Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U19 - Három pont a Sényő ellen

U19 - Három pont a Sényő ellen

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Az U19-es bajnokság alsóházának tizenkettedik fordulójában a Sényő vendégeként lépett pályára csapatunk. A Korolovszky György által irányított gárda a mögöttünk álló hétvégén már az utolsó idegenbeli találkozóját játszotta, ahol a jó játékerőt képviselő ellenfél nem könnyítette meg dolgukat. A meccsen a hazaiak a második percben egy büntetőből szereztek vezetést, amit a harmadikban már két gólos előnnyé növeltek. A nyolcadik percben Vislohuzov Maxsym Yuriiovich szépített, majd Lakatos Krisztofer egalizálta az állást. A Sényő viszont még kétszer volt eredményes az első játékrészben, míg ekkor a barcikai csapatból csak Fejes Ádám talált be, így 4-3-as hazai vezetéssel vonulhattak a szünetre a csapatok.
A második félidőben sokat javult a KBSC fiataljainak játéka, mezőnyfölényt alakítottak ki és számos veszélyes helyzetünkből még ötöt váltottak gólra. Kovács Szabolcs és Lakatos Krisztofer még két-két alkalommal vették be a sényői kaput és Kórik Bence is jegyez el gólt. Ekkor a Sényő játéka már nem volt veszélyes Bodnár Ákos kapujára, így magabiztos 8-4-es győzelmet arattak U19-es játékosaink.

Korolovszky György edzői értékelése:

"Élvezetes, változatos , kimondottan jó mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen, akik nagyon motiváltak voltak és látszott, hogy visszaakarnak vágni az előző mérkőzésért. Picit belealudtunk az első tíz percben, kaptunk két gólt, de gyorsan kiegyenlítettünk. Ahogy mentünk bele a mérkőzésbe, úgy játszottunk egyre jobban és szebben, majd fordítottuk az egész mérkőzést a mi javunkra. Nem meglepő a nyolc gól, mert a csapat játékában ez benne van, több is lehetett volna. Az is igaz, hogy a Sényő az első félidőben még rúghatott volna két gólt, de szerencsénk volt. A második félidőben már nem volt kérdés ki nyeri a mérkőzést, ott már futószalagon gyártottuk a helyzeteket."

 

12. forduló
Sényő-Carnifex FC - KBSC 4-8 (félidőben: 4-3)
Gólszerzők:
 Kocsis Zoltán (b.) 2', 3', 26', Sándor Balázs 40', illetve Vislohuzov Maxsym Yuriiovich 8', Lakatos Krisztofer 9', 70', 73', Fejes Ádám 30', Kovács Szabolcs 60', 85', Kórik Bence 90'
Helyszín: Sényő-Carnifex FC Sporttelep
Edző: Korolovszky György

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk