Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U15 - Nem sikerült a pontot szerezni Cigándon

U15 - Nem sikerült a pontot szerezni Cigándon

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Mint az két hete kiderült, U15-ös csapatunk a korosztály felsőházában folytathatja az idényt. Balogh József tanítványai nyolc győzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel a tabella harmadik helyén zárták a Regionális bajnokság "A" csoportját. Őket a második pozícióban a Bódva-Völgyi TSE, illetve az élen a Cigánd SE előzte meg. Egy hét pihenő után pedig szombaton pályára is léptek fiataljaink, amikor is a Cigánd látta őket vendégül. Csapatunk a mérkőzés egésze alatt dominált, játékban mindenképpen felülmúlták ellenfelüket, azonban a helyzeteiket ezúttal nem tudták kihasználni. A huszadik percben Iski Levente góljával szereztek vezetést a hazaiak, amit a második félidőben még Kárászi Milán és Demeter Albert növetek, így az első fordulóban nem sikerült pontot szereznie U15-ös csapatunknak. Bajnoki egységeiket viszont már szombaton is növelhetik majd, akkor egy szintén ismerős ellenféllel találkoznak Kazincbarcikán. Április 1-jén 10:00-tól ugyanis a Bódva-Völgyi TSE-t fogadják.

1. forduló
Cigánd SE - KBSC 3-0 (félidőben: 1-0)

Gólszerzők: Iski Levente 20', Kárászi Milán 54', Demeter Albert 60'
Edző: Balogh József
Helyszín: Cigánd Vasút úti sporttelep

Balogh József nyilatkozata:

"Nagyon jól kezdtük a mérkőzést és gyakorlatilag végig domináltunk. Sajnos elkerülhető gólokat kaptunk, amik után csak futottunk az eredmény után, az ellenfél kapuja előtt viszont rossz döntéseket hoztunk sorozatban. "

További híreink

Erős Gábor nagyinterjújának második része

Dátum: 2024. jún 23. 10:00

Az első részben megismerhették Gábor játékosmúltját, edzővé válásának folyamatát és filozófiáját, no és egy kicsit már a kazincbarcikai tervekről is szó esett.

Ismerjék meg egy kicsit jobban Erős Gábort!

Dátum: 2024. jún 22. 08:00

"Amíg az ember nem találkozik szembe azzal a helyzettel, hogy abbahagyja a futballt és elindul valamilyen más úton, addig nem nagyon érzékeli, fogja fel azt, hogy micsoda különbséget is jelent ez valójában."

Erős Gábor lett a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője!

Dátum: 2024. jún 14. 11:45

A 43 éves szakember ma írta alá szerződését, így a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának Erős Gábor irányításával vág neki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a második vonalban.

Kotula Máté is az élvonalban folytatja!

Dátum: 2024. jún 03. 10:00

Kölcsönjátékosunk is kiváló szezont futott és az NB1-es Kecskemétre igazol.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk