Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U12, U13 - Egy döntetlen és egy vereség a hétvégi mérleg

U12, U13 - Egy döntetlen és egy vereség a hétvégi mérleg

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Sűrű napjai vannak U12-es és U13-as csapatainknak, hiszen vasárnapi mérkőzéseik után ma is fordulót rendeztek a korosztályos bajnokságokban. Utóbbiról holnap számolunk be bővebben, először nézzük a hétvége történéseit.


U12

U12-es csapatunk a Sátoraljaújhely elleni döntetlent követően utazott vasárnap Jászberénybe. A vasárnapi találkozón a hazaiak igyekeztek minél előbb eldönteni a mérkőzést, így ennek eredményeként már a harmadik percben vezetést szereztek, amit a későbbiekben még nyolc góllal tudtak növelni. A Kazincbarcika fiatal labdarúgói azonban a meccs közepére felvették annak ritmusát és negyed óra alatt háromszor is betaláltak vendéglátóik kapujába. Rusznyák Brendon kétszer, Lakatos Áron pedig egyszer volt eredményes. Ezek a gólok a mérkőzés végkimenetelét már viszont nem befolyásolták, a jászberényi együttes megnyerte azt.

11. forduló
Jászberényi FC - KBSC 9-3

Gólszerzők: Gazsi Donát 3', 33', Pásztor Dominik 6', 13', 54', Kovács Benett (b.) 16', 76', Csáki Noel 58', Farkas Alex 63', illetve Rusznyák Brendon 66', 77', Lakatos Áron 79'
Edző: Pál-Kutas József, Varsányi János
Helyszín: Jászberényi Városi Stadion

Edzői nyilatkozat:

"Sajnos a fizikailag erősebb ellenféllel szemben nem sikerült szorosabbá tenni a mérkőzést. Nem csüggedünk, hanem szorgalmasan edzünk tovább!"

U13

Szintén Jászberényben vendégeskedett hétvégén U13-as csapatunk. Az Asszony Béla által irányított korosztályos együttesünk egy nagy arányú, Sátoraljaújhely elleni győzelmet követően látogatott a berényiekhez. A hasonló játékerőt képviselő csapatok találkozóján kiegyenlített játék folyt a pályán. A harmincegyedik percben Kui Milán góljával szerzett vezetést a Barcika, amire Bagi válaszolt a hazaiaktól, ezzel be is állítva az 1-1-es végeredményt.

11. forduló
Jászberényi FC - KBSC 1-1

Gólszerzők: Bagi Álint 48', illetve Kui Milán 31'
Edző: Asszony Béla
Helyszín: Jászberényi Városi Stadion

Asszony Béla értékelése:

"Egy jó és fizikailag erősebb csapat ellen, küzdelmes mérkőzésen, fegyelmezetten játszva sikerült döntetlen elérnünk és kis szerencsével akár bravúr is születhetett volna. Dicséret illeti a fiúkat!"

 

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk