csapat játszik annak az egyik lényege, hogy felőrölje az ellenfél energiáját, ez itt a mérkőzés végére hatványozottabban jelentkezett! Nagyon remélem hogy a visszavágó sokkal kulturáltabb futballt fog hozni sokkal sportszerűbb, sokkal elegánsabb játékot főként az ellenfél részéről!"

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk