Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U15: Nem szeretnék senkit kiemelni, mert csapatként működtünk igazán jól!

U15: Nem szeretnék senkit kiemelni, mert csapatként működtünk igazán jól!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

U15-ös csapat

Vezetőedző: Balogh József

Mentoredző: Kálmán Vilmos

 

Az egész idényt tekintve célunk volt, hogy az őszi tapasztalatokra alapozva tavasszal hatékonyabban alkalmazzuk a letámadást mérkőzéseinken. Egységesen támadjunk vissza a labdás játékosra a támadó-középső-védő harmadunkban. Elmondható, hogy többségében jól sikerültek a letámadások, labdaszerzések. A góljaink többségét ezekből a visszatámadásokból szereztük, mivel hibára késztettük, illetve sokszor megleptük ellenfelünket.

Az alapszakasz eredményességének köszönhetően tavasszal a felsőházi rájátszásba kerültünk, ahol az 5. helyet szereztük meg.

Egy-két mérkőzést leszámítva, minden találkozón - még a veszteseken is - méltó ellenfelek voltunk, sőt, több alkalommal balszerencsésen vesztettünk pontot, pontokat.

A csapat minden tagja dicséretet érdemel, nem szeretnék senkit kiemelni, mert csapatként működtünk igazán jól. Sajnos voltak sérülés hullámaink, mint például az utolsó 3 mérkőzésen. Ekkor azok is komolyabb szerepet kaphattak, akik előtte kevesebbet játszottak. Elmondható, hogy ők is megfelelően helytálltak. Összességében úgy értékelem a mögöttünk álló idényt, hogy mindenki megfelelően fejlődött ebben a szezonban, s reményeim szerint a nagyobb korosztályokban is megállják majd a helyüket.

A szülőkkel a kapcsolat viszonylag kiegyensúlyozott volt, számtalan idegenbeli mérkőzésünkre is eljöttek és szurkoltak a csapatnak.

Az edzéslátogatottság kiváló volt, sokszor 30 fő is jelen volt és dolgozott egy-egy edzésen, ilyenkor Kálmán Vilmos kollégám foglalkozott a csapat egyik részével.

A „korosztályt ugró”, 2008-as játékosok egy nagyon jó gárda! Bízom benne, hogy nem csak az előttük álló korosztályos csapatokban, hanem később, akár a felnőtt csapatban is bemutatkozhatnak majd, ha eljön az ideje és megfelelően fejődnek addig.

 

Köszönet az egész éves munkáért, kellemes nyári szünetet mindenkinek!

 

 

További híreink

Feszesnek kell lennünk!

Dátum: 2024. máj 05. 10:00

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában Szombathelyre látogat csapatunk.

Hetedszer játszunk a Haladással

Dátum: 2024. máj 04. 16:00

Ősszel döntetlen lett az eredmény, holnap este vajon ki fog örülni jobban?

Asszony Béla: Igazi csapat voltunk ma is!

Dátum: 2024. máj 04. 15:00

Listavezetőként érkezett és úgy is távozott az U14!

U17: egy pont két fordulóból

Dátum: 2024. máj 03. 17:32

Egy döntetlen és egy vereség az elmúlt két meccs nem túl fényes mérlege.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk