Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Szuper szezont zárt az U13!

Szuper szezont zárt az U13!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

U13-as csapat

Vezetőedző: Asszony Béla

Edző: Kréti Gergő

 

A mögöttünk álló szezonban az egyik célunk az volt, hogy a nagypályás bajnokságra (U14) felkészítsük a játékosainkat. Emellett pedig az, hogy a második félévben mindenki képességeihez képest fejlődjön, s a lehető legtöbb mérkőzésen megfelelő játékpercet játszhasson. Megítélésem szerint sokat léptünk előre csapat szinten; a nagy létszám miatt rotálásra is lehetőség volt, s így mindenki megfelelő játékidőhöz jutott. Kétféle játékrendszer minél magasabb szintre fejlesztése is célunk volt, ami megfelelő módon meg is valósult. A rögzített szituációk levédekezésére is hangsúly fektettünk az edzéseken, ami a mérkőzéseken is gyakran hatékonyan megjelenik. Nagyon kevés gólt kaptunk ilyen szituációkból. A mérkőzésjátéknál az átmenetekben pontosabbá és tudatosabbá kellett válnunk. A kevesebb kapott gól, és a több rúgott gól bizonyítja az előre lépést. Szintén fontos feladatunk volt a nagypályás játékhoz megfelelő kondíciót elérni, a szabadrúgásoknál a variációs lehetőségeket fejleszteni. Labdabirtoklásban nagyobb dominanciát elérni, jobban megbecsülni a labdát.

A csapat nagy része sokat fejlődött, szerintem a Regionális válogatottba meghívott három játékosunk mellett több tehetségünk is van, akik kiegyensúlyozott teljesítményükkel, karakterükkel emelkedtek ki a csapatunkból. Mindegyikük közös jellemzője, hogy több poszton is jól teljesítenek.

Szerintem többet sikerült elérnünk, mint eddig bármikor ezzel a csapattal. A harmadik hely megszerzése nagy öröm mindannyiunk számára. Az eredményen túl pedig az, hogy igazi „focista palántákká” fejlődtek, külön öröm! Az, hogy valakinél szenvedéllyé váljon a labdarúgás, nagyon fontos, mert csak akkor lehet igazán fejlődni, ha van belső motiváció. Nálunk sok ilyen játékos van!

A szülőkkel való kommunikáció megfelelően működött. Ennek a korosztálynak talán a „legerősebb” a szülői „gárdája”, de elmondhatom, hogy kiegyensúlyozott a kapcsolat.

Az edzéslátogatottsággal - a téli időszakot leszámítva - maximálisan elégedett vagyok, átlag 18-20 fő látogatta az edzéseket.

 

Köszönöm mindenki munkáját, büszkék vagyunk az elért eredményekre, s nagyon szép nyarat kívánok!

 

 

 

 

 

 

További híreink

Hetedszer játszunk a Haladással

Dátum: 2024. máj 04. 16:00

Ősszel döntetlen lett az eredmény, holnap este vajon ki fog örülni jobban?

Asszony Béla: Igazi csapat voltunk ma is!

Dátum: 2024. máj 04. 15:00

Listavezetőként érkezett és úgy is távozott az U14!

U17: egy pont két fordulóból

Dátum: 2024. máj 03. 17:32

Egy döntetlen és egy vereség az elmúlt két meccs nem túl fényes mérlege.

„Idegen” után itthon is egy négyest gurított U15-ös csapatunk

Dátum: 2024. máj 03. 17:00

Szombaton Ongára utazik Balogh József együttese.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk