Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U12-es csapatunk számára is elkezdődött a bajnokság

U12-es csapatunk számára is elkezdődött a bajnokság

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

U12-es csapatunk életében komoly mérföldkő az idei bajnoki szezon, hiszen a korosztály váltás miatt sokan most kezdik el kóstolgatni a „nagyobb pályás” labdarúgás szépségeit, nehézségeit, szabály- és szakmai rendszerét.

A Fehér Balázs és Pál-Kutas József csapatainak egyesülését követően lett egy új U12-es és egy U13-as csapat, amiből nyilván felfelé is léptek (ki) gyerekek. A 2023/2024-es idényben mindkét új gárda a Heves vármegyei Labdarúgó Szövetség versenyrendszerében, az MLSZ Regionális alapbajnoki rendszer Északi csoportjában szerepel, az U12-es, illetve az U13-as bajnokságban. Az U12-es csapat egy nyolc fős mezőnyben játszik idén, ahol egyáltalán nem debütált rosszul, hiszen a Gyöngyöstől elszenvedett hazai vereség ellenére voltak biztató jelek és pozitívumok.

 

JEGYZŐKÖNYV

MLSZ Regionális U12 alap Északi csoport

1. forduló

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – GYÖNGYÖSI AK   1-4

Gólszerző: Nagy Zs. 35’

 

Kolorcity Kazincbarcika

Horn – Balogh M., Szilasi, Szívós, Farkas Zs., Nagy Zs., Tompos, Gál. Kimár.

Cserék: Kakszi, Marok, Verebélyi, Takács Zs. Fónagy.

Edzők: Fehér Balázs, Pál-Kutas József.

 

A szezon előtt is tudtuk, hogy ez nem lesz egy könnyű bajnokság ennek a korosztálynak. Többen most játszották az első meccsüket ilyen méretű pályán, ráadásul zömében egy évvel idősebbek ellen. Ennek ellenére, amíg fizikálisan bírta a csapat, bár többet volt a labda az ellenfélnél és többet is veszélyeztetett, úgy érzem, nem vallottunk szégyent. Igyekezett mindenki kihozni magából a legtöbbet, látszik, hogy sokat kell még fejlődni.

Ettől függetlenül, nem szabad elmarasztalni a csapatot a mai teljesítményükért. Biztos vagyok benne, hogy lesznek ennél jobb mérkőzéseink!

Folytatás szombaton 10 órától a Bódvavölgyi TSE ellen hazai pályán.

További híreink

Erős Gábor nagyinterjújának második része

Dátum: 2024. jún 23. 10:00

Az első részben megismerhették Gábor játékosmúltját, edzővé válásának folyamatát és filozófiáját, no és egy kicsit már a kazincbarcikai tervekről is szó esett.

Ismerjék meg egy kicsit jobban Erős Gábort!

Dátum: 2024. jún 22. 08:00

"Amíg az ember nem találkozik szembe azzal a helyzettel, hogy abbahagyja a futballt és elindul valamilyen más úton, addig nem nagyon érzékeli, fogja fel azt, hogy micsoda különbséget is jelent ez valójában."

Erős Gábor lett a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője!

Dátum: 2024. jún 14. 11:45

A 43 éves szakember ma írta alá szerződését, így a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának Erős Gábor irányításával vág neki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a második vonalban.

Kotula Máté is az élvonalban folytatja!

Dátum: 2024. jún 03. 10:00

Kölcsönjátékosunk is kiváló szezont futott és az NB1-es Kecskemétre igazol.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk