Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U12, U13 - Egy győzelem és egy döntetlen vasárnap

U12, U13 - Egy győzelem és egy döntetlen vasárnap

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Tegnap a Kazincbarcika U12-es és U13-as csapatai is bajnoki mérkőzést játszottak. A két együttes hazai pályán, a tizedik fordulóval folytatta a szezont a Sátoraljaújhely ellen. Az U12-es korosztály egy döntetlent, míg az U13-as egy nagyarányú győzelmet könyvelhetett el. 


U12

A Sátoraljaújhelyt vendégül látva kezdte meg a tavaszi szezont U12-es csapatunk. A mérkőzésen szinte ugyanaz történt, mint az őszi találkozón (1. forduló: Sátoraljaújhelyi TKSE - KBSC 2-2), hiszen ahogy akkor, úgy most is négy gól született, melyek egyenlő arányban oszlottak meg. A KBSC Tóth Balázs góljával szerzett vezetést a tizennegyedik percben, a vendégek a harminchetedikben egalizáltak. Az újabb barcikai találat Nagy Zsolt nevéhez fűződik, mellyel a negyvenötödik percben ismét előnyhöz jutottunk. Ezt azonban hiába őrizték sokáig fiataljaink, hiszen a hajrában ismét egyenlített a Sátoraljaújhely, így döntetlennel zárult U12-es csapatunk első tavaszi meccse.

10. forduló
KBSC - Sátoraljaújhelyi TKSE 2-2

Gólszerzők: Tóth Balázs 14', Nagy Zsolt 45', illetve Tóth Marcell 37', Balog Dávid 70'
Edzők: Pál-Kutas József, Varsányi János
Helyszín: Kazincbarcika

Edzői nyilatkozat: 

"Megismételtük az őszi szezonbéli találkozónkat, hazai csapat vezetett, vendégek a mérkőzés végén egalizáltak. Örülök, hogy sok játékosunk felgyógyult, megfelelő létszámmal bíró csapatunk szezon eleji formát mutatva küzdelmes mérkőzést játszott."

U13

Szintén a Sátoraljaújhely korosztályos alakulatát fogadta hétvégén U13-as csapatunk. A találkozón ugyan két gólos előnyre tettek szert a vendégek, viszont örömük nem tarthatott sokáig, hiszen a Kazincbarcika fiatal labdarúgói összesen tizennégy alkalommal találtak be kapujukba. Szegedi Norbert és Kövesdi Ármin öt-öt gólt szereztek, Tóth Gellért kétszer volt eredményes, illetve Szitka Kolozs és Üveges Hunor is hozzájárultak egy-egy találattal ehhez a nagyarányú győzelemhez. Gratulálunk a csapatnak!

10. forduló
KBSC - Sátoraljaújhelyi TKSE 14-3 

Gólszerzők: Szitka Kolozs 16', Tóth Gellért 24', 61', Szegedi Norbert 33', 40', 60', 63', 80', Üveges Hunor 60', Kövesdi Ármin 38',71',75', 76', 77', illetve Lakatos István 8', 15', Kalocsai Dominik 64'
Edző: Asszony Béla
Helyszín: Kazincbarcika

Asszony Béla értékelése:

"Számtalan helyzetet kidolgoztunk, aminek nagy részét értékesítettük is a mai mérkőzésen és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak!"

További híreink

Jegyinfók a Haladás elleni találkozóra

Dátum: 2024. máj 02. 14:00

A 31. forduló mérkőzésére a megújult sportkomplexumban kerül sor.

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk